Νέα

Χίλσμπορο, 23 χρόνια μετά: Η αλήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Σκατομπατσοι !!!!!!!!!!!!!!!!

A.C.A.B

Επισκέπτης
Οι οικογενειες των θυματων ποτε δεν παρατησαν την υποθεση,ψαχναν να βρουνε τους υπευθυνους της τραγωδιας παρολο που η υποθεση ειχε κλεισει,μετα απο χρονια δικαιωθηκαν.
Justice φωναζαν για τα παιδια τους και τους φιλους τους και θα την βρουν...
http://[URL unfurl="true"]www.catalystmedia.org.uk/issues/nerve14/images/hillsborough_20years.jpg[/img[/URL]]

Ελπιζω δικαιοσυνη να βρουν εστω και μετα απο 31 χρονια οι οικογενειες των δικων μας παιδιων,των 21 παιδιων που καναν την ομαδα μου ακομα μεγαλυτερη απο οτι ηταν...
Οποιος εχει μιλησει με ανθρωπο που ηταν εκει,οποιος εχει ζηση τα γεγονοτα της8/2/1981 ξερει.
Ξερει οτι δεν ηταν ατυχημα....
Ξερει το ρολο που επειξε το κρατος και οι μπατσοι...
Ξερει οτι οι γαβροι  τοτε ηταν η νουμερο 1 απειλη για το κρατος και κατι επρεπε να γινει...
Ξερει οτι χαθηκαν 21 ψυχες και δεν τιμωρηθηκε κανεις...

Η αρχη εγινε εδω...
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5ojgL8-CP4oBg5LHGr6xG1BfPFxNeC7XJcnquQ3JzbqId5lYf7fhg9BS2UA

Και   σχεδον ενα μηνα μετα οι οπαδοι του μεγαλου λιμανιου ανταποδωσαν .....

You will never walk alone τραγουδαγε το ιστορικοτερο γηπεδο του κοσμου για τα δικα μας παιδια.
96+21 YNWA.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
To θέμα δεν είναι τόσο τι έκανε η αστυνομία, όσο ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε άνωθεν πολιτική εντολή.
Προφανώς η θεία μάγκυ από τότε χρησιμοποιούσε το δόγμα του σοκ.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο αποκαλύπτεται πόσο σκατόψυχη υπήρξε.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ξερει το ρολο που επειξε το κρατος και οι μπατσοι...
Ξερει οτι οι γαβροι  τοτε ηταν η νουμερο 1 απειλη για το κρατος και κατι επρεπε να γινει...

Με κάθε σεβασμό σε όλους τους νεκρούς γιατί λες πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν απειλή για το τότε ελληνικό κράτος;

Επισκέπτης
To θέμα δεν είναι τόσο τι έκανε η αστυνομία, όσο ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε άνωθεν πολιτική εντολή.
Προφανώς η θεία μάγκυ από τότε χρησιμοποιούσε το δόγμα του σοκ.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο αποκαλύπτεται πόσο σκατόψυχη υπήρξε.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανακαλύψεις την πολιτική διάσταση εσύ :2funny: :2funny:

Καλά ξηγιέσαι..

Επισκέπτης
Με κάθε σεβασμό σε όλους τους νεκρούς γιατί λες πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν απειλή για το τότε ελληνικό κράτος;

Πάντα οι οπαδοί όλων των ομάδων ήσαν μεγάλη απειλή για τους άρχοντες.
Όσο όμως δουλεύει η πρέζα οι άρχοντες κοιμούνται ήσυχοι..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανακαλύψεις την πολιτική διάσταση εσύ :2funny: :2funny:

Καλά ξηγιέσαι..

Όχι, το θεωρώ προφανές.

Το να γίνουν τόσο μεγάλης κλίμακας λαθροχειρίες (σε μια υπόθεση 96 νεκρών), με την συνεργασία ιατροδικαστή και την κάλυψη του Τύπου, καθιστά εμφανές ότι δεν ήταν έργο απλά της αστυνομίας. Η αστυνομία στην Αγγλία γαμεί και δέρνει, αλλά δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνη της τόσο μεγάλη φάμπρικα.

ΥΓ. Όσο για τους νεοφίλ, η γνώμη μου είναι δεδομένη. Πρόκειται για τον πρωκτό του εκάστοτε πολιτικού συστήματος.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Πάντα οι οπαδοί όλων των ομάδων ήσαν μεγάλη απειλή για τους άρχοντες.
Όσο όμως δουλεύει η πρέζα οι άρχοντες κοιμούνται ήσυχοι..

Εγώ νομίζω πως βολεύει τα καθεστώτα όλων των ειδών να εκτονώνεται ο κόσμος στη μπάλα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
URL]]

Επισκέπτης
Όχι, το θεωρώ προφανές.

Το να γίνουν τόσο μεγάλης κλίμακας λαθροχειρίες (σε μια υπόθεση 96 νεκρών), με την συνεργασία ιατροδικαστή και την κάλυψη του Τύπου, καθιστά εμφανές ότι δεν ήταν έργο απλά της αστυνομίας. Η αστυνομία στην Αγγλία γαμεί και δέρνει, αλλά δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνη της τόσο μεγάλη φάμπρικα.

ΥΓ. Όσο για τους νεοφίλ, η γνώμη μου είναι δεδομένη. Πρόκειται για τον πρωκτό του εκάστοτε πολιτικού συστήματος.

Βρε συμφωνώ μαζί σου είπαμε..

Εγώ νομίζω πως βολεύει τα καθεστώτα όλων των ειδών να εκτονώνεται ο κόσμος στη μπάλα.

Έγραψα ήδη για την πρέζα..

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Πρέζα είναι μόνο η χειροπιαστή; Όπιο είναι κάθε θρησκεία. Και εγώ οπαδός είμαι αλλά τον πολιτικό αγώνα και άποψη τα ξεχωρίζω από το γήπεδο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
είναι μια μεγάλη αποκάλυψη αυτή για το τι έγινε το 89. Και πολύ άργησε η συγγνώμη γιατί πραγματική δικαιοσύνη δεν θα δοθεί στην ιστορία αυτή.
Από όσα γράφτηκαν εδώ 2 πράγματα δεν καταλαβαίνω:
1. η αστυνομία κατευθύνει που θα πάνε οι φίλαθλοι να κάτσουν; ίσως να ίσχυε κάτι διαφορετικό από την τωρινή κατάσταση αλλά πράγματι είμαι περίεργος
2. γιατί κάποιοι λένε πως για τα θύματα στην Θ7 φταίει το κράτος;

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
είναι μια μεγάλη αποκάλυψη αυτή για το τι έγινε το 89. Και πολύ άργησε η συγγνώμη γιατί πραγματική δικαιοσύνη δεν θα δοθεί στην ιστορία αυτή.
Από όσα γράφτηκαν εδώ 2 πράγματα δεν καταλαβαίνω:
1. η αστυνομία κατευθύνει που θα πάνε οι φίλαθλοι να κάτσουν; ίσως να ίσχυε κάτι διαφορετικό από την τωρινή κατάσταση αλλά πράγματι είμαι περίεργος
2. γιατί κάποιοι λένε πως για τα θύματα στην Θ7 φταίει το κράτος;

1. Τωρα πλεον οχι(στην Αγγλια τουλαχιστον). Τοτε ναι. Υπο την εννοια οτι ενω υπηρχε χωρος στα πλαινα διαζωματα η αστυνομια αναγκασε το πληθος να μπει στο πεταλο.
2. Γιατι απλουστατα στην ελλαδα η ευθυνη διεξαγωγης ενος αγωνα ανηκει ακομα στην αστυνομια(και οχι σε εταιρεια security πχ). Φαντασου το 1981 τωρα...την θυρα δεν την ειχαν κλεισει οι υπευθυνοι του σταδιου καραισκακη νομιζω....χωρις να παιρνω κι ορκο.
Και παρεπιπτοντως δεν γνωριζω αν αποδοθηκαν οι ευθυνες οπως επρεπε στην περιπτωση των θυματων της θυρας 7. Αν καποιος γνωριζει, θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα νομιζω, μια ενημερωση.

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Να μάθετε να σέβεστε και νεκρούς άλλων ομάδων πρώτα και μετά οι τίτλοι >:(

Πολυ αστοχο κατα την γνωμη μου, το σχολιο σου. Η λιβερπουλ ειναι η μονη ομαδα η οποια εχει θρηνησει 117 νεκρους σε δυο διαφορετικα ματς. Ποιους νεκρους δεν σεβονται οι οπαδοι της?
Και τι σχεση εχουν οι τιτλοι με νεκρους?
Το You ll never walk alone δεν τραγουδιεται για πλακα πριν απο καθε ματς.

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Όσοι διαβάσατε προσεκτικά το άρθρο, φαντάζομαι οτι αντιληφθήκατε πως αλλοιώθηκαν αρκετές καταθέσεις απλών αστυνομικών οι οποίοι είπαν την αλήθεια για την ασυνενοησία των αρχών. Η συγκάλυψη έγινε απο ανώτερους αστυνομικούς, πολιτειακούς παράγοντες, ιατροδικαστές, δημοσιογράφους και άλλους. Το ''μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'' είναι δυστυχώς παρόμοια στοχοποίηση και γενίκευση με το ''όλοι οι οπαδοί της λίβερπουλ ήταν μεθυσμένοι και αλήτες''.

OP
OP
kazabuburas

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Όσοι διαβάσατε προσεκτικά το άρθρο, φαντάζομαι οτι αντιληφθήκατε πως αλλοιώθηκαν αρκετές καταθέσεις απλών αστυνομικών οι οποίοι είπαν την αλήθεια για την ασυνενοησία των αρχών. Η συγκάλυψη έγινε απο ανώτερους αστυνομικούς, πολιτειακούς παράγοντες, ιατροδικαστές, δημοσιογράφους και άλλους. Το ''μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'' είναι δυστυχώς παρόμοια στοχοποίηση και γενίκευση με το ''όλοι οι οπαδοί της λίβερπουλ ήταν μεθυσμένοι και αλήτες''.

Σωστος εισαι σε αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom