Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιά είναι αυτή αγαπητοί συναγωνισταί . .. Δώστε πληροφορίεςΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΛΓΑ.ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΑΡΑ,ΥΠΑΚΟΥΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.
TO ΤΗΛ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΛΓΑ.ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΑΡΑ,ΥΠΑΚΟΥΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.Εδώ και εναν χρόνο είναι στάνταρακι μου πολύ καλός χαρακτήρας και φοβερές υπηρεσίες εκτός του φοβερού αναλ που προσφερει
βαλε και άλλο υλικό συναγωνιστή να φτιαχτουμεΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΑ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΥΤΗΝ.
* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
Καλωσόρισες ολγαΓραφτηκα χθες αρα δεν μπορω ν απαντω ακομη σε μηνυματα. Το ξερετε ολοι αυτο μμμ;
κουράγιο ολγα δύο έμειναν για να μοιραστείς τις καβλες σουΣ ευχαριστω. Τωρα δυο ακομη ;)
και αυτεςκουράγιο ολγα δύο έμειναν για να μοιραστείς τις καβλες σου
μαζί μας
Παιδια αυτη την Ολγα να μην την χασετε Ειναι κουκλαρα λεμε!
μοντέλο δεν είναι αλλά έχει σούπερ υπηρεσίες στο φουλ.....αν μιλαμε για την γνωστη την γκομεναρα τοτε ναι
Γεια σου Ολγα!καλωσορισεs στειλε μου το τηλ σου με πμ.Γραφτηκα χθες αρα δεν μπορω ν απαντω ακομη σε μηνυματα. Το ξερετε ολοι αυτο μμμ;