Πήγα μια βόλτα από την περιοχή. Είναι ισόγειο με μια μικρή αυλίτσα στο πεζοδρόμιο που ίσα ίσα χωράνε δυο αμάξια πλάι-πλάι. Αυτό είναι το περιβόητο πάρκινγκ πελατών που γράφουν στο site. Ο χώρος στην υποδοχή θυμίζει θυρωρείο πολυκατοικίας. Ίσως στα ενδότερα να ειναι καλύτερος ο χώρος Υπηρχε μυρωδιά μαγειρεμένου φαγητού. Δυο κοπέλες είδα εκεί και οι δύο ήταν Ταϋλανδές. Κοντές, κάτω 1,50cm γιατί εγώ είμαι 1,70 και το κεφαλι τους εφτανε στον ώμο μου. Όχι όμορφες. Αδύνατες και πολυ μελαχροινές. Πως ειναι τα γυφτάκια στο δρομο;; Τόσο πολυ.
Έχουν μια προσφορα -15€ στις τιμες καταλόγου λόγω εγκαινίων του μαγαζιού στην Αθήνα. Το κεντρικό τους είναι στην Σίφνο από ότι κατάλαβα από το πρσπέκτους που έχουν. Δεν μου ξεκαθάρισε τι σημαίνει sensual Massage. Η συνεννοηση γίνεται στα αγγλικα και δεν ειναι καλή γιατί μιλούν αγγλικά με έντονη ταλανδέζικη προφορά και δυσκολευόμουν να τις καταλάβω αλλα και να με καταλάβουν. Έκλεισα ρεαντεβού απο περιέργεια και θα ενημερώσω. Είναι πτυχιουχος στο μασαζ η υπευθυνη απο αντιστοιχο εκπαιδευτήριο της χώρας της. Οπότε και να μην έχει εκτόνωση στο τελος, τουλάχιστον θα απολαύσω αυθεντικό ταϋλανδέζικο μασαζ σαν αυτά που βλέπουμε στο youtube
Πάντως μάλλον δεν παίζει κάτι. Όσο ώρα μιλουσα με την υπευθυνη ηταν στο σαλονάκι 2 γυναίκες. Ή πελάτισσες ήταν ή υποψήφιες για δουλειά επειδή στο site τους γράφουν οτι ζητάνε γυναίκες για εργασία