Νέα

Δικαιώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι δικαιωματα εχω σε οικους ανοχης ?  :think:

ΠΧ (απ οτι ξερω )εχω δικαιωμα να δω την κοπελα πριν περασω , και αν δε μαρεσει να φυγω
Εχω δικαωμα να ζητησω τα χαρτια της υγειας ( οχι αυτα που κανουν κακα , τα αλλα που τα υπογραφουν γιατροι  :cheesy: )

Μπορω να μαθω αν το βυζι ειναι φυσικο η οχι ?
Μπορω να ρωτησω αν το εχει ξυρισμενο η οχι ?
Μπορω να μαθω αν η κοπελα ηταν  στο παρελθον γραμμενη στα μητρωα αρρενων ?
Μπορω να μαθω την καταγωγη της ?

Ξερω οτι πολλες  τσατσαδες ειναι του σκεπτικου , μπες γαμα φυγε , μη μας πριζεις
οπως ξερω οτι μερικες ερωτησεις ειναι χαζες , αλλα δεν παυω να ειμαι πελατης , ο φουκαρας , θελω ξερω 5-6 πραγματα

ΠΧ μπορει να ειμαι κουμουνιστης και να θελω  τα δινω μονο σε ρωσιδες συντροφισσες
η ρατσιστης και να μην θελω να παω με Γαλλιδες γιατι δεν γουσταρω τον Σαρκοζι

Τι υποχρεωση εχει λοιπον (αν εχει )  η 2τσα να μου μπει (εκτος των προγραμματων)
και τι ερωτησεις μπορω να κανω εγω ( αν μπορω ) χωρις να ειμαι αδιακριτος ?

Μεταξυ σοβαρου και αστειου λοιπον ας μαθουμε τα δικαιωματα μας  :rockon:

* Δικαωματα ενοω αυτα που μπορω να < απαιτησω > και οχι αυτα που ειναι στην καλη κριση της 2τσας η της κοπελας να μου δειξουν- πουν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάνεις πλάκα έτσι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ΠΧ (απ οτι ξερω )εχω δικαιωμα να δω την κοπελα πριν περασω , και αν δε μαρεσει να φυγω
Εχω δικαωμα να ζητησω τα χαρτια της υγειας ( οχι αυτα που κανουν κακα , τα αλλα που τα υπογραφουν γιατροι  :cheesy: )

Ξερω οτι πολλες  τσατσαδες ειναι του σκεπτικου , μπες γαμα φυγε , μη μας πριζεις
οπως ξερω οτι μερικες ερωτησεις ειναι χαζες , αλλα δεν παυω να ειμαι πελατης , ο φουκαρας , θελω ξερω 5-6 πραγματα

ΠΧ μπορει να ειμαι κουμουνιστης και να θελω  τα δινω μονο σε ρωσιδες συντροφισσες

Τι υποχρεωση εχει λοιπον (αν εχει )  η 2τσα να μου μπει (εκτος των προγραμματων)

* Δικαωματα ενοω αυτα που μπορω να < απαιτησω > και οχι αυτα που ειναι στην καλη κριση της 2τσας η της κοπελας να μου δειξουν- πουν

εχεις παντου ακομα και εδω δικαιωμα στις ηλιθιες ερωτησεις. εχουμε δικαιωμα παντου και εδω να σε χλευασουμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πας Αρχική- μετά Προφίλ- μετά Ενέργειες (Διαγραφή Λογαριασμού-αυτό μη ξεχάσεις να το πατήσεις καλά)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτός ελπίζω να μας κάνει μαν  :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Απλα προεκυψε ενα θεμα με την κριτικη του abebablom και ειπα να πουμε μερικα πραγματα εδω και οχι σκορπια σε αλλα θεματα σαν σπαμερς,

Εβαλα και λιγη σαλτσα για να εχει ποικιλια η κουβεντα , οσο για την πλακα το γραφω < Μεταξυ σοβαρου και αστειου >  :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο προφίλ σου εκεί που λέει γιατί είσαι εδώ έχεις βάλει σίγουρα "είχα πάει μικρός σε μπουρδέλο" ε?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι '' δεν παω αν δε μαθω τα δικαιωματα μου '' λεει  :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υδροχόος είσαι τύπε?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Φιλε στην ουσία κανένα δικαίωμα δεν έχεις. Αν κάνεις μανούρα ερχονται οι νταβατζήδες και σου ανοίγουν καινούρια κωλοτρυπίδα.
Απλά μπαίνεις στο δωμάτιο και εύχεσαι να σου κάτσει. Αν όχι δε ξαναπατάς ποτέ.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Γιατι τοσο κραξιμο? Σας χαλαει το μαγαζι ο JO ???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε αν ο καθενας που πηγαινε ρωτουσε οτι γραφεις εδω το κλεισανε το μαγαζι :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ισως να μην εκανα σωστα την ερωτηση , δεν εχω σκοπο να παω να παρω συνεντευξη πριν πηδηξω , ουτε και με ενδιαφερει να τα μαθω ολα
απλα ο καθενας εχει τα βιτσια του , και οταν προκειτε να ξοδεψει 50 + ευρα πολυ πιθανο να θελει να ψαχτει λιγο πριν τα δοσει
Το θεμα το ανοιξα περισσοτερο για την περιπτωση των εγχειρισμενων , (βλεπε κριτικη abebablom )

και για να περασουμε στο ζουμι , αφηστε τα ξυριμενα αιδοια και τις καταγωγες

Θετω το ερωτημα ξανα :

Εχω δικαιωμα να ξερω αν η κοπελα που θα παω να συνουσιαστω ηταν καποτε αγορακι ?

το γιατι θελω να το ξερω ειναι δικο μου θεμα , μπορει τις  απεχθανομαι  ή να την βρισκω μονο με αυτες
σε καθε περιπτωση θελω να ξερω , γιαυτο ρωταω , εχω το δικαιωμα ???

απο οτι εχω καταλαβει οι κοπελες αυτες ( τεως boys) θεωρουν τον εαυτο τους κανονικες κοπελες , εχουν αλλαξει και ταυτοτητες κτλ και ειναι νομικα γυναικες
αρα μαλλον ειναι προσωπικο δεδομενο η αλλαγη φυλλου , σωστα ?
αν ναι , τελειωσε το νομικο θεμα , αν οχι και ξερετε κατι ( να ξερετε οχι να φανταζεστε ) πειτε το

Παμε στο αλλο θεμα ... πως  να το ονομασω χωρις να παρεξηγηθω παλι ? ... Ηθικο ? Ντομπρο ? Αληθηνο ?
Οφειλει μια κοπελα ( τεως αγορι) να μου πει οτι ηταν καποτε αγορι ? οταν :

- Προκειτε να συνουσιαστουμε ( για καποιο λογο μπορει να μη θελω , η να νοιωσω μεγαλυτερη επιθημια  αν το ξερω )
- Προκειτε να κανουμε δεσμο  ( για να ξερω ποιον να δειρω αν την φωναξει καποιος στο δρομο Μητσο , αυτην που μου το εκρυψε ή τον αλλον που μας προσβαλει )
- Προκειτε να παντρευτουμε  ( δεν πρεπει να ξερω οτι δεν θα αποκτησω παιδια μαζι της ? )

θα χαρω αν δω απαντησεις και απο κοπελες , που θα μας πουν τι πιστευουν
αν παλι μερικοι θελουν να κοροιδευουν και να λενε μαλακιες δικο τους θεμα , δεν ειμαι θεος να κρινω κανεναν

@ pisoxostis
Ευχαριστω για την απαντηση , ελπιζω να εχω και αλλη τωρα που ειναι ποιο ξεκαθαρο το θεμα

@ Stardust_73
;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όλα αυτά για να πηδήξεις το τραβέλι τύπε μου? Αν σε φτιάχνει όλα οκ go for it

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πλάκα κάνουμε μαν, μη κολλάς όλα οκ,κάνε αυτό που τραβάει η όρεξή σου και μη ρωτάς πολλά πολλά

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βασικα να το αποφυγω θελω ,αλλα σεβομαι και οσους τα γουσταρουν (δικο τους θεμα)
δες την κριτηκη του abebabloμ ελα στην θεση του και μετα απαντησε αν θες

θα σε πειραζε , θα σε εφτιαχνε ή σ @@ σου ? ( δεν νομιζω να υπαρχουν αλλες περιπτωσεις)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βασικα να το αποφυγω θελω ,αλλα σεβομαι και οσους τα γουσταρουν (δικο τους θεμα)
δες την κριτηκη του abebabloμ ελα στην θεση του και μετα απαντησε αν θες

θα σε πειραζε , θα σε εφτιαχνε ή σ @@ σου ? ( δεν νομιζω να υπαρχουν αλλες περιπτωσεις)
Ναι ρε το κατάλαβα ότι θες να το αποφύγεις
Ελπίζω να μην παρεξηγήσαι για την πλάκα,είναι καλοπροαίρετη ειλικρινά
Η λύση λέγεται πείρα μαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom