kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
αιντε apos74 για σας τα κανω ( οτι θελει ο λαος ) οταν ανεβει στον καταλογο , μονο μια χαρη θελω να ανεβασετε καμια κριτικη απο τα μωρα:dancing ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕΕΕΕΕΕ...... δωσε τα φωτα σου στον λαο. Το μαγαζι ειναι το καλυτερο στην θρακη αυτη την στιγμη, φερνει τα καλυτερα μωρα ( πολωνια-ουγγαρια-τσεχια) για Champions League κατηγορια. Ειχα την τυχη πριν απο λιγο καιρο να ημουν Αλεξ/πολη λογω δουλειας και το τιμουσα συχνα το μαγαζι. Οσοι μπορειτε μην χασετε την ευκαιρια να πατε.
kouklakis
αιντε apos74 για σας τα κανω ( οτι θελει ο λαος ) οταν ανεβει στον καταλογο , μονο μια χαρη θελω να ανεβασετε καμια κριτικη απο τα μωρα
Γουσταρω Ουγγαρεζες και Τσεχες τις Πολωνεζες δεν τις πολυ παω
και εγω το ιδιο , αδυναμια τις εχω , γιαυτο με φωναζουν και Ντενισακιαεγω εχω αδυναμια στις ΤΣΕΧΕΣ , μιλαμε για πολυ ατελειωτο ποδι
H Daniella , Η Ντανιέλα , το ξανθο μουνακι δουλευει σημερα , σιγουρα , μεχρι και την αλλη βδομαδα και θα φερουν καινουργια κοπελα φιλε vicepresident !Ποιές κοπέλες είναι τώρα δεν ξέρουμε ?
Το εχεις δοκιμασει το κοριτσι?? ειναι κοντα στις υπηρεσιες της Αντρευ?H Daniella , Η Ντανιέλα , το ξανθο μουνακι δουλευει σημερα , σιγουρα , μεχρι και την αλλη βδομαδα και θα φερουν καινουργια κοπελα φιλε vicepresident !
το εχουν και διπλοβαρδια το μωρο
Η ενημερωση εγινε τηλεφωνικως. Εχω σκοπο να ανεβω για αυτο το ψαξα το Στουντιο και σας ενημερωσα και εσας .Το εχεις δοκιμασει το κοριτσι?? ειναι κοντα στις υπηρεσιες της Αντρευ?
Ok οταν εχεις νεα απο .... ξερεις τι πρεπει να κανεις...Η ενημερωση εγινε τηλεφωνικως. Εχω σκοπο να ανεβω για αυτο το ψαξα το Στουντιο και σας ενημερωσα και εσας .
Δεν το δοκιμασα το κοριτσι . Απο οτι την κοβω πολυ ναζιαρα θανε ισως με απατουν οι φωτος , θα δειξη στο τσετ ντραιφ , οταν θα παω να την .
Παντως ενα εχω να πω για την τσατσα , η τσατσα ειναι ακομα εξυπηρετικη και μεσω τηλεφωνου , ακουσα πολυ καλα λογια και οταν πας σε εξυπερητει πολυ καλα
...Θα παρω πρωτα την τσατσα και μετα το κοριτσιOk οταν εχεις νεα απο .... ξερεις τι πρεπει να κανεις...
Για την τσατσά συμφωνώ και επαυξάνω!!!