Θέλω τα φώτα σας, την βοήθειά σας. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα μερικά παράξενα mail και φωτο στον υπολογιστή της αρραβωνιαστικιάς μου. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω από το internet για να βλέπω τι συμβαίνει; Ξέρω την ΙΡ της. Είχα ακούσει στο παρελθόν πως αν γνωρίζει κάποιος την ΙΡ ενός άλλου υπολογιστή, μπορεί με το κατάλληλο πρόγραμα να βλέπει τι γίνεται σε αυτόν από τον δικό του. Βοήθεια παίδες. Γιατί δεν λεει να πάω στην εκκλησία με παπά και κουμπάρους, ενώ θα χτυπάω στον πολυέλαιο.
Φίλε Rainbow, άκου!
Εφόσον μοιράστηκες τον προβληματισμό σου μαζί μας, νομίζω πως θα πρέπει να μας αναφέρεις
τι ΑΚΡΙΒΩΣ βρήκες στο inbox του email της, ωστε να μπορούμε να έχουμε πλήρη άποψη και να σχηματίσουμε μια εικόνα. Η κατάσταση μπορεί να σε ανησυχεί άδικα (πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα), μπορεί όμως να είναι και εξαιρετικά σοβαρή - ποτέ δεν ξέρεις!
Για αρχή, ας επαναλάβουμε όλοι μαζί το 1ο βασικό θεώρημα ζωής - θεμελιώδη ΝΟΜΟ των σχέσεων:
[size=12pt]KANEIΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες, διότι ούτε οι ίδιες ξέρουν ΤΙ ακριβώς θέλουν![/size]
Αναφέρθηκε προηγουμένως από άλλο φίλο πως "
...μπορεί να είναι κάποιο αθώο cyber φλερτάκι..." το οποίο θα τελειώσει "
...όταν κλείσει το laptop...". Μέγα (κατά την άποψή μου) λάθος!
Καμία ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με τον άντρα της γυναίκα, δεν κάνει cyber φλερτάκια. Καμία ΠΙΣΤΗ γυναίκα, καμιά γυναίκα που ΣΕΒΕΤΑΙ τον άντρα της, δεν ανταλλάσει ερωτικά μηνύματα με αγνώστους - κι αν κατά λάθος λάβει... τους κόβει τον αέρα με τη μια!
Για συνέχεια, ας περάσουμε στο 2ο βασικό θεώρημα ζωής - θεμελιώδη ΝΟΜΟ των σχέσεων:
[size=12pt]Γυναίκα που θα πάρει χαμπάρι πως ο άντρας της την ζηλεύει, θα του κάνει τη ζωή ΚΟΛΑΣΗ και αργά ή γρήγορα θα τον παρατήσει![/size]
Ακόμη κι αν την ζηλεύεις,
ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΤΕ! Αγνόησέ την (ή προσποιήσου πως την αγνοείς) και θα δεις πως η γυναικεία φιλαρέσκειά της θα λειτουργήσει υπέρ σου και δεν θα ξεκολήσει ποτέ από εσένα. Ποτέ μα ποτέ μην της τα δώσει όλα... αν θες να τα έχεις όλα.
Γυναίκα που θα βεβαιωθεί πως έχει κατακτήσει 100% τον άντρα της και θα αποκτήσει το "πάνω χέρι" στη σχέση, είναι μαθηματικώς ΒΕΒΑΙΟ, πως κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα αναζητήσει αλλού κάποια άλλη "κατάκτηση". Μην το ψάχνεις - είναι στη φύση τους (και δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό)!
Ανακεφαλαιώνοντας, έχεις (όπως τα βλέπω εγώ) τις ακόλουθες επιλογές:
1) Nα συζητήσεις μαζί της και να της θέσεις ΕΥΘΕΩΣ το ερώτημα "τι είναι αυτά που έχεις στο PC σου?". Η συζήτηση ΠΑΝΤΑ βοηθάει (και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό), να έχεις όμως υπ' όψη σου πως μια γυναίκα που ΘΕΛΕΙ να σε παραπλανήσει... θα σε παραπλανήσει και εσύ θα πετάς στα σύννεφα. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να σου πει την αλήθεια (ποτέ δεν θα μάθεις αν πράγματι λέει την αλήθεια 100% - να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ), υπάρχει και η πιθανότητα να σου πει οτι ναι, πραγματι εσφαλε αλλα δεν θα το ξανακάνει και να δημιουργήσει άλλο email λογαριασμό (αφού θα γνωρίζει πως ακολουθείς τα "ίχνη" της) και να κάνει τη βρωμοδουλειά της με περισσότερη προσοχή. Όπως και να έχει το θέμα, να θυμάσαι πως
όταν μια γυναίκα ΚΛΑΕΙ ή ΔΑΚΡΥΖΕΙ ή ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ τη στιγμή που δικαιολογείται... φίλε μου ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ! Αν την ρωτήσεις και σου απαντήσει με τσαμπουκά, οι πιθανότητες να λέει την αλήθεια είναι αισθητά περισσότερες.
2) Θα πρότεινα αν δεν γνωρίζεις τις μεθόδους και την τέχνη του hacking, να μην ασχοληθείς. Περισσότερο κακό θα κάνεις παρά καλό. Αν λοιπόν δεν έχεις την δυνατότητα να ΜΠΕΙΣ μέσα στο λογαριασμό της (την ώρα φυσικά που εκείνη θα λείπει) και να ελέγξεις τα πάντα (η πιθανότητα να έχει κάνει delete ή να έχει 2ο λογαριασμό πάντα "παίζει" έτσι?), νομίζω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος.
3) Στην περίπτωση που το τέρας της ζήλιας και της περιέργειας σε έχουν κυριέυσει (ας μην γελιόμαστε - όλοι μας έχουμε ζηλέψει γυναίκα και έχουμε γίνει τρελοί σε κάποια στιγμή της ζωής μας), μπορείς να απευθυνθείς σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ντεντέκτιβ. Ψάχνοντας στον χρυσό οδηγό μπορείς να βρείς σπεσιαλίστες που πραγματικα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς! (παρακολούθηση του σταθερού ΚΑΙ του κινητού της τηλεφώνου, παρακολούθηση του PC της από μακρυά, εμφύτευση κοριών στο αυτοκίνητό της, στο γραφείο της κλπ). Οτιδήποτε!!! Αρκεί βεβαίως να ΞΕΡΕΙΣ αν είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις για ένα τέτοιο πακέτο υπηρεσιών (ξεκινούν από 1800-2000 euro και ανεβαίνουν όσο το ζητήσεις εσύ) και φυσικά να ΞΕΡΕΙΣ αν είσαι διατεθιμένος να δεις κάποια στιγμή αποδείξεις της "ενοχής" της, να μάθεις με ποιον τραβιέται, που ξεσκίζονται, πόσο συχνά κλπ. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το 99% από εμάς... προτιμούν να μην το μάθουν ποτέ. Εσύ?
4) Να το αγνοήσεις και απλά να ελπίζεις πως όταν σηκωθείς από την καρέκλα που διαβάζεις συτό το μήνυμα... δεν θα σκαλώσεις στο ταβάνι.
[size=10pt]
Η προσωπική μου άποψη είναι πως οι γυναίκες που είναι 100% πιστές κι αφοσιωμένες και ερωτευμένες με τον άντρα τους... ΠΟΤΕ δεν θα σπαταλούσαν χρόνο κι ενέργεια για να τσιλιμπουρδίσουν με οποιοδήποτε τρόπο - ακόμη και μέσω της ανωνυμίας του internet ή "για πλάκα" όπως πολύ συχνά ακούγεται ως δικαιολογία!!![/size]
Ελπίζω να βοήθησα.