Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι άλλο θα βγάλουν οι εταιρίες ρε παιδιά! Πριν λίγο έπεσα πάνω σε άρθρο σε ένα blog για το νέο προφυλακτικό της Duo που λάμπει στο σκοτάδι!!
ποιός κάνει sex στα σκοτάδια;Τι άλλο θα βγάλουν οι εταιρίες ρε παιδιά! Πριν λίγο έπεσα πάνω σε άρθρο σε ένα blog για το νέο προφυλακτικό της Duo που λάμπει στο σκοτάδι!!
ποιός κάνει sex στα σκοτάδια;
Σίγουρα σε μια παρτούζα θα είναι πολύ χρήσιμο για να μπορείς να βλέπεις μην σου 'ρθει καμμιά "αδέσποτη" στο σκοτάδι καί αρχίζεις να φωνάζεις σαν εκείνο τον δόλιο στο παλιό ανέκδοτο
" να οργανωθούμε ρε παιδιά 3 φορές με γαμήσαν απόψε καί εγώ ούτε μια ! "
Εχετε φερει και τετοια στο μαγαζι?
__
Πλάκα φαίνεται να έχει.
δονητη αη-βασιλη φανταζομαι....καποτες με γευση μερεντα......δονητη πανκαλο ,γιωργακη,λουκα κλπ.....Τι άλλο θα βγάλουν οι εταιρίες ρε παιδιά!
πρεπει να βγει και ενα προφυλάκτικο με νανοτεχνολογια πολλων χρησεων να ουμε......
επιτέλους, θα βλέπουμε ποιοι γαμανε στα αλήθεια στη γειτονια....
ναι βρε συ...οι παντρεμενοι
σε παρτουζα δικε μου θα ειναι σαν σκηνη απο το star wars η επιστροφη των γαμαει!Φανταστειτε κανενα μεγαλο οργιο με τετοιες καποτες!!!!!!! 10 φωσφοριζουσες πουτσες να περιφερονται στον χωρο......χαχαχαχαχαχαχα
οργιο ειπαμε οχι πουτσομαχιες.....σε παρτουζα δικε μου θα ειναι σαν σκηνη απο το star wars η επιστροφη των γαμαει!