Νέα

Ξέρω την ΙΡ της. Μπορώ να δω τι τρέχει από το δικό μου PC;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Συναγωνιστές καλημέρα και καλή χρονιά.
Θέλω τα φώτα σας, την βοήθειά σας. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα μερικά παράξενα mail και φωτο στον υπολογιστή της αρραβωνιαστικιάς μου. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω από το internet για να βλέπω τι συμβαίνει; Ξέρω την ΙΡ της. Είχα ακούσει στο παρελθόν πως αν γνωρίζει κάποιος την ΙΡ ενός άλλου υπολογιστή, μπορεί με το κατάλληλο πρόγραμα να βλέπει τι γίνεται σε αυτόν από τον δικό του.
Βοήθεια παίδες. Γιατί δεν λεει να πάω στην εκκλησία με παπά και κουμπάρους, ενώ θα χτυπάω στον πολυέλαιο...
Κάθε βοήθεια δεκτή...
Και πάλι καλή χρονιά, με υγεία για όλους.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Το καλύτερο, πίστεψε με, είναι να μην ασχοληθείς. Ετσι μπορεί να μετατρέψεις σε ολόκληρη τραγωδία κανενα cyber φλερτάκι που ίσως είχε η κοπελίτσα και να χαλάσεις τις ζωές σας. Αν είναι πιστή και αφοσιωμένη φαίνεται και από άλλα πράγματα.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ταπεινη μου γνωμη...σιγουρα δεν ειναι μονο τα παραξενα e-mail που δεν σου καθονται καλα, σιγουρα εχεις κι αλλες ενδειξεις...οποτε, οταν καποιος αρχιζει και ζει στην αμφιβολια και μπαινει στη διαδικασια να κανει cyber-κατασκοπια, τοτε καλυτερα να φυγει, οσο βαρυ κι αν ακουγεται αυτο...αν χαθει η εμπιστοσυνη, τωρα που ειναι νωρις απομακρυνομαστε διακριτικα για να εχουμε το κεφαλακι μας ησυχο!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
ηρέμησε φίλε μου. Στο ίντερνετ πολλά μπορεί να κάνει η φίλη σου. Αλλά κ τί έγινε? Μόλις κλείνει το λαπτοπ τελειώνουν όλα εκεί. Όταν σερφάρει στο ίντερνετ όλο κ σε τσοντοσαιτ θα πέσει, όλο κ κάτι θα γνωρίσει στο msn. Έτσι είναι. Το θέμα είναι αν τις έχεις εμπιστοσύνη. Μη γίνεσαι ζηλιάρης χωρίς λόγο.
Όσο για την ΙΡ δεν έχει νόημα, γιατί κατα πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι dynamic IP και τρέχα γύρευε. Το πολύ πολύ να δείς αν είναι ελλάδα.
Πήγαινε στο

και δές καταρχήν που ανήκει. Αν είναι ελλάδα ή εξωτερικό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....πολυ πολιτισμενοι γιναμε..

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
43
Like
9.194
Πόντοι
10.413
σιγά ρε παιδιά....
να απομακρυνθεί επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του?
και εάν έχει κάνει λάθος....!??!?!?!?
ψηφίζω cyber spying τουλάχιστον για να αρχίσει να αποκλείει ενδεχόμενα...
δυστυχώς Rainbow δεν είμαι "γνώστης"...
αλλιώς θα σουλεγα το πως.....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
πολύ εύκολο. βάλε ένα keylogger (perfect keylogger) και θα παρακολουθείς τα πάντα.

Με όλα αυτά όμως απομακρύνεσαι απο τη σύντροφό σου, θα μπείς σε μια διαδικασία καχυποψίας και δε θα έχεις καλό τέλος. Το καλύτερο για μένα είναι να το συζητήσεις πολιτισμένα με τη φίλη σου.

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Ναι ρε παιδιά. Δεν είναι θέμα πολιτισμού. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη μέση που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν. Όταν ετοιμάζςσαι να κάνεις οικογένεια και βλέπεις κάτι παράξενα, τότε δεν μπορείς να κοιμηθείς ύσηχος και ψάχνεσαι. Όταν όμως ξέρεις 100% τότε όποια κίνηση και εάν γίνει, γίνεται πολύ καλύτερα ψυχολογικά, αφού δεν υπάρχουν αμφιβολίες.
Ευχαριστώ που καταλαβαίνετε την κατάσταση...

ΥΓ. Κάθε βοήθεια δεκτή.

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Και πως θα βάλω το Keylogger φίλε aspirin ;

πολύ εύκολο. βάλε ένα keylogger (perfect keylogger) και θα παρακολουθείς τα πάντα.

Με όλα αυτά όμως απομακρύνεσαι απο τη σύντροφό σου, θα μπείς σε μια διαδικασία καχυποψίας και δε θα έχεις καλό τέλος. Το καλύτερο για μένα είναι να το συζητήσεις πολιτισμένα με τη φίλη σου.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
σιγά ρε παιδιά....
να απομακρυνθεί επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του?
και εάν έχει κάνει λάθος....!??!?!?!?
ψηφίζω cyber spying τουλάχιστον για να αρχίσει να αποκλείει ενδεχόμενα...
δυστυχώς Rainbow δεν είμαι "γνώστης"...
αλλιώς θα σουλεγα το πως.....

ας μπει τοτε στη διαδικασια του cyber-spying και γιατι οχι να βαλει φιλους του να την παρακολουθουν, να γεμισει το σπιτι της κοριους και να βαλει και εναν-δυο ιδιωτικους detectives να την κατασκοπευουν...ωραιες μεθοδοι για καποιον που ετοιμαζεται για γαμο!!!

Αν μπει στη διαδικασια του "λες να...", ακομη κι αν κανει λαθος και μονο που θα του μπει το μικροβιο ειναι αρκετο! Φυσικα η επιλογη δικη του! φιλε rainbow, μονο τα mails εχεις ως ενδειξεις οτι κατι δεν παει καλα;

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ψαξε το Keylogger στο Google, εγκατεστησε το στο PC της κοπελας και οταν εκεινη κανει οτιδηποτε με το PC της αυτο θα καταγραφεται. Μετα το ανοιγεις και βλεπεις τι επαιξε. Παντως αν ετρεχε κατι υποπτο θα ηταν πολυ αφελης να το εχει σε ευκολα προσβασιμο σημειο. Παντως οτι ειπαν τα παιδια εχουν δικιο. Μην μπλεχτεις σε κυνηγι μαγισσων. Το πιο ωριμο και συνετο πραγμα που εχεις να κανεις ειναι να της μιλησεις. Αν η κοπελα κανει κατι αλλο και εχεις αβασιμες υποψιες θα βρεθεις και εκτεθειμενος απο πανω. Μια κουβεντα σχετικα με τα οποια παραπονα εχεις απο τη σχεση σου μαζι της πιστευω θα ηταν η πιο ενδεδειγμενη προσεγγιση.

Το IP της ειναι σχεδον σιγουρα dynamic οποτε πολυ δυσκολα μπορει να παρακολουθηθει μιας και με καθε login αλλαζει. Static εχουν κυριως εταιρειες.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
μίλα της και πέσ της του προβληματισμούς σου οι οποίοι δε σε αφήνουν να προχωρήσετε. Καλά κάνεις κ ψάχνεσαι γιατί το να κάνεις οικογένεια δεν είναι απόφαση στιγμής. Θα κάνεις παιδιά αύριο μεθαύριο κ όλα αυτά που σκέφτεσαι τώρα πρέπει να τα έχεις λύσει όλα.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ναι, εσύ κάθεσε και πηγαίνεις σε μπουρδέλα και σε μάρανε το τί κάνει αυτή. ʼδικο σε βρίσκω εντελώς  αδερφέ :grin:

Τελος πάντων,

τα πράγματα είναι εύκολα!
Βάζεις τον keylogger στο pc της (τον server δηλαδή) τον ρυθμίζεις κατάλληλα και εσύ έχεις τον client στο δικό σου.

Mε το που μπεί στο internet θα σου έρχετε mail πως μπήκε και η IP της είναι η τάδε, εναλλακτικά μπορεί να σου έρχετε mail μαζί με τα log της. Έχει να κάνει ανάλογα με τον keylogger αυτό!

ΠΡΟΣΟΧΗ στα antivirus που έχει αυτή γιατί μπορεί να γίνεις ρόμπα άν καταλάβει τι είναι ή να σου λέει οτι την κόλλησες ιό..!

ʼν έχει Firewall τον πούλο επίσης γιατί το ποιό πιθανό είναι να μην σε αφήνει να κάνεις connect στο pc της.

Υπάρχουνε και άλλα προγραμματάκια που έχεις πλήρη έλεγχο στο pc κάποιου αλλά δεν σου τα συνυστώ εφόσον είσαι άπειρος μην γίνει και καμία μαλακία.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα μερικά παράξενα mail και φωτο στον υπολογιστή της αρραβωνιαστικιάς μου. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω από το internet για να βλέπω τι συμβαίνει;

Επισκέπτης
Αυτό που θέλεις να κάνεις φίλε είναι και παράνομο και αντιδεοντολογικό.Μπορεί η κοπέλα να έχει κάποιες φαντασιώσεις και απλώς να μην μπορεί να στις πει και τις λέει από την "ασφάλεια" του διαδικτύου.Αν θέλει να βρει γκόμενο,πίστεψέ με θα τον βρει άνετα έξω.Εκτός αν είσαι συνέχεια μαζί της και την αποχωρίζεσαι όταν πας στα μπουρδέλα ή ξενοπηδάς.Οπότε και αυτή ψάχνει κάτι ανάλογο.Να ζητάμε πίστη αλλά να την παρέχουμε κιόλας.

illusion30

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
H καλύτερη απάντηση είναι η πρώτη πρόταση του JohnKal
.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.245
Πόντοι
6.495
Ιδιαίτερα ώριμες οι περισσότερες τοποθετήσεις των συμπολεμιστών, συμφωνώ κι επαυξάνω να μην κάνεις τον ντετέκτιβ. ʼμα μπεις σε αυτό το λούκι, πολύ φοβάμαι ότι θα το κάνεις και θα το ξανακάνεις και μόνο με τον ψύλλο ή με κάποια καχυποψία. Κουλάρισε.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Θέλω τα φώτα σας, την βοήθειά σας. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα μερικά παράξενα mail και φωτο στον υπολογιστή της αρραβωνιαστικιάς μου. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά.

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω από το internet για να βλέπω τι συμβαίνει; Ξέρω την ΙΡ της. Είχα ακούσει στο παρελθόν πως αν γνωρίζει κάποιος την ΙΡ ενός άλλου υπολογιστή, μπορεί με το κατάλληλο πρόγραμα να βλέπει τι γίνεται σε αυτόν από τον δικό του. Βοήθεια παίδες. Γιατί δεν λεει να πάω στην εκκλησία με παπά και κουμπάρους, ενώ θα χτυπάω στον πολυέλαιο.

Φίλε Rainbow, άκου!

Εφόσον μοιράστηκες τον προβληματισμό σου μαζί μας, νομίζω πως θα πρέπει να μας αναφέρεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ βρήκες στο inbox του email της, ωστε να μπορούμε να έχουμε πλήρη άποψη και να σχηματίσουμε μια εικόνα. Η κατάσταση μπορεί να σε ανησυχεί άδικα (πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα), μπορεί όμως να είναι και εξαιρετικά σοβαρή - ποτέ δεν ξέρεις!

Για αρχή, ας επαναλάβουμε όλοι μαζί το 1ο βασικό θεώρημα ζωής - θεμελιώδη ΝΟΜΟ των σχέσεων:

[size=12pt]KANEIΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες, διότι ούτε οι ίδιες ξέρουν ΤΙ ακριβώς θέλουν![/size]

Αναφέρθηκε προηγουμένως από άλλο φίλο πως "...μπορεί να είναι κάποιο αθώο cyber φλερτάκι..." το οποίο θα τελειώσει "...όταν κλείσει το laptop...". Μέγα (κατά την άποψή μου) λάθος! Καμία ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με τον άντρα της γυναίκα, δεν κάνει cyber φλερτάκια. Καμία ΠΙΣΤΗ γυναίκα, καμιά γυναίκα που ΣΕΒΕΤΑΙ τον άντρα της, δεν ανταλλάσει ερωτικά μηνύματα με αγνώστους - κι αν κατά λάθος λάβει... τους κόβει τον αέρα με τη μια!

Για συνέχεια, ας περάσουμε στο 2ο βασικό θεώρημα ζωής - θεμελιώδη ΝΟΜΟ των σχέσεων:

[size=12pt]Γυναίκα που θα πάρει χαμπάρι πως ο άντρας της την ζηλεύει, θα του κάνει τη ζωή ΚΟΛΑΣΗ και αργά ή γρήγορα θα τον παρατήσει![/size]

Ακόμη κι αν την ζηλεύεις, ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΤΕ! Αγνόησέ την (ή προσποιήσου πως την αγνοείς) και θα δεις πως η γυναικεία φιλαρέσκειά της θα λειτουργήσει υπέρ σου και δεν θα ξεκολήσει ποτέ από εσένα. Ποτέ μα ποτέ μην της τα δώσει όλα... αν θες να τα έχεις όλα. Γυναίκα που θα βεβαιωθεί πως έχει κατακτήσει 100% τον άντρα της και θα αποκτήσει το "πάνω χέρι" στη σχέση, είναι μαθηματικώς ΒΕΒΑΙΟ, πως κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα αναζητήσει αλλού κάποια άλλη "κατάκτηση". Μην το ψάχνεις - είναι στη φύση τους (και δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό)!

Ανακεφαλαιώνοντας, έχεις (όπως τα βλέπω εγώ) τις ακόλουθες επιλογές:

1) Nα συζητήσεις μαζί της και να της θέσεις ΕΥΘΕΩΣ το ερώτημα "τι είναι αυτά που έχεις στο PC σου?". Η συζήτηση ΠΑΝΤΑ βοηθάει (και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό), να έχεις όμως υπ' όψη σου πως μια γυναίκα που ΘΕΛΕΙ να σε παραπλανήσει... θα σε παραπλανήσει και εσύ θα πετάς στα σύννεφα. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να σου πει την αλήθεια (ποτέ δεν θα μάθεις αν πράγματι λέει την αλήθεια 100% - να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ), υπάρχει και η πιθανότητα να σου πει οτι ναι, πραγματι εσφαλε αλλα δεν θα το ξανακάνει και να δημιουργήσει άλλο email λογαριασμό (αφού θα γνωρίζει πως ακολουθείς τα "ίχνη" της) και να κάνει τη βρωμοδουλειά της με περισσότερη προσοχή. Όπως και να έχει το θέμα, να θυμάσαι πως όταν μια γυναίκα ΚΛΑΕΙ ή ΔΑΚΡΥΖΕΙ ή ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ τη στιγμή που δικαιολογείται... φίλε μου ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ! Αν την ρωτήσεις και σου απαντήσει με τσαμπουκά, οι πιθανότητες να λέει την αλήθεια είναι αισθητά περισσότερες.

2) Θα πρότεινα αν δεν γνωρίζεις τις μεθόδους και την τέχνη του hacking, να μην ασχοληθείς. Περισσότερο κακό θα κάνεις παρά καλό. Αν λοιπόν δεν έχεις την δυνατότητα να ΜΠΕΙΣ μέσα στο λογαριασμό της (την ώρα φυσικά που εκείνη θα λείπει) και να ελέγξεις τα πάντα (η πιθανότητα να έχει κάνει delete ή να έχει 2ο λογαριασμό πάντα "παίζει" έτσι?), νομίζω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος.

3) Στην περίπτωση που το τέρας της ζήλιας και της περιέργειας σε έχουν κυριέυσει (ας μην γελιόμαστε - όλοι μας έχουμε ζηλέψει γυναίκα και έχουμε γίνει τρελοί σε κάποια στιγμή της ζωής μας), μπορείς να απευθυνθείς σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ντεντέκτιβ. Ψάχνοντας στον χρυσό οδηγό μπορείς να βρείς σπεσιαλίστες που πραγματικα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς! (παρακολούθηση του σταθερού ΚΑΙ του κινητού της τηλεφώνου, παρακολούθηση του PC της από μακρυά, εμφύτευση κοριών στο αυτοκίνητό της, στο γραφείο της κλπ). Οτιδήποτε!!! Αρκεί βεβαίως να ΞΕΡΕΙΣ αν είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις για ένα τέτοιο πακέτο υπηρεσιών (ξεκινούν από 1800-2000 euro και ανεβαίνουν όσο το ζητήσεις εσύ) και φυσικά να ΞΕΡΕΙΣ αν είσαι διατεθιμένος να δεις κάποια στιγμή αποδείξεις της "ενοχής" της, να μάθεις με ποιον τραβιέται, που ξεσκίζονται, πόσο συχνά κλπ. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το 99% από εμάς... προτιμούν να μην το μάθουν ποτέ. Εσύ?

4) Να το αγνοήσεις και απλά να ελπίζεις πως όταν σηκωθείς από την καρέκλα που διαβάζεις συτό το μήνυμα... δεν θα σκαλώσεις στο ταβάνι.

[size=10pt]Η προσωπική μου άποψη είναι πως οι γυναίκες που είναι 100% πιστές κι αφοσιωμένες και ερωτευμένες με τον άντρα τους... ΠΟΤΕ δεν θα σπαταλούσαν χρόνο κι ενέργεια για να τσιλιμπουρδίσουν με οποιοδήποτε τρόπο - ακόμη και μέσω της ανωνυμίας του internet ή "για πλάκα" όπως πολύ συχνά ακούγεται ως δικαιολογία!!![/size]

Ελπίζω να βοήθησα.

Επισκέπτης
Προσωπικά πάντα είχα κωδικό στον Η/Υ μου ώστε όποιος ήθελε να μπει να έμπαινε ως "guest" και μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του Η/Υ μου.Όπως όμως δε μου αρέσει εμένα να κοιτάζουν τα πράγματά μου,έτσι δεν κοιτάζω κι εγώ των άλλων.Και με γκόμενες,ποτές δεν κοίταξα μηνύματα στα κινητά τους,ούτε τις τσάντες τους.Και μία που τόλμησε να κοιτάξει τα μηνύματα στο δικό μου,παρόλο που δεν ήταν τίποτα το μεμπτό,πήρε την επόμενη ημέρα τον πούλο και ευχές για καλή τύχη....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Προσωπικά πάντα είχα κωδικό στον Η/Υ μου ώστε όποιος ήθελε να μπει να έμπαινε ως "guest" και μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του Η/Υ μου.Όπως όμως δε μου αρέσει εμένα να κοιτάζουν τα πράγματά μου,έτσι δεν κοιτάζω κι εγώ των άλλων.Και με γκόμενες,ποτές δεν κοίταξα μηνύματα στα κινητά τους,ούτε τις τσάντες τους.Και μία που τόλμησε να κοιτάξει τα μηνύματα στο δικό μου,παρόλο που δεν ήταν τίποτα το μεμπτό,πήρε την επόμενη ημέρα τον πούλο και ευχές για καλή τύχη....

Φίλε dstp,

Αν κατάλαβα καλά ο Rainbow μας είπε πως είδε μερικά ανησυχητικά σημάδια στη συμπεριφορά της γυναίκας που ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παντρευτεί και να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της- όχι μια γκόμενα του δίμηνου!

Αν λοιπόν είναι σοβαρά τα στοιχεία που έχει (καλό θα ήταν Rainbow να είσαι πιο συγκεκριμένος να μην λέμε πραγματα στον αέρα και την πάρει άδικα η μπάλα την γυναίκα σου...!), δεν νομίζω να υπολογίσει το σαβουάρ βιβρ και τους εκλεπτυσμένους τρόπους του Εγγλέζου gentleman! Εδω... ίσως παίζεται η ζωή του. Σωστά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom