You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βάσω Λασκαράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MESOLOGI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 830K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εγω νομιζα οτι το θρεντ αφορα υδροροες πολυκατοικιας
Αι σιχτίρ πρωί πρωί, θα ξεράσω τον καφέ
Είναι και παραείναι, συμφωνώ αλλά από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς "Λούκια από πολυκατοικία"γιατι ρε αυτη η κοπελα δεν ειναι μουναροσ?
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
κι εγώ έτσι την πατησα εγραφα κιολας κατι για πολυκατοικιες και συντηρηση
Ρε συ Τομαχοκ και εγώ το ίδιο νομιζα και μολις κατάλαβα ποια εννοούσε κατέβασαν υγρα οι δικες μου υδροροες, καλα η γκομενα ειναι πολυ προστυχη και κάβλομουνο
Το επίσημο Fan Club της Βάσως Λασκαράκη... (γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ζει στην Αθήνα τα δύο τελευταία χρόνια).
Κι ένα βίντεο...
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
λεω και εγω τι λουκια και μαλακιες πρωι πρωι, αλλα στο θεμα μας εμενα η γκομενα που μου αρεσει στη σειρα ειναι η ξανθια που συγκατοικει μαζι με μια αλλη μελαχροινη, επειδη ομως μια στο τοσο βλεπω τη σειρα δε ξερω ουτε πως την λενε,εινει πολυ ωραιο μουνι και το παιζει και λιγο αθωα κατι που με καυλωνει ιδιατερως
λεω και εγω τι λουκια και μαλακιες πρωι πρωι, αλλα στο θεμα μας εμενα η γκομενα που μου αρεσει στη σειρα ειναι η ξανθια που συγκατοικει μαζι με μια αλλη μελαχροινη, επειδη ομως μια στο τοσο βλεπω τη σειρα δε ξερω ουτε πως την λενε,εινει πολυ ωραιο μουνι και το παιζει και λιγο αθωα κατι που με καυλωνει ιδιατερως
Με τα λουκια την πατήσαμε όλοι. Τεσπα, η ξανθιά που λες kauliarogate είναι η μουνάρα της σειράς και το αφιέρωμά της είναι εδώ:
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια τι μουναρος ειναι αυτος... εχετε καμια εικονα της;
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Τί τις θες τις φωτογραφίες psolaras19;
Παρόμοια θέματα