Νέα

Elena (Prettygirls4u)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/elena-prettygirls4u/]Elena (Prettygirls4u)[/url]

NS78
2006/03/28


κριτική για ELENA:
Με υποδέχτηκε με μίνι φουστίτσα και τοπάκι, τα μαλλιά πιασμένα πίσω και πλάγια, κατάξανθα...περιποιημένη στο πρόσωπο....μόνο που δεν έχυσα μόλις την είδα παίδες....Λίγο κρύα βέβαια στην αρχή, αλλά μετά ανοίγει. Ε, κατά τρέλα ύψος όσο λέει στο site (1.68), και γενικώς μοιάζει πολύ με τις φωτο εδω: Στο παρασύνθημα, δεν έχω πολλά να πω για το service γιατί απλά είναι full. Συμμετοχή καλή προς PSE, πίπα γαματη, κωλο κάπως στενή (ήμουν κι ο πρώτος...έβαλε λιπαντικό) κτλ κτλ.
Αγγλικά πολύ καλά, μάλιστα έμαθα και πολλά, όπως πχ ότι είναι κολλητή της Lucy....
Γενικώς παρά μα παρά πολύ ευχαριστημένος! Τόσο που θα ξαναπάω μάλλον, καλά τα 6ωρά μου πάνε σύννεφο...αλλά προτιμώ να τα ακουμπώ στα σίγουρα, παρά στα τυφλά.
Σαν αρνητικά, ίσως το ότι πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλία για σεξ, είπα ελαφρώς κρύα στην αρχή...μμμ αυτά μάλλον. Α ναι, και το ότι δεν φιλάει και με ιδιαίτερη 'θέρμη'. Αυτά...




aris69
2006/04/27


Χαίρετε, κύριοι. Αντλώ ποικίλες πληροφορίες εδώ και λίγο καιρό από τα σχόλιά σας (να ’στε καλά όλοι σας), και θεωρώ πρέπον να γράψω κι εγώ τη δικιά μου εμπειρία. Βρέθηκα χθες με την Elena από το prettygirls4u και ομολογώ ότι η εμπειρία μου ήταν μοναδική. Οκέι, ως εξαιρετικά άσχετος με το θέμα μπορεί να είμαι υπερβολικός (αν και στα 42 μου πλέον, τώρα μόλις πρωτοάρχισα να ασχολούμαι με ct), αλλά σε κάθε περίπτωση η κοπέλα με εντυπωσίασε με τη θέρμη της και την προσπάθειά της να με ικανοποιήσει. Δεν ήταν ενδιαφέρουσα εμφανισιακά (κάποια έξτρα κιλά στην περιφέρεια, στήθος μεγαλούτσικο αλλά ελαφρώς πεσμένο και με κάποιες ενοχλητικές ραγάδες), αλλά συμμετείχε με τόση θέρμη και κατηύθυνε τόσο αποτελεσματικά και ενεργητικά τα πράγματα, που με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μοναδική μου άλλη εμπειρία έως τώρα στην Ελλάδα ήταν με την Kyra από το ladiestours (απίστευτη απογοήτευση και απόλυτο χάσιμο χρημάτων), οπότε η σύγκριση και μόνο μαζί της τοποθετεί την Elena σε εντελώς άλλο επίπεδο. Εκεί που η μεν ήταν παθητική έως ανύπαρκτη (μολονότι εκτελούσε πειθήνια ό,τι της ζητούσες — αλλά ποιος το θέλει αυτό ;… ), η Elena ανέλαβε εξαρχής την πρωτοβουλία με ένα πάθος (φαινομενικό-ξεφαινομενικό δε με νοιάζει) που με ξάφνιασε. Το στόμα της ήταν θεϊκό και ακούραστο, επιπέδου pornstar. Με τρέλανε… Και το πήδημά της (εκείνη από πάνω στην αρχή και για αρκετή ώρα, με έντονες, δυναμικές κινήσεις, έπειτα στα τέσσερα, έπειτα στο πλάι, με πολλά γλειψίματα απ’ ανάμεσα) άκρως ικανοποιητικό.
Μετά την πρώτη φορά, κι αφού τα ’παμε για την Πράγα και τα λοιπά και τα λοιπά (είναι έξυπνη κοπέλα, ευγενέστατη και ιδιαίτερα καλλιεργημένη: είχε έναν τόμο του Ζολά στο κομοδίνο δίπλα της!), προχωρήσαμε για δεύτερο γύρο. Έλα όμως που, θες το άγχος της ώρας, θες η ηλικία, θες δεν ξέρω κι εγώ τι, δεν έλεγε να μου ξανασηκωθεί «αυτόνομα», αν με εννοείτε. Ε λοιπόν, η κοπέλα έκανε απίθανα πράγματα για να με ξεσηκώσει — κι όταν λέω απίθανα εννοώ απίθανα. Ήταν μακράν η μεγαλύτερη και πιο περίτεχνη πίπα που μου κάνανε εδώ και χρόνια. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό: έδειχνε να τη νοιάζει η ικανοποίησή μου και μόνο, και μου το έδειχνε με κάθε τρόπο. Αφού, να σκεφτείτε, την είχε αγχώσει που περνούσε η δεύτερη ώρα μας και σχεδόν λυπόταν που δε θα έχυνα για δεύτερη φορά. Τέλος πάντων, τα κατάφερε, και τα ρούφηξε όλα. (Σκόπευα να την πάρω από πίσω, αλλά δυστυχώς δε στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων… )
Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με τα σοκολατάκια που της πήγα για δώρο ή με τη σχετικώς περιποιημένη μου εμφάνιση (ενδεχομένως μετράνε κι αυτά), αλλά ούτως ή άλλως η γυναίκα ήταν απέναντί μου σκέτη φωτιά. Και, επαναλαμβάνω, δεν ήταν καθόλου του γούστου μου (οι φωτογραφίες την υπερκολακεύουν σωματικά). Θα τη βαθμολογούσα με 5/10 στην εμφάνιση, και με 10/10 στο service, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα σοβαρά cg.
Τέλος πάντων, αυτά προς ώρας. Να ’ναι καλά: άξιζε τα λεφτά της.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom