Μια και η χρονια φτανει στο τελος της τι θα λεγατε να ψηφιζαμε το καλυτερο και το χειροτερο μελος του σαιτ?Τι θα λεγατε να θυμηθουμε τις καλυτερες ατακες που μας προκαλεσαν γελιο??
πανοςμπος !!!!!αν και τιμης ενεκεν πρεπει να βγαλουμε και την κατερινα καλυτερο γυναικειο μελος!!!μετα τον πανο ακολουθει ο παραγωγος ;)!!!!!!παραγωγε την πληρωμη μου!!ακους ρεεεεεε
Αναγκάζομαι να κάνω ένα ακόμη ποστ, καθώς τα τελευταία 40 λεπτά υπήρξαν απειλές κατά της ζωής μου, και κυρίως κατά του αυτοκινήτου μου και της Αντριάνας, από τους γνωστούς - άγνωστους του σάιτ, που συνοψίζονται στο σατανικό προσωπείο ενός trance addicted ατόμου, σε περίπτωση που δεν τον ψήφιζα.
Γι αυτό :
Trance Media = Tsyouoshi Suzuki = Paragogos = Tony Kaneloni = Woody Woodpecker for President !!
ψηφιζω επισης και την μουνιτσα!!!!το λομπυ μας λειτουργει !!!παντως σεβασμο στον ροπαλοφορο!!!!συνοψιζω!!πανος,ροπαλοφορος,παραγωγος,καβλιλας!!!!και για γυναικειο μελος καυερινα,μουνιτσα και ελενα την γυναικα της ζωης μου
Vasos για την πληρη ενασχόληση, Panosmpos και War για τον ενθουσιασμό τους, Katerina69 & Mounitsa για την ανεση τους αν και απο αντιθετη αποψη.
sxsitegr,dstp,fk για τα φώτα τους, Studian για τις ορθές νουθεσίες. Tipos, yorgos για την ξενάγηση στο Hollywood της πουτανιάς (ct experts). Καλός scout = savalas. Χειρότερο μέλος = gayboy. Κωμικοτoραγικότερο μέλος = Maxitis.
Vasos για την πληρη ενασχόληση, Panosmpos και War για τον ενθουσιασμό τους, Katerina69 & Mounitsa για την ανεση τους αν και απο αντιθετη αποψη.
sxsitegr,dstp,fk για τα φώτα τους, Studian για τις ορθές νουθεσίες. Tipos, yorgos για την ξενάγηση στο Hollywood της πουτανιάς (ct experts). Καλός scout = savalas. Χειρότερο μέλος = gayboy. Κωμικοτoραγικότερο μέλος = Maxitis.
Συμφωνω με το φιλο ropaloforo / θα ηθελα να να κανω ιδιαιτερη μνεια στον alfa291 ο οποιος ειναι στο μυαλο μου ως ενα αρκετα ψαγμενο και ετοιμολογο ατομο