Νέα

Ιδέες για Αγ.Βαλεντινου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brusselmale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Καμία ιδέα κάνεις για είτε δώρο είτε δραστηριότητα για του Αγ.Βαλεντινου;; Για δώστε καμία βοήθεια γιατί έχω στερέψει τελείως ύστερα από 8χρονια σχέση

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346
Να την κανεις προταση γαμου!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.315
Πόντοι
2.606
Καμία ιδέα κάνεις για είτε δώρο είτε δραστηριότητα για του Αγ.Βαλεντινου;; Για δώστε καμία βοήθεια γιατί έχω στερέψει τελείως ύστερα από 8χρονια σχέση
Γραψτη μελος στο μπουρδελα!

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Μετα απο 8 χρονια μαζι η την χωριζεις η την παντρευεσαι τυπε.
Γιατί να είναι μονόδρομος ο γάμος για να είσαι με κάποια πολύ καιρό? Ογδόντα χρονών είσαι ρε φίλε? Ή μήπως ζεις σε κανένα βουνό?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346
Γιατί να είναι μονόδρομος ο γάμος για να είσαι με κάποια πολύ καιρό? Ογδόντα χρονών είσαι ρε φίλε? Ή μήπως ζεις σε κανένα βουνό?
Για να ειναι τοσο καιρο μαζι αρα ταιριαζουν τυπε..οποτε το επομενο βημα ειναι να κανουν οικογενεια!
Ολα τα ζευγαρια ετσι κανουν.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Για να ειναι τοσο καιρο μαζι αρα ταιριαζουν τυπε..οποτε το επομενο βημα ειναι να κανουν οικογενεια!
Ολα τα ζευγαρια ετσι κανουν.
Ρε φίλε τη γιαγιά μου μου θυμίζεις. Που λέει στον καθένα, που έχει σχέση. -Να το πάρεις το κορίτσι. Μην το κοροϊδεύεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346
Ρε φίλε τη γιαγιά μου μου θυμίζεις. Που λέει στον καθένα, που έχει σχέση. -Να το πάρεις το κορίτσι. Μην το κοροϊδεύεις.
Τυπε μιλαμε για ενα ζευγαρι που ειναι μαζι 8 ολοκληρα χρονια.
Αλλο να εχεις μια κοπελιτσα και να περνας την ωρα σου.. και αλλο να εχεις μοιραστει πολλα με καποιον ανθρωπο.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις την διαφορα

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Τυπε μιλαμε για ενα ζευγαρι που ειναι μαζι 8 ολοκληρα χρονια.
Αλλο να εχεις μια κοπελιτσα και να περνας την ωρα σου.. και αλλο να εχεις μοιραστει πολλα με καποιον ανθρωπο.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις την διαφορα
Αυτή η διαφορά που εννοείς εσύ, πριν από 50 χρόνια ίσως. Σήμερα με τίποτα. Σχέση είπε ότι έχει ο άνθρωπος. Μπορεί να ζει ο καθένας στο δικό του σπίτι. Δεν το ξέρεις αυτό. Το ότι σήμερα ένας άνδρας διατηρεί μια σχέση μακροχρόνια μόνο και μόνο για να βρέχει το πουλάκι του, επειδή βαριέται να βγει ξανά στην διαδικασία ψαξίματος, άλλης ερωτικής συντρόφου, δεν σου περνάει από το μυαλό έστω και ελάχιστα?

Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Υπάρχουν και άντρες ξέρεις που δεν ονειρεύονται τούλια, νυφικά και χαρούμενες πεθερές να πετάν ρύζια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346
Αυτή η διαφορά που εννοείς εσύ, πριν από 50 χρόνια ίσως. Σήμερα με τίποτα. Σχέση είπε ότι έχει ο άνθρωπος. Μπορεί να ζει ο καθένας στο δικό του σπίτι. Δεν το ξέρεις αυτό. Το ότι σήμερα ένας άνδρας διατηρεί μια σχέση μακροχρόνια μόνο και μόνο για να βρέχει το πουλάκι του, επειδή βαριέται να βγει ξανά στην διαδικασία ψαξίματος, άλλης ερωτικής συντρόφου, δεν σου περνάει από το μυαλό έστω και ελάχιστα?

Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Υπάρχουν και άντρες ξέρεις που δεν ονειρεύονται τούλια, νυφικά και χαρούμενες πεθερές να πετάν ρύζια.
Ολα απο σχεση ξεκινανε τυπε..δεν ερχεται καποιος/καποια μια μερα και σου λεει με παντρευεσαι;
Εσυ μαλλον ζεις και σκεφτεσαι διαφορετικα απο τους αλλους..ολα μα ολα τα ζευγαρια με μακροχρονια σχεση ειτε θα χωρισουν ειτε θα κανουν οικογενεια.Ετσι γινεται..ετσι κανει ολος ο κοσμος!
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι καποια θα ειναι μαζι σου τοσα χρονια μονο για να ξεδινεις.. σορρυ αλλα εισαι αλλου.

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
κλασσικά εσώρουχα, λουλούδια , κανένα ταξιδάκι και..... :pipa2: :pipa1: :tits: :kissass: :pipa3: :kissass2: :knockinb: :2on1:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Ολα απο σχεση ξεκινανε τυπε..δεν ερχεται καποιος/καποια μια μερα και σου λεει με παντρευεσαι;
Εσυ μαλλον ζεις και σκεφτεσαι διαφορετικα απο τους αλλους..ολα μα ολα τα ζευγαρια με μακροχρονια σχεση ειτε θα χωρισουν ειτε θα κανουν οικογενεια.Ετσι γινεται..ετσι κανει ολος ο κοσμος!
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι καποια θα ειναι μαζι σου τοσα χρονια μονο για να ξεδινεις.. σορρυ αλλα εισαι αλλου.
Κοίτα όπως και να χει ο άνθρωπος εδώ ζήτησε αντρική συμβουλή. Αν ήθελε γυναικεία συμβουλή για γάμους κ.τ.λ. δεν θα το έλεγε στα μπουρδέλα.κομ. Θα έγραφε σε κανένα σουρλουλού.κομ ή δεν ξέρω κι εγώ τι χαζογυναικεία σάιτ υπάρχουν. Για να γράψει σε ένα αντρικό σάιτ, σημαίνει ότι θέλει αντρική γνώμη. Τι δεν καταλαβαίνεις?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.463
Πόντοι
3.346
Κοίτα όπως και να χει ο άνθρωπος εδώ ζήτησε αντρική συμβουλή. Αν ήθελε γυναικεία συμβουλή για γάμους κ.τ.λ. δεν θα το έλεγε στα μπουρδέλα.κομ. Θα έγραφε σε κανένα σουρλουλού.κομ ή δεν ξέρω κι εγώ τι χαζογυναικεία σάιτ υπάρχουν. Για να γράψει σε ένα αντρικό σάιτ, σημαίνει ότι θέλει αντρική γνώμη. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Οτι να ναι εισαι τυπε..δες λιγο τι γραφει στο θεμα. Ιδεες για του αγιου βαλεντινου ζηταει..οχι πως θα ριξει μπετα στην οικοδομη!  :2funny:

Τεσπα για να μην μαλωνουμε..αν οντως οπως λες ψαχνει αντρικη συμβουλη για δωρο στου αγιου βαλεντινου..εγω αποχωρω δεν μπορω να βοηθησω :2funny: ρε τι ζουμε  :S

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
θα σας πω τι δωρο εχω παρει εγω ...

της πηρα ενα ζευγαρι παντφλες και ενα δονητη,

σε φιλους που το ειπα και ρωτησαν τι παρατερο δωρο ειναι αυτο απαντησα.

αν δεν τις αρεσουν οι παντοφλες να παει να γαμηθει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom