You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex shops στην Αθήνα/online παραγγελίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει κανενα Καποταδικο?Ειτε Sex Shop ειτε φαρμακειο που να εχει πολλα ηδη προφυλακτικων?Για παραδειγμα Τrojan δυσκολο να ταα βρω.Και αυτο σε ξεκαρφωτα μαγαζια!Επισης θελω ενα γαμημενο προφυλακτικο πολυ λεπτο και με μεγαλη διαμετρο να μη σφιγγει καθολου το καβλι μου και δεν μπορω να βρω.Ειχα παρει απο το εξωτερικο κατι durex αλλο πραγμα (οχι τα...παναρχαια sensitive) που ηταν σαν να μη τα φοραγες καν.
Υ.Γ:Προς υποχονδριους τρομολαγνους:στ'αρχιδια μου αν σπανε συχνοτερα τα λεπτα προφυλακτικα.Γκομενα γαμαω.
Τυπικα καθαρα φοραω τη πλαστικουρα για να μην μου ζαλιζει το πουτσο πως θα τη γκαστρωσω.
Υ.Γ:Προς υποχονδριους τρομολαγνους:στ'αρχιδια μου αν σπανε συχνοτερα τα λεπτα προφυλακτικα.Γκομενα γαμαω.
Τυπικα καθαρα φοραω τη πλαστικουρα για να μην μου ζαλιζει το πουτσο πως θα τη γκαστρωσω.
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Απέναντι από το Φιξ στην κάθοδο της Συγγρού με κίτρινη βιτρίνα, καλή ποικιλία, τώρα από προφυλακτικά δεν θυμάμαι να σου πω
Wild_Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σε όλο τον κόσμο!
Θα ήθελα πληροφορίες για sex shops στην Αθήνα. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Θα ήθελα πληροφορίες για sex shops στην Αθήνα. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Στου Φιξ κοντά: ,
Sex shops Paradise Το ενα ειναι Συγγρου 52 στου Φιξ και το αλλο Κατεχακη 7 50 μετρα απο το μετρο που ειναι σιγουρα το μεγαλυτερο στην Ελλαδα ακιρβως απεναντι απο το stoudio Κατεχακη 8 .
Στο url υπαρχει εικονικη περιηγηση ( virtual tour ) για να δειτε τον χωρο και τα προιοντα!
Στο url υπαρχει εικονικη περιηγηση ( virtual tour ) για να δειτε τον χωρο και τα προιοντα!
Real Love στην Αναγνωστοπούλου 37 Κολωνάκι, Queen of Hearts Σαρρη 20 Ψυρρή είναι τα καλύτερα στην Αθήνα. Ε-Shop πολύ μπροστά είναι το και το . Aυτά...
ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Παλικάρια Καλημέρα,
Ξέρει κανείς κάποιο καλό sex shop στην Αθήνα που να δουλεύει και απόγευμα ..? Το θέλω έτσι γιατί δουλεύω το πρωί .... Ε?
Ευχαριστώ
Εγώ ψωνίζω απο εδώ
gamikos1976
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ ψωνίζω μόνο online, είναι ποιό φθηνά και ποιό πριβέ...
Δοκίμασε στο
Καλή διασκέδαση ;)
Δοκίμασε στο
Καλή διασκέδαση ;)
trelamenos22
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας..εχει αγορασει κανεις τα χαπια για κθηστερηση.και τις σταγωνες ερωτικης ελξης..εχουν αποτελεσμα η ειναι μουφα..
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Sex shop με παρα πολλα dvd το οποιο ειναι μονο online και εχει πολυ πραμα, εχει και toys επισης εννοειται, εξισου πολλα ειναι το
Αν θέλεις κάτι για κάποια φίλη σου συνιστώ γιατί παραγγέλνεις και σου έρχονται εντελώς διακριτικά με όνομα αποστολέα κάτι άσχετο, γιατί τα προϊόντα είναι μάλλον πιο ασφαλή από άποψη υλικών - υγειινής από τα όποια ανόνυμα των άλλων sex shops
Παιδιά εγώ παίρνω πράγματα από το είναι άψογο τόσο σε προϊόντα όσο και σε ταχύτητα εξυπηρέτησης .
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
sex shop με καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία (ως προς το μέγεθος του) είναι το προκατασκευασμένο με την επωνυμία AMOR στην Λ. Αθηνών (ή Καβάλας) κοντά στο σημείο που κάνουν πιάστα τα τραβεστί το βράδυ.
Προτείνω να το επισκεφθείτε πριν μετακομίσει στο όροφο του διπλανόυ κτιρίου που κατασκευάζεται γιατί οι τιμές σύγουρα δεν θα είναι οι ίδιες.
Προτείνω να το επισκεφθείτε πριν μετακομίσει στο όροφο του διπλανόυ κτιρίου που κατασκευάζεται γιατί οι τιμές σύγουρα δεν θα είναι οι ίδιες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K