dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! δεν μπορω να της το πω αυτο με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!