Νέα

Τί παίζει στο rantevou-club;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητοί συναγωνηστές γνωρίζετε τι παίζει στο rantevou-club ?? Έχουν και site sto internet www.rantevou-club.gr/]http://www.rantevou-club.gr/[/url] . Το Link το έλαβα σήμερα από ένα φίλο.

URL]]

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
....εμενα παντως μου αρεσει η δευτρη φωτο απο τα νυχτερινα ξεφαντωματα με την βυζαρου...αν ειναι στανταρ μελος η κυρια παω να κανω εγγραφη ....ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
λέτε να παίζει τιποτα καλό ή απλά εχει πιασαρικο ονομα για να παει ο κόσμος ?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Στο μαγαζί είχα πάει 1-2 φορές όταν πρωτοάνοιξε, τέλη του '80. Είναι το μαγαζί από το οποίο είχε φύγει με παρέα ο τότε βουλευτής Σάμου (ΝΔ, δε θυμάμαι  όνομα), στούκαρε στην Καισαριανή, σκοτώθηκε η επιβαίνουσα και αυτός εξαφανίστηκε. Η υπόθεση νομίζω πως έκλεισε με "συμβιβασμό".
Το μαγαζί το είχε η παρέα που είχε το Paradise (τώρα Μαντείο) και to Scala στην Ο. Πάλμε στου Ζωγράφου (Γέρος, Καρβέλας, Βαμβακούλας, Βασίλης). Μόνο το Βασίλης είναι το πραγματικό όνομα ( έχει τώρα το VR (Βασίλης -Ρίτσα) στην Παπάγου  στου Ζωγράφου, μαζί με τη Ρίτσα (γυναίκα του Γέρου)).
Τo VR είναι αυστηρά ελληνάδικο, μαζεύει και πολλούς Αλβανούς. Το στυλ προσέγγισης είναι στυλ κωλόμπαρου και οι πελάτες κάτι μπορεί να κάνουν. Τα άλλα μαγαζιά πρέπει να είναι το ίδιο στυλ. Αυτές τις πληροφορίες μπορώ να δώσω.
(Μου έχουν πει ότι οι ίδιοι έχουν και ένα ελληνάδικο (δε θυμάμαι όνομα...Athens?) κάπου στους Αμπελόκηπους/Μιχαλακοπούλου, αλλά δεν έχω πάει. Στο συγκεκριμμένο ξέρω σίγουρα πως κέρναγαν συνέχεια (μέχρι πριν 1 χρόνο σίγουρα) ότι γυναικοπαρέα έμπαινε, έτσι ώστε να γίνεται τζόγος συνέχεια με τους σόλο τυπάδες.)

Δοκιμάστε όμως, δεν τρώνε οι άνθρωποι. Πάρτε μπύρα για σίγουρα. Και πείτε μας αν αυτά ισχύπυν ακόμα.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Γατε βλεπω το δουλευεις το νυχτοκαματο.............που κινησε;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Στο μαγαζί είχα πάει 1-2 φορές όταν πρωτοάνοιξε, τέλη του '80. Είναι το μαγαζί από το οποίο είχε φύγει με παρέα ο τότε βουλευτής Σάμου (ΝΔ, δε θυμάμαι  όνομα), στούκαρε στην Καισαριανή, σκοτώθηκε η επιβαίνουσα και αυτός εξαφανίστηκε. Η υπόθεση νομίζω πως έκλεισε με "συμβιβασμό".
Το μαγαζί το είχε η παρέα που είχε το Paradise (τώρα Μαντείο) και to Scala στην Ο. Πάλμε στου Ζωγράφου (Γέρος, Καρβέλας, Βαμβακούλας, Βασίλης). Μόνο το Βασίλης είναι το πραγματικό όνομα ( έχει τώρα το VR (Βασίλης -Ρίτσα) στην Παπάγου  στου Ζωγράφου, μαζί με τη Ρίτσα (γυναίκα του Γέρου)).
Τo VR είναι αυστηρά ελληνάδικο, μαζεύει και πολλούς Αλβανούς. Το στυλ προσέγγισης είναι στυλ κωλόμπαρου και οι πελάτες κάτι μπορεί να κάνουν. Τα άλλα μαγαζιά πρέπει να είναι το ίδιο στυλ. Αυτές τις πληροφορίες μπορώ να δώσω.
(Μου έχουν πει ότι οι ίδιοι έχουν και ένα ελληνάδικο (δε θυμάμαι όνομα...Athens?) κάπου στους Αμπελόκηπους/Μιχαλακοπούλου, αλλά δεν έχω πάει. Στο συγκεκριμμένο ξέρω σίγουρα πως κέρναγαν συνέχεια (μέχρι πριν 1 χρόνο σίγουρα) ότι γυναικοπαρέα έμπαινε, έτσι ώστε να γίνεται τζόγος συνέχεια με τους σόλο τυπάδες.)

Δοκιμάστε όμως, δεν τρώνε οι άνθρωποι. Πάρτε μπύρα για σίγουρα. Και πείτε μας αν αυτά ισχύπυν ακόμα.

Συμφωνώ με τον alfa291, αν και δεν πήγενα άπό τόσο παλιά αλλά πριν από καμιά πενταετία. Ένα απλό clubbaki είναι που από ότι θυμάμαι μαζεύει φοιτητόκοσμο από εκεί τρυγύρω. "ο Γραβατάκιας είναι κορυφή"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom