You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποιά Αννα ρε μεγάλε;Στιν καλαματα η αννα εχει ενα πολι καλο μορο για σπεσιαλ ,περιπιησι
πεταs μια κουβέντα και φεύγειs;
δώσε λεπτομέρειεσ ,γιατί θα είμαι την άλλη εβδομάδα εκεί.
χαιρετώ το φόρουμ
Επισκέπτης
Σε ποιο σημείο στην Καλαμάτα;Για κατατόπισέ μας πατριώτη!
panayiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με την Audi-VW στο αριστερο σου χερι,αμεσως μετα δεξια σου στο χωματοδρομο στα 300 μετρα.
panayiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για πεσε λεπτομερειες, τιμη?
dreamer24gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ριξε λεπτομερειες φιλε συναγωνιστη, γιατι την εχω απωθημενο (εκτος αν εχει γινει τριφυλλη ντουλαπα πλεον, με πατσες να σερνονται στο εδαφος)Απο εγκυροτατη πηγη, στα ξενοδοχεια της Καλαμάτας κανει βιζιτες η Πεπη Τσεσμελη...
Μπορεί να μάθει τηλέφωνο? ʼνετα κατεβαίνω να τη βρω.Δεν ξερω λεπτομερειες... Παντως ο φιλος μου ειναι στρατιωτης (το Κεντρο Διαβιβασεων εχει μεταφερθει στην Καλαματα) κ μου ειπε πως εκει στα ξενοδοχεια ειναι κοινο μυστικο.
Μπορεί να μάθει τηλέφωνο? ʼνετα κατεβαίνω να τη βρω.
Κι εγώ μέσα... για παρτουζίτσα ;)
"πάρτο Πέπη... όπως πρέπει" χαχαχαχα
καλώς το stath.
Η συνεισφορά σου στο site ομολογουμένως τεράστια.
Η ερώτησή σου, προκάλεσε προβληματισμό. Όχι όσον αφορά στο περιεχόμενο αυτό καθεαυτό, αλλά στο ποιος θα προλάβει πρώτος να σου απαντήσει.
Πρέπει να ξέρεις ότι εμείς εδώ δουλεύουμε με βάρδιες ώστε να είμαστε σε θέση να απαντάμε άμεσα και με ακρίβεια σε ερωτήσεις όπως οι δικές σου.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος πιο παλιός χρήστης του οποίου ο χρόνος φυσικά δεν είναι τόσο πολύτιμος όσο ο δικός σου θα ψάξει επισταμένα και θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς.
Όπως όλοι οι όμοιοί σου, έτσι και εσύ, έγινες αμέσως ιδιαίτερα συμπαθής.
Η συνεισφορά σου στο site ομολογουμένως τεράστια.
Η ερώτησή σου, προκάλεσε προβληματισμό. Όχι όσον αφορά στο περιεχόμενο αυτό καθεαυτό, αλλά στο ποιος θα προλάβει πρώτος να σου απαντήσει.
Πρέπει να ξέρεις ότι εμείς εδώ δουλεύουμε με βάρδιες ώστε να είμαστε σε θέση να απαντάμε άμεσα και με ακρίβεια σε ερωτήσεις όπως οι δικές σου.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος πιο παλιός χρήστης του οποίου ο χρόνος φυσικά δεν είναι τόσο πολύτιμος όσο ο δικός σου θα ψάξει επισταμένα και θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς.
Όπως όλοι οι όμοιοί σου, έτσι και εσύ, έγινες αμέσως ιδιαίτερα συμπαθής.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις