Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Expose the lies before Thatcher dies....Τώρα που ήρθε η δικαιοσύνη ας πάρουμε και καμιά κούπα...
Να μάθετε να σέβεστε και νεκρούς άλλων ομάδων πρώτα και μετά οι τίτλοι >
Expose the lies before Thatcher dies....Τώρα που ήρθε η δικαιοσύνη ας πάρουμε και καμιά κούπα...
96+21 τύπε...Να μάθετε να σέβεστε και νεκρούς άλλων ομάδων πρώτα και μετά οι τίτλοι >
Ξερει το ρολο που επειξε το κρατος και οι μπατσοι...
Ξερει οτι οι γαβροι τοτε ηταν η νουμερο 1 απειλη για το κρατος και κατι επρεπε να γινει...
To θέμα δεν είναι τόσο τι έκανε η αστυνομία, όσο ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε άνωθεν πολιτική εντολή.
Προφανώς η θεία μάγκυ από τότε χρησιμοποιούσε το δόγμα του σοκ.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο αποκαλύπτεται πόσο σκατόψυχη υπήρξε.
Με κάθε σεβασμό σε όλους τους νεκρούς γιατί λες πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν απειλή για το τότε ελληνικό κράτος;
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανακαλύψεις την πολιτική διάσταση εσύ
Καλά ξηγιέσαι..
Πάντα οι οπαδοί όλων των ομάδων ήσαν μεγάλη απειλή για τους άρχοντες.
Όσο όμως δουλεύει η πρέζα οι άρχοντες κοιμούνται ήσυχοι..
Όχι, το θεωρώ προφανές.
Το να γίνουν τόσο μεγάλης κλίμακας λαθροχειρίες (σε μια υπόθεση 96 νεκρών), με την συνεργασία ιατροδικαστή και την κάλυψη του Τύπου, καθιστά εμφανές ότι δεν ήταν έργο απλά της αστυνομίας. Η αστυνομία στην Αγγλία γαμεί και δέρνει, αλλά δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνη της τόσο μεγάλη φάμπρικα.
ΥΓ. Όσο για τους νεοφίλ, η γνώμη μου είναι δεδομένη. Πρόκειται για τον πρωκτό του εκάστοτε πολιτικού συστήματος.
Εγώ νομίζω πως βολεύει τα καθεστώτα όλων των ειδών να εκτονώνεται ο κόσμος στη μπάλα.
είναι μια μεγάλη αποκάλυψη αυτή για το τι έγινε το 89. Και πολύ άργησε η συγγνώμη γιατί πραγματική δικαιοσύνη δεν θα δοθεί στην ιστορία αυτή.
Από όσα γράφτηκαν εδώ 2 πράγματα δεν καταλαβαίνω:
1. η αστυνομία κατευθύνει που θα πάνε οι φίλαθλοι να κάτσουν; ίσως να ίσχυε κάτι διαφορετικό από την τωρινή κατάσταση αλλά πράγματι είμαι περίεργος
2. γιατί κάποιοι λένε πως για τα θύματα στην Θ7 φταίει το κράτος;
Όσοι διαβάσατε προσεκτικά το άρθρο, φαντάζομαι οτι αντιληφθήκατε πως αλλοιώθηκαν αρκετές καταθέσεις απλών αστυνομικών οι οποίοι είπαν την αλήθεια για την ασυνενοησία των αρχών. Η συγκάλυψη έγινε απο ανώτερους αστυνομικούς, πολιτειακούς παράγοντες, ιατροδικαστές, δημοσιογράφους και άλλους. Το ''μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'' είναι δυστυχώς παρόμοια στοχοποίηση και γενίκευση με το ''όλοι οι οπαδοί της λίβερπουλ ήταν μεθυσμένοι και αλήτες''.