Επισκέπτης
Τον τελευταιο τον καιρο ορισμενοι αντι να κοιταξουν την παρτη τους, πεταγονται δεξια κι αριστερα σε ξενα χωραφια κιολας....
Για ελατε εδω να τα πουμε....
Τι να πούμε τύπε;;; Κλασική μαλακία του καθενός με "σύνδρομο του πατέρα", που θέλει να πετάγεται σαν την τσαπού ,να λέει τη γνώμη του για τα πάντα,να μαλώνει και να διορθώνει τον οποιονδήποτε για οποιοδήποτε θέμα,πολλές φορές προσβάλλοντας και βρίζοντας αγνώστους. Κάτι που ευδοκιμεί στα foroum καλυπτόμενοι πίσω από τη "σχετική" ανωνυμία. Καλημέρα!
Τον τελευταιο τον καιρο ορισμενοι αντι να κοιταξουν την παρτη τους, πεταγονται δεξια κι αριστερα σε ξενα χωραφια κιολας....
Το φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων, να κανείς και να σου κάνουν ερωτήσεις και να παιρνεις και να δίνεις απαντήσεις.Άμα δεν σου κάνει διαγράφεις το προφίλ σου και κανείς δεν σου τα πρήζει
Τι μου θύμησες τώρα, ήταν ο τύπος που ποσταρε πουτσεςτυπε την μεγαλυτερη απαξιωση στους τυπους την εκανε ο ιπποτης69 που αυτοδιαγραφτηκε για να μην το τραμπουκιζουν οι χυστες,τους απαξιωσε,και μετα ξαναμπηκε με τον διαγραμμενο λογαριασμο
τυπε τα λες πολυ σωστα
μονο εγω ξερω να κραταω ενα υψηλο επιπεδο εδω μεσα
Τι μου θύμησες τώρα, ήταν ο τύπος που ποσταρε πουτσες
τυπε τα λες πολυ σωστα
μονο εγω ξερω να κραταω ενα υψηλο επιπεδο εδω μεσα
τυπε πρεπει να κανεις κ λιγο χαβαλε που κ που
τυπε εχεις δικιο :S :S :S
τωρα τελευταια ειμαι πολυ σοβαρος :S :S :S
ξεκινα απο το αβαταρ τυπε
τοση σοβαροτητα δεν αντεχεται :S
τυπε κουραστηκα λιγο να το βρω αλλα πιστευω οτι εκφραζει το ποσο υψηλα στανταρ εχω
Αλλος απο εδω.....Κανα στοιχημα θα παιξουμε μπας και κανουμε γιορτες?
που μας εγινε και τροχονομος αν θα φαμε τηγανιτα, ειτε χυλοπιττα....μελι μελι και τηγανιτα τιποτα,φροντισε να φαει και τηγανιτα.