Το θεμα ειναι οτι αμα ειναι καποιος να το κανει με προφυλακτικο τοτε ποιο το νοημα? Παλι το latex νιωθεις να σε πιεζει. Σε οτι τρυπα και να το βαλεις, ακομα και ενα σωληνα που λεει ο λογος, δε θα νιωσεις κατι αλλο περα απ'το ιδιο το latex που ασκει τη δευτερογενη πιεση (που δεχεται το ιδιο πρωτογενως απ'την οποια επιφανεια). Ουτε το παχυ εντερο θα νιωσεις, ουτε το εσωτερικο του μουνιου, ουτε το ...στομα αμα σου κανει πιπα με καποτα. Αντε να νιωσεις λιγο το δοντι
Και καταληγουμε οτι το θεμα με τον κωλο ειναι στον εγκεφαλο οτι δλδ ο αλλος φτιαχνεται με την ιδεα οτι "θα γαμησει κωλο" ειτε για λογους υποταγης (λες και μετα θα ειναι σκλαβα του η αλλη
), ειτε επειδη με τη παρεα του συζητανε για κωλους, ειτε επειδη ειχε παραστασεις ή ιστοριες (τσοντες, συζητησεις), ειτε κατι παρεμφερες.
Εγω απ'τις παρεες μου πχ εχω συμπερανει οτι οσοι φιλοι ειναι εμμονικοι με κωλους, αυτες τις εμμονες τις πηραν απο τριτα ατομα οταν ηταν μικροι σε ηλικιες 15-19 (εποχες προ της διαδεδομενης ιντερνετικης τσοντας). Αλλος απ'τον μεγαλυτερο αδερφο του που ακουγε ιστοριες, αλλος απο συζητησεις με πιο μεγαλους που του λεγανε και αυτοι ιστοριες, αλλος απο γκομενα που του ειπε οτι τη γαμαγε ο πρωην απ'τον κωλο και μετα ηθελε να το κανει και αυτος απο εγωϊσμο, αλλος απο πιο εμπειρους και μαγκες στη παρεα κτλ κτλ.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα ιδια ατομα που επηρεαστηκαν σε τετοια trends επισης υιοθετησαν τα προτυπα ομορφιας για το τι θεωρουν ομορφες γκομενες απ'τα ιδια ατομα που τους ειχαν "ψησει" οταν ηταν μικρους με ιστοριες για κωλους. Πχ αν ο 16χρονος ειχε για προτυπο τον 20χρονο αδερφο που ξεκωλιαζε την ταδε τυπισσα με τα ταδε χαρακτηριστικα τοτε και αυτος μετα εκλινε προς παρομοιες γκομενες σε εμφανιση/στυλ/τυπο/χαρακτηρα περα απ'το οτι ηθελε να παρει και αυτος κωλο. Ειναι σαν να υπηρξε γενικη πλυση εγκεφαλου. Αυτο θυμαμαι το εβλεπα πολυ εντονα σε φιλους που υιοθετουσαν τα προτυπα ομορφιας που ειχαν οι δικοι τους influencers (πχ μεγαλυτεροι αδερφοι, μεγαλυτεροι φιλοι ή πιο ...alpha males στην παρεα την οποια συμμετειχαν και ηθελαν να μοιασουν πιο πολυ στους αρχηγους). Το βλεπες δλδ οτι δεν αντεγραφαν μονο αυτα που ειχαν ακουσει για κωλους αλλα και την συνολικοτερη προσεγγιση στις γκομενες. Αυτοι δλδ δεν πηγαιναν καν με αυτες που αρεσαν στους ιδιους αλλα με αυτες που αρεσαν σε αλλους και μετα οι ιδιοι υιοθετησαν αυτα τα στανταρ και επεισαν στη συνεχεια τον εαυτο τους οτι αυτες τους αρεσαν.