brusselmale
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καμία ιδέα κάνεις για είτε δώρο είτε δραστηριότητα για του Αγ.Βαλεντινου;; Για δώστε καμία βοήθεια γιατί έχω στερέψει τελείως ύστερα από 8χρονια σχέση
Σοβαρέψου. Όλες οι μαλακίες έχουν όρια (και έξοδα).Να την κανεις προταση γαμου!
Γιατι; μια χαρα δωρο θα της κανει μετα απο 8 χρονια σχεσης.Σοβαρέψου. Όλες οι μαλακίες έχουν όρια (και έξοδα).
Γραψτη μελος στο μπουρδελα!Καμία ιδέα κάνεις για είτε δώρο είτε δραστηριότητα για του Αγ.Βαλεντινου;; Για δώστε καμία βοήθεια γιατί έχω στερέψει τελείως ύστερα από 8χρονια σχέση
Το χαβά σου εσύ. Αυτής θα της κάνει μια χαρά δώρο. Αυτόν τον ρωτάς?Γιατι; μια χαρα δωρο θα της κανει μετα απο 8 χρονια σχεσης.
Ναι. Και όταν δεν θα την πηδάει καλά να βγαίνει η τύπισσα εδώ και να γράφει κριτική.Γραψτη μελος στο μπουρδελα!
Μετα απο 8 χρονια μαζι η την χωριζεις η την παντρευεσαι τυπε.Το χαβά σου εσύ. Αυτής θα της κάνει μια χαρά δώρο. Αυτόν τον ρωτάς?
Γιατί να είναι μονόδρομος ο γάμος για να είσαι με κάποια πολύ καιρό? Ογδόντα χρονών είσαι ρε φίλε? Ή μήπως ζεις σε κανένα βουνό?Μετα απο 8 χρονια μαζι η την χωριζεις η την παντρευεσαι τυπε.
Για να ειναι τοσο καιρο μαζι αρα ταιριαζουν τυπε..οποτε το επομενο βημα ειναι να κανουν οικογενεια!Γιατί να είναι μονόδρομος ο γάμος για να είσαι με κάποια πολύ καιρό? Ογδόντα χρονών είσαι ρε φίλε? Ή μήπως ζεις σε κανένα βουνό?
Ρε φίλε τη γιαγιά μου μου θυμίζεις. Που λέει στον καθένα, που έχει σχέση. -Να το πάρεις το κορίτσι. Μην το κοροϊδεύεις.Για να ειναι τοσο καιρο μαζι αρα ταιριαζουν τυπε..οποτε το επομενο βημα ειναι να κανουν οικογενεια!
Ολα τα ζευγαρια ετσι κανουν.
Τυπε μιλαμε για ενα ζευγαρι που ειναι μαζι 8 ολοκληρα χρονια.Ρε φίλε τη γιαγιά μου μου θυμίζεις. Που λέει στον καθένα, που έχει σχέση. -Να το πάρεις το κορίτσι. Μην το κοροϊδεύεις.
Αυτή η διαφορά που εννοείς εσύ, πριν από 50 χρόνια ίσως. Σήμερα με τίποτα. Σχέση είπε ότι έχει ο άνθρωπος. Μπορεί να ζει ο καθένας στο δικό του σπίτι. Δεν το ξέρεις αυτό. Το ότι σήμερα ένας άνδρας διατηρεί μια σχέση μακροχρόνια μόνο και μόνο για να βρέχει το πουλάκι του, επειδή βαριέται να βγει ξανά στην διαδικασία ψαξίματος, άλλης ερωτικής συντρόφου, δεν σου περνάει από το μυαλό έστω και ελάχιστα?Τυπε μιλαμε για ενα ζευγαρι που ειναι μαζι 8 ολοκληρα χρονια.
Αλλο να εχεις μια κοπελιτσα και να περνας την ωρα σου.. και αλλο να εχεις μοιραστει πολλα με καποιον ανθρωπο.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις την διαφορα
Ολα απο σχεση ξεκινανε τυπε..δεν ερχεται καποιος/καποια μια μερα και σου λεει με παντρευεσαι;Αυτή η διαφορά που εννοείς εσύ, πριν από 50 χρόνια ίσως. Σήμερα με τίποτα. Σχέση είπε ότι έχει ο άνθρωπος. Μπορεί να ζει ο καθένας στο δικό του σπίτι. Δεν το ξέρεις αυτό. Το ότι σήμερα ένας άνδρας διατηρεί μια σχέση μακροχρόνια μόνο και μόνο για να βρέχει το πουλάκι του, επειδή βαριέται να βγει ξανά στην διαδικασία ψαξίματος, άλλης ερωτικής συντρόφου, δεν σου περνάει από το μυαλό έστω και ελάχιστα?
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Υπάρχουν και άντρες ξέρεις που δεν ονειρεύονται τούλια, νυφικά και χαρούμενες πεθερές να πετάν ρύζια.
Κοίτα όπως και να χει ο άνθρωπος εδώ ζήτησε αντρική συμβουλή. Αν ήθελε γυναικεία συμβουλή για γάμους κ.τ.λ. δεν θα το έλεγε στα μπουρδέλα.κομ. Θα έγραφε σε κανένα σουρλουλού.κομ ή δεν ξέρω κι εγώ τι χαζογυναικεία σάιτ υπάρχουν. Για να γράψει σε ένα αντρικό σάιτ, σημαίνει ότι θέλει αντρική γνώμη. Τι δεν καταλαβαίνεις?Ολα απο σχεση ξεκινανε τυπε..δεν ερχεται καποιος/καποια μια μερα και σου λεει με παντρευεσαι;
Εσυ μαλλον ζεις και σκεφτεσαι διαφορετικα απο τους αλλους..ολα μα ολα τα ζευγαρια με μακροχρονια σχεση ειτε θα χωρισουν ειτε θα κανουν οικογενεια.Ετσι γινεται..ετσι κανει ολος ο κοσμος!
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι καποια θα ειναι μαζι σου τοσα χρονια μονο για να ξεδινεις.. σορρυ αλλα εισαι αλλου.
Οτι να ναι εισαι τυπε..δες λιγο τι γραφει στο θεμα. Ιδεες για του αγιου βαλεντινου ζηταει..οχι πως θα ριξει μπετα στην οικοδομη!Κοίτα όπως και να χει ο άνθρωπος εδώ ζήτησε αντρική συμβουλή. Αν ήθελε γυναικεία συμβουλή για γάμους κ.τ.λ. δεν θα το έλεγε στα μπουρδέλα.κομ. Θα έγραφε σε κανένα σουρλουλού.κομ ή δεν ξέρω κι εγώ τι χαζογυναικεία σάιτ υπάρχουν. Για να γράψει σε ένα αντρικό σάιτ, σημαίνει ότι θέλει αντρική γνώμη. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Xaxaxaxaxa!!!Το χαβά σου εσύ. Αυτής θα της κάνει μια χαρά δώρο. Αυτόν τον ρωτάς?
Καταλαβα..τρολακι κι εσυ.Xaxaxaxaxa!!!