Νέα

Καιρός να το «κάνουμε» σε στρίπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
έχουμε γίνει αγγλία, μη πω φινλανδία σε ορισμένα πράγματα και απορώ πώς σε μια χώρα καβλιάρηδων αντρών δεν έχουμε την δυνατότητα να τον ρίξουμε σε κάποιο στρίπ..το θρέντ αυτό θέλω να γίνει η αρχή για να ακολουθήσουμε τα πρότυπα άλλων ευρωπαικών χωρών που με ενα 50αρικο τον ρίχνεις σε όποια γουστάρεις μέσα σε ένα στρίπ..γιατί αρκετά με τους φραπέδες και τις μαλακίες που ακούω εδω μέσα..αυτά είναι για τους μαλάκες και συγνώμη αν θίγω κάποιους αλλά εμένα μου αρέσει να γαμάω παιδιά.ούτε τα μπουρδέλα εχουν ωραίες γκόμενες. οπότε ας δούμε ποιοί συμφωνούν με την γνώμη μου να απέχουμε απο τα στρίπ μέχρι οι μαγαζάτορες να μας αφήνουν να βάζουμε χέρι στα καλομαθημένα κοριτσάκια τους..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και πες οτι "εμεις" απεχουμε.

Νομιζεις οτι ειμαστε αρκετα μεγαλος ογκος πελατων ωστε να γινει κατι ?

Οι περισσοτεροι αγνοουν την υπαρξη του site φιλε. Δυστυχως ετσι ειναι.

Και ο,τι και να αποφασιστει και ο,τι και να πουμε, μονο ενας μικρος πυρηνας θα το ακολουθησει, οι αλλοι δεν μπορουν να απεχουν.

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι νομικο....αν οι επιχειρηματιες μπορουσαν να θεσουν τις γκομενες σε θεσεις γαμησιου θα το ειχαν κανει...φυσικα τοτε δεν θα ειχαμε να τους χωσουμε μονο τα τωρινα...αλλα κ την τιμη που θα ειχε το καθε γαμησι...αφου ειναι σιγουρο οτι η συγκεκριμενη υπηρεσια θα κοστιζε τουλαχιστον 3-4 φορες περισσοτερο απ'οτι στο εξωτερικο κ φυσικα με χειροτερες γκομενες....(επι της ποιοτητας γενικα)!

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
να σας πω κατι οσο αφορα την τιμη..ενταξει σιγουρα δεν ειμαστε οργανωμενη χωρα και θα μας βαρεσουν κανονικα στις τιμες αλλα στην τελικη αν υπηρχε ενα καβλακι σε στριπ που θα το γουσταρα τρελλα θα μπορουσα να εκανα μια αποταμιευση και να το απολαμβανα εστω και μια φορα. τωρα μας φευγουν περισσοτερα με την μεθοδο του αγαπουλη που κερναμε ποτα, χορους και αλλες μαλακιες..
σιγουρα υπαρχουν πολλοι εκτος σαιτ που θα συνεχισουν να πηγαινουν αλλα η στανταρ πελατες τους ειμαστε εμεις και το ξερουν..εμεις θα παμε και τις δευτερες και τις τριτες, οχι ο περιστασιακος πελατης.

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Κι όμως, αν όλοι "εμείς" αποφασίζαμε να απέχουμε, δοκιμαστικά έστω, ας πούμε για τον επόμενο μήνα, και αυτή την απόφαση την κυκλοφορούσαμε εδώ μέσα δεν νομίζετε πως κάποια διαφορά θα φαινόταν και στα μαγαζιά από εμάς τους "λίγους" ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
έχουμε γίνει αγγλία, μη πω φινλανδία σε ορισμένα πράγματα και απορώ πώς σε μια χώρα καβλιάρηδων αντρών δεν έχουμε την δυνατότητα να τον ρίξουμε σε κάποιο στρίπ..το θρέντ αυτό θέλω να γίνει η αρχή για να ακολουθήσουμε τα πρότυπα άλλων ευρωπαικών χωρών που με ενα 50αρικο τον ρίχνεις σε όποια γουστάρεις μέσα σε ένα στρίπ..γιατί αρκετά με τους φραπέδες και τις μαλακίες που ακούω εδω μέσα..αυτά είναι για τους μαλάκες και συγνώμη αν θίγω κάποιους αλλά εμένα μου αρέσει να γαμάω παιδιά.ούτε τα μπουρδέλα εχουν ωραίες γκόμενες. οπότε ας δούμε ποιοί συμφωνούν με την γνώμη μου να απέχουμε απο τα στρίπ μέχρι οι μαγαζάτορες να μας αφήνουν να βάζουμε χέρι στα καλομαθημένα κοριτσάκια τους..

Πρώτον, ο καφές++ έχω πει ότι είναι πιο η τίμια συναλλαγή εκεί μέσα, μαλακία είναι τα άσκοπα ποτά, αν θες τη γνώμη μου και χωρίς να θίγω εγώ κανένα.
Οψόμεθα λόγω €, για τα ευρωπαϊκα

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Πρώτον, ο καφές++ έχω πει ότι είναι πιο η τίμια συναλλαγή εκεί μέσα, μαλακία είναι τα άσκοπα ποτά, αν θες τη γνώμη μου και χωρίς να θίγω εγώ κανένα.
Οψόμεθα λόγω €, για τα ευρωπαϊκα

καλαα, για τα ποτα ουτε θελω να ακουω..δεν καταλαβαινω αυτοι που πληρωνουν για ποτα τι ζητανε..απλα κουβεντα με την κοπελα :idiot: εκει σου φευγουν και τα περισσοτερα και ουτε ακουμπας...προσοχη στα ποτα παιδια!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
καλαα, για τα ποτα ουτε θελω να ακουω..δεν καταλαβαινω αυτοι που πληρωνουν για ποτα τι ζητανε..απλα κουβεντα με την κοπελα :idiot: εκει σου φευγουν και τα περισσοτερα και ουτε ακουμπας...προσοχη στα ποτα παιδια!

Μα το θεμα ειναι να την κερασεις για ποτο να πεις δυο κουβεντες να δεις αν ψηνεται για βιζιτα για να φας.

Αν ειναι να παιρνεις χορους και να δουλευεις με το κατω κεφαλι οταν ειναι να κανεις "οικονομια" σε δυναμεις, λεφτα και γενικοτερα πορους, ζητω που καηκαμε.

Αν δεις οτι δεν ψηνεται για βιζιτα δεν την ξαναπαιρνεις ουτε για χορο.

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αν δεν υπηρχαν οι αγαπουληδες τωρα θα κουβεντιαζαμε τι πιπες και πισωκωλλητα κάνει η μαλένα και η μονα λιζα...αχχχ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν δεν υπήρχαν οι αγαπούληδες δε θα ασχολούμασταν καν με τη Μαλένα και τη Μόνα Λίζα...μέσα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οταν λεs να τον ριξουμε πωσ το εννοειs?δηλ. που? και πωσ?σαν κλεφτοκοταδεs με την ψυχη στο στομα οπωs με τουσ φραπεδεs,η σεειδικα διαμορφωμενουs χωρουs οπωs στο εξωτερικο?Το πρωτο ειναι εφικτο αλλα πολυ δυσκολο και 'ψυχοφθορο'Για τοδευτερο πιστευω να συμφωνειs οτι δεν αξιζει ουτε να το συζηταμε ,σε αυτο το οπισθοδρομικο και υποκριτικο κρατοs που ζουμε οπου η πρωταρχικη δουλεια τησ αστυνομιαs ειναι οχι οι εγκληματιεs αλλα να μη γαμαει ο κοσμοs.οσο για τουσ μαγαζατορεs θεωρω οτι αν δεν υπηρχε νομικο προβλημα θα τισ βαζανε στη σειρα για να τισ ξεσκισουμs :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Οταν λεs να τον ριξουμε πωσ το εννοειs?δηλ. που? και πωσ?σαν κλεφτοκοταδεs με την ψυχη στο στομα οπωs με τουσ φραπεδεs,η σεειδικα διαμορφωμενουs χωρουs οπωs στο εξωτερικο?Το πρωτο ειναι εφικτο αλλα πολυ δυσκολο και 'ψυχοφθορο'Για τοδευτερο πιστευω να συμφωνειs οτι δεν αξιζει ουτε να το συζηταμε ,σε αυτο το οπισθοδρομικο και υποκριτικο κρατοs που ζουμε οπου η πρωταρχικη δουλεια τησ αστυνομιαs ειναι οχι οι εγκληματιεs αλλα να μη γαμαει ο κοσμοs.οσο για τουσ μαγαζατορεs θεωρω οτι αν δεν υπηρχε νομικο προβλημα θα τισ βαζανε στη σειρα για να τισ ξεσκισουμs :headbang: :headbang: :headbang:

εννοω να υπαρχει επαγγελματισμος και οχι διαθεση για εξαπατηση του πελατη, οπως στο εξωτερικο. η μιση ωρα να ειναι μιση ωρα δηλαδη και η μια μια.
αν γαμουσαμε δεν θα ειχαμε αυτους να μας κυβερνανε γιατι θα ειχαμε πιο ανοιχτο μυαλο και οχι αυτο το μπουκωμα που μας κυριευει.
σε λιγο καιρο η καλυτερη δουλεια για κοπελα θα ειναι σε στριπ στην ελλαδα, αφου δεν τις γαμαμε...
τελικα ειμαστε το τελευταιο κρατος στην ευρωπη σε ολες τις αποψεις...εχουνε αποβλακωσει τον πιο εξυπνο λαο.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σε λιγο καιρο η καλυτερη δουλεια για κοπελα θα ειναι σε στριπ στην ελλαδα, αφου δεν τις γαμαμε...
Δε νομιζω γιατι απλα δεν θα υπαρχουν θεσειs εργασιαs.Ο κοσμοs  ξυπναει και τα γραφει σιγα σιγα τα στριπ.Με μαθηματικη ακριβεια πανε για φουντο :idiot: :idiot: :idiot:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:cheesy: Καλά, ας είχε λεφτά και ξυπνητούρια

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδιά τι γαμήσια και ιστορίες λέτε τώρα, εδώ οι ποιότητα των υπηρεσιών πέφτει κάθε μήνα κατακόρυφα και δεν μιλάω για φραπέδες αλλά έστω να κάνουν ένα χορό της προκοπής όχι σαν αγκούρια για 3 λεπτά ή που δίνουμε 50 ευρώ για το πολύ 10 λεπτά, όξω ρε αγιογδύτες... εγώ είμαι μέσα για μποικοτάζ και αν δεν φταίνε οι μαγαζάτορες και έχουν γίνει οι κοπέλες γαιδούρια από μόνες τους τότε να τις μάθουν να σέβονται τα λεφτά μας  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Παιδιά νομίζω υπάρχει μια παρανόηση εδώ. άλλο τα μπουρδέλα άλλο τα στριπ. Αν θες να γαμήσεις πας σε μπουρδέλο, αν θες να χαζέψεις απλά κανα κωλαράκι πας σε στριπ.
Όπως δεν πας σε μπουρδέλο για να σου γδυθεί κ μόνο η κοπέλα, έτσι δεν πας και σε στριπ για να γαμήσεις!
Στο εξωτερικό υπάρχουν πολλά στριπ-μπαρ που είναι μόνο στριπ. Πολύς κόσμος δεν θέλει να τον χώσει, απλά να πιεί το ποτάκι του και να χαζεύει κάτι σέξυ (εξ ου και η επιτυχία έξω των hooters).
Τώρα, αν η ποιότητα των ελληνικών ρδέλων είναι χαμηλή, και αν θα θέλαμε όλοι ολλανδικά ρδέλα με ποικιλία γυναικών και που να κάνουν σόου πριν διαλέξεις, κ εγώ μέσα. Αλλά και αυτά ρδέλα είναι όχι στριπ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε θα τα χαλάσουμε στις λέξεις

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
ΔΕν είναι μόνο θέμα λέξεων, αλλά και του τι είδους υπηρεσία περιμένεις από κάθε χώρο.
Γιατί μην ξεχνάς πως τα πολλά χρήματα στα στριπ φεύγουν ακριβώς επειδή υποτείθεται πως εκεί δεν γαμάς, οπότε πολλοί κερνάμε ένα καφάσι ποτά με την ελπίδα να τον χώσουμε, ένα φραπέ, να μας αγαπήσει η στριπερ (για τα λεφτά που της λέμε πως έχουμε πάντα) κλπ. Αν ξέραμε εξαρχής πως θα τον χώναμε, ποιος θα κέρναγε 3 ποτά (40-50Ε) στην κάθε άγνωστη τυχάρπαστη.
Όπως επίσης στα ρδέλα. Μπαίνω στο "σπίτι", βγαίνει μία κουνιοτράμπαλη για 2 δευτερόλεπτα και δεν έχω πάρει χαμπάρι αν είναι καλή, ή βρε παιδί μου αν έχει όρξη αυτή τη μέρα. Πάλι χάσιμο χρόνου και χρημάτων μέχρι να το μάθω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom