Νέα

Θα παντρευόσασταν μια Ουκρανίδα μουνάρα 20χρονών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα παντρευοσασταν μια μουναρα ουκρανεζα 20 χρονον?

• ναι

Ψήφοι: 53 42,4%
  • οχι

Ψήφοι: 35 28,0%
  • μπορει

Ψήφοι: 37 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

Επισκέπτης
θα παντρευοσασταν μια μουναρα ουκρανεζα 20 χρονον?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οχι.

Κυριως λογω ηλικιας ομως.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Μόνο εάν γινόμουν Μουσουλμάνος

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:20 χρονον ειναι σαν να λεμε ελλινιδα 27  μπορη να εχει φαει πουτσα κανταρια απλα πας ουκρανια  ψαχνεις 15 - 16 χρονον φτοχια αλλα τουμπανο απο τα 15 16 φαινετε  να μην εχει στον ιλιο μοιρα  την παντρευεσε την κατευαζεις ελλαδα  μαζι με την μανα σου και τους δικου ςου αυστηροτατα!!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: και την στρωνεις στο καβλι σου και στην ελληνικη κατασταση αυτηροτατα   παντα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: χωρις ελεος !!!!!!!!!!!! μονο ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
:2funny: :2funny:20 χρονον ειναι σαν να λεμε ελλινιδα 27  μπορη να εχει φαει πουτσα κανταρια απλα πας ουκρανια  ψαχνεις 15 - 16 χρονον φτοχια αλλα τουμπανο απο τα 15 16 φαινετε  να μην εχει στον ιλιο μοιρα  την παντρεβεσε την κατεβασεις ελλαδα  μαζι με την μανα σου και τους δικου ςου αυστηροτατα!!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: και την στρωνεις στο καβλι σου και στην ελληνικη κατασταση αυτηροτατα   παντα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: χωρις ελεος !!!!!!!!!!!! μονο ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μετα μπαινεις στο μπουρδελα κλαμμενος οπως ενας τυπος που σπιτωσε μια κουβανη και του γαμιοτανε στον πρωτο μηνα.

Επισκέπτης
Δεν νομίζω πλέον καμία ευφυής Ουκρανέζα να θέλει να παντρευτεί Έλληνα στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα...θα προτιμούσε κανένα Αμερικάνο κτλ...Εκτός και αν είσαι πλούσιος αποδειγμένα ή με καταθέσεις στο εξωτερικό ή Κύπριος κτλ...

Τώρα άμα είναι ερωτευμένη μαζί σου, θα σε θέλει είτε την παντρευτείς είτε όχι...
Ο έρωτας δεν έχει ηλικία...  :2funny:
Αν επιμένει πάλι να την παντρευτείς και σε εκβιάζει τότε μακριά...εκτός αν καίγεσαι να παντρευτείς ρε αδερφέ...τότε παντρέψου...τι να σου πω...εγώ είμαι κατά του γάμου προς το παρόν...Πρόσεχε μόνο τις φωτογραφίες από το ίντερνετ μήπως είναι λαστ γιαρ....  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και μετα μπαινεις στο μπουρδελα κλαμμενος οπως ενας τυπος που σπιτωσε μια κουβανη και του γαμιοτανε στον πρωτο μηνα.
καλα πρεπει να εισε πολυ αγα;μιτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κουβανη ειναι αλλος κοσμος λατινικη αμερικη αλλα γωνιδια   για ανατολικες ο τροπος που εγραψα εχει σοβαρες πιθανοτητες να εισει οκ την εμαθα απο μπαστουνοβλαχο δικο μασ που την εκανε  και μεχρι στιγμης ειναι οκ  αλλα μπενεις εση και ολη σου η οικογενια στην εφαρμογη της μεθοδου και παντα αυστηροτατη επιβλεψη  οπος μου ειπε ο δικος μου<< οπος το μαθεις  το ζαγαρι!!..>> :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν νομίζω πλέον καμία ευφυής Ουκρανέζα να θέλει να παντρευτεί Έλληνα στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα...θα προτιμούσε κανένα Αμερικάνο κτλ...Εκτός και αν είσαι πλούσιος αποδειγμένα ή με καταθέσεις στο εξωτερικό ή Κύπριος κτλ...

Τώρα άμα είναι ερωτευμένη μαζί σου, θα σε θέλει είτε την παντρευτείς είτε όχι...
Ο έρωτας δεν έχει ηλικία...  :2funny:
Αν επιμένει πάλι να την παντρευτείς και σε εκβιάζει τότε μακριά...εκτός αν καίγεσαι να παντρευτείς ρε αδερφέ...τότε παντρέψου...τι να σου πω...εγώ είμαι κατά του γάμου προς το παρόν...Πρόσεχε μόνο τις φωτογραφίες από το ίντερνετ μήπως είναι λαστ γιαρ....  :2funny:

Tι λέμε τώρα. Έχουν μάθει στην πολυτέλεια στυλ μονακό και σαιντ μόριτζ και θα τους κακοπέσει η Ελλάδα. αλίμονο

Επισκέπτης
Φίλε δεν λέω αυτό ...αλλά άμα ακούνε συνέχεια στις ειδήσεις ότι είσαι ένα βήμα πριν την πτώχευση και την χρεοκοπία και ότι θα γίνεις Αργεντινή κτλ...θα προτιμούσαν μάλλον καλύτερα κανένα Βούλγαρο παρά Έλληνα...λεμε τώρα... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατι  γαμοs???????????  Βρε μανια.........

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
καλα πρεπει να εισε πολυ αγα;μιτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κουβανη ειναι αλλος κοσμος λατινικη αμερικη αλλα γωνιδια   για ανατολικες ο τροπος που εγραψα εχει σοβαρες πιθανοτητες να εισει οκ την εμαθα απο μπαστουνοβλαχο δικο μασ που την εκανε  και μεχρι στιγμης ειναι οκ  αλλα μπενεις εση και ολη σου η οικογενια στην εφαρμογη της μεθοδου και παντα αυστηροτατη επιβλεψη  οπος μου ειπε ο δικος μου<< οπος το μαθεις  το ζαγαρι!!..>> :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα βαλεις την οικογενεια σου να σου φυλαει την μελλουσα γυναικα σου για να μη σου γαμηθει.

Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο αγαμητος, μαλακα μικροαστε. Βαλε και κανα μαντροσκυλο να φυλαει την κωλοτρυπα της μη στην φανε μαλακα λιγουρη, για ενα ουκρανορωσικο μουνακι.

Εχεις κανει το  μουνι θεο σου και εχεις τυφλωθει βλακακο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βαλτε καμια φωτογραφια απο καμια ουκρανεζα μουναρα να δουμε τι εστι??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εξοδα, δικηγοροι , τρεχαματα
Αφου στο τελοs , παλι θα την απατησειs.....δεν βλεπω τον λογο δλδ
:2funny: :2funny:Ενοεις εγω θα την πατησω η γενικα μιλας?Τι εξοδα στον δημο 10 λεπτα,και τι δηηγοροι.... μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom