Νέα

Angela (Zuzana)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 744
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/angela-zuzana/]Angela (Zuzana)[/url]

vasos
05/09/06


παιδιά μόλις γύρισα από ραντεβού με angela από suzana!καμια σχέση με την φωτογραφία η γκομενα,πολυ πιο μέτρια στο πρόσωπο, στο κορμί πολύ καλή και οι υπηρεσίες της άκρως ερεθιστικές αλλά πολλά τα 350 για κάτι τέτοιο, έπρεπε να τα δώσω στην monique, αυτή τα άξιζε σίγουρα από εμφάνιση. Ξενοδοχείο κεντρικό, μπαίνω μέσα, ανεβαίνω ασανσέρ και κτυπάω την πόρτα! μου ανοίγει η κοπέλα φορώντας μόνο το στριγγακι της και μια πετσέτα αφού μόλις είχε τελειώσει το μπάνιο της. Γδύνομαι και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα ενώ ταυτόχρονα μου τον έπαιζε, καύλα!! πολύ professional handjob και στην συνέχεια ασταμάτητη πίπα και 69.Συνολικα τα έδωσα 3 φορές, την μια με πίπα στα χέρια της, την άλλη με μαλακία στα σεντόνια της!!!!!! και την τρίτη με ποδομαλακία και χειρομαλακία ταυτόχρονα στα πατουσάκια της που ήταν και το κλου της βραδιάς !κατά τα αλλά γαμήσι σε αρκετές στάσεις, μασάζ της πούτσας, κουβεντούλα κάνα δεκάλεπτο αν και τα αγγλικά της ήταν χάλια και πολύ γλωσσόφιλο. ......πολύ καλή στη δουλειά της, δεν δυσανασχετεί και είναι όμορφη κοπέλα αλλά όχι όπως δείχνει στη φωτογραφία(photo shop).




tin_kanw_sfentona
10/09/06


review για Αντζελα απο Zuzana
Λοιπόν ΚΑΜΙΑ σχέση με τις φωτο η γκόμενα!!  Θα ναι καμιά τριανταριά χρονώνε, με καμένο-σταφιδιασμένο δέρμα από solarium, σιλικονάτο βυζί μέτριας κατασκευής, με νύχι πλαστικό μακρύ κομμώτρια φάση(ήταν και παλιά κομμώτρια απ’ ότι μου ‘πε!),με τατουάζ στο ένα πόδι(αυτό που φαίνεται στο σαιτ)και μια σιχαμένη απλωμένη κρεατοελιά στο άλλο(αυτό που δεν φαίνεται στο σαιτ!!  )
    Από services τώρα.. Καταρχήν κάτι special requests που γράφουν στο σαιτ τους είναι για τον πούτσο.. Εγώ ζήτησα μαύρα εσώρουχα και κάνα βαμμένο νυχάκι(ως εκκολαπτόμενος ποδολαγνος  )και καμία σχέση βέβαια.. Ένα άκρως ξενερωτικο ήταν ότι όταν καθόμασταν στο κρεβάτι μετά τον πρώτο γύρο έπιανε την πατούσα της με το πόδι της(με αυτό που θα έπιανε την πουτσα μου)και την έξυνε κιόλας!!!  
    Από πίπα τώρα μέτρια, πολύ προβλέψιμη μέσα έξω χωρίς εναλλαγές, γαμισακι τπτ ιδιαίτερο με μπόλικη κρεμούλα κιόλας, γενικά μια μέτρια κατασταση..Απο κουβέντα μέτρια αγγλικά και γερμανικά και μου τα χε πρήξει με ένα club BABYLON στη Βιέννη που απ’ ότι κατάλαβα πρέπει να γίνονται όργια εκτίμησα..
   Γενικά ψιλοξενερωσα(ίσως επειδή είχα φτιαχτεί και με τις φωτο).Το μόνο ίσως θετικό είναι ότι την έκοψα από την αρχή τη φάση και αντί για δίωρο που είχα κλείσει το ‘κανα 1 ώρα(έσωσα 100 μικρά κι αθώα ευρωπουλακια τουλάχιστον..)Μετά μάλιστα μου έστειλε μην και το Ζuzana ρωτώντας αν ήταν όλα καλά και γιατί έφυγα νωρίς!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom