Νέα

Brigitte (Empire Companions)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 695
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/brigitte-empire-companions/]Brigitte (Empire Companions)[/url]

NS78
2006/04/21


Κριτική για Brigitte από empire:
BTW, το όνομα Liona που χρησιμοποιεί στις ταινίες της, βγαίνει από το τατουάζ που έχει 'χτυπήσει' στη μέση της με μια λέαινα, η οποία και καλά την αντιπροσωπεύει...)
Χθες τελείωσα νωρίτερα τη δουλειά, και έτσι στα γρήγορα αποφάσισα να ‘διασκεδάσω’ λιγάκι….η πρώτη μου επιλογή ήταν η Sylvie, αλλά μέχρι να τελειώσω τη δουλειά, είχε κλειστεί για όλο το βράδυ. Μετά σκέφτηκα να πάρω duo Marina-Jode, αλλά οι ώρες τους δεν συνέπιπταν…έτσι στράφηκα σε Brigitte, η οποία αρχικά ήταν η πρώτη μου επιλογή (δίνω μεγάλη έμφαση στο πρόσωπο…  αλλά την έβρισκα πολύ ακριβή. Τελικά την έκλεισα και δεν το μετάνιωσα…(αυτή τη φορά βέβαια 3ωρο αντί του κλασικού μου 6ωρου… .

Στο κλασσικό ‘βόρειο’ ξενοδοχείο (καλά εκεί με έχουν μάθει και οι καθαρίστριες πια… , με υποδέχτηκε με το ροζ συνολάκι που φορά και στις φωτογραφίες στο site (τρίτη σειρά από πάνω… . Το καλό με τη συγκεκριμένη γκόμενα είναι ότι ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις από πλευράς παρουσιαστικού. Οι φωτογραφίες της είναι λες και τραβήχτηκαν χθες, ενώ όποιος έχει δει και κάποια ταινία της καταλαβαίνει ότι είναι ακριβώς έτσι. Κοντούλα, πανέμορφο πρόσωπο, μέτριο στήθος, ίσως 2-3 κιλά λιγότερα από τις ταινίες, κάτι ακόμη καλύτερο. Φορούσε τα κλασικά ψηλοτάκουνα, βαμμένη και γενικώς πολύ περιποιημένη, πραγματικά πολύ sexy, πως ήταν η Ivana? Ακριβώς το αντίθετο  
Η πρώτη παρατήρηση ήταν ότι μιλάει σχεδόν άψογα Αγγλικά!! Όχι απλά συνεννοήσιμα όπως άλλες, αλλά πραγματικά μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε χωρίς να φοβάσαι ότι δεν θα πιάσει τα μισά από όσα λες! Για μένα παίζει σημαντικό ρολό, ειδικά λόγω τον πολύωρων που κλείνω.
Πολύ ζεστή και φιλική, πάντα χαμογελαστή και αρκετά ‘καλλιεργημένη’. Σπουδάζει Ιατρική, διαβάζει για Αγγλικές εξετάσεις κτλ.
Λεφτά, ντουζάκι, κάνα 10λεπτο αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου και βουρ στον πατσά: Φιλιά, χάδια αρκετή ώρα, πίπα όπως και οπού ήθελα (πολύ καλή θα έλεγα… , προφυλακτικό (έβαλε λιπαντικό στο νιμου και στην τσαπου) και….ε από εδώ και πέρα νορμάλ πράγματα, ήμουν και πολύ κουρασμένος από τα συνεχή ‘παιχνίδια’ και δεν απέδωσα τα αναμενόμενα. Μάλλον ο coach πρέπει να με ξεκουράσει για 1-2 αγωνιστικές. Anal δεν δοκίμασα λόγω των 100 extra (αν και ίσως αν το ζήταγα με τρόπο να τα γλύτωνα, ποιος ξέρει, πάντως με πιασαν οι τσιγκουνιές μου χθες). Στη 2η φορά τελείωσα στο στόμα της, χωρίς να τρέξει στην τουαλέτα. Γενικώς, μάλλον δεν λέει όχι πουθενά η κακομοίρα, απλά εγώ δεν είχα όρεξη για πολλά-πολλά.

Εν κατακλείδι, συστήνεται, με την προϋπόθεση ότι κάποιος την έχει δει σε ταινία και φωτός και την εγκρίνει…
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom