ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις απο εμπειρια τι παιζει σε αυτη τη περιβοητη παραλια στη κινετα με γκευ γνωριμιες? παω τοσα χρονια εκει και το εμαθα μολις πριν λιγες μερες οτι ειναι γνωστο στεκι
Φιλαράκο! πάω συχνά στην Κινέττα. Καλοκαίρι εάν πας πέρα από τα βράχια. Όσο ποιο μακριά έχει γυμνιστές, και πολλούς φαντάρους γίνεται χαμός. Ότι γουστάρεις θα βρεις. Από 17-60 ετων. Γαμησια πολλά! Μόνο καθημερινές σου συνιστώ, δεν έχει κόσμο,πολύ!Ξερει κανεις απο εμπειρια τι παιζει σε αυτη τη περιβοητη παραλια στη κινετα με γκευ γνωριμιες? παω τοσα χρονια εκει και το εμαθα μολις πριν λιγες μερες οτι ειναι γνωστο στεκι
Εκτος από πουστηδες! Πανε,και πολλοι,Κωλομπαραδες!Γι΄αυτο,προσεχε!!Μουνί υπάρχει σε αυτην την παραλία ωρε παιδια΄ή μόνο πούστηδες?
Εγω που είναι γυμνιστής (η αλήθεια είναι οτι γνωρίζω μόνο την νοτιοανατολική αττικη) εχω ακούσει οτι η κινέτα εχει εξελιχθεί σε παραλία πουστηδων. Ισχύει η πάνε και γυναικες?
Τι ειναι το "48";Σε πληροφορώ πως στο 48 με πειραξε ενας κωλομπαρας κι επειδή δεν καταλάβαινε του έσπασα τα δόντια.
Απαντηση παντως δεν πηρα στην ερωτηση που εθεσα.
Τι ειναι το "48";
Μήπως το 48ο χιλιόμετρο, πριν φτασει στην Κινετα?
bourdela.com > Sex > Gay/Lesbian >Σε πληροφορώ πως στο 48 με πειραξε ενας κωλομπαρας κι επειδή δεν καταλάβαινε του έσπασα τα δόντια.
Απαντηση παντως δεν πηρα στην ερωτηση που εθεσα.
Αχου το μωρέ!!!Θίχτηκε!!!ισως γτ δεν ηταν ωραιο το υφακι σου.."πουστηδες"
Μουνί υπάρχει σε αυτην την παραλία ωρε παιδια΄ή μόνο πούστηδες?
Εγω που είναι γυμνιστής (η αλήθεια είναι οτι γνωρίζω μόνο την νοτιοανατολική αττικη) εχω ακούσει οτι η κινέτα εχει εξελιχθεί σε παραλία πουστηδων. Ισχύει η πάνε και γυναικες?
Φυσικά και πάνε γυναίκες, είτε μόνες, γυναικοπαρέες ή/και ζευγάρια. Μη λέτε ό,τι να'ναι.
ελα τωρα που καλοκαιριαζει αυτο εδω θα πρεπει να ειναι κορυφαιο τοπικ εδω! αντε μπας και δουμε ασπρη μερα!