You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποφάσισα να κόψω τις πουτάνες και να πηδάω μόνο την γκόμενά μου. Έκανα καλά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 176
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.968
- Πόντοι
- 25.467
Δεν λέω, καλό φαγητό το αρνάκι γάλακτος. Αλλά και κάθε μέρα? ;)Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
εαν δεν την βαριέσαι και στα κάνει/δίνει όλα και είσαι φουλ ευχαριστημένος μην πηγαίνεις....
στο κάτω κάτω... κάποιος άλλος συναγωνιστής θα βρεθει να καλύψει το κενό της θέσης σου
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
μια χαρά έκανες...αν έφαγες καλά...τότε καλή ειναι και η φασουλάδα η το παστίτσιο ...ανάλογα δηλαδη.Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
Θα μπορούσα να αναλύω και να γραφω χιλιάδες λόγους αλλα δεν θα το κάνω λέω απλά οτι ειναι καλή η επιλογή σου
Κι εγώ το αποφάσισα. Θα πηδάω μόνο τη γκόμενα σου
Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
ναι φιλαρακι καλα εκανες, σε λιγο θα διαβεις και μια μεγαλη πορτα να το θυμασαι αυτο που σου λεω...............
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δικό σου ή σου χακάραν και σένα το λογαριασμό?Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
Επισκέπτης
Welcome to Cosmopolitan forum
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
Πολυ καλα εκανες φιλε.Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
Τιμας την κοπελα σου και την σχεση σου ετσι....
..........και την προστατευεις απο τυχων παρασημα. (σχετικο ειναι αυτο)
Σου ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο !!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα μυνήματά του πρώταΠολυ καλα εκανες φιλε.
Τιμας την κοπελα σου και την σχεση σου ετσι....
..........και την προστατευεις απο τυχων παρασημα.
Σου ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο !!!!!
Επισκέπτης
Μέχρι τώρα δηλαδή συνδίαζες γκόμενα κ πουτάνες;;;Τέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
Επισκέπτης
ναι φιλαρακι καλα εκανες, σε λιγο θα διαβεις και μια μεγαλη πορτα να το θυμασαι αυτο που σου λεω...............
http://[URL unfurl="true"]www.anthosynthesi.gr/images/gamos/ekklisia/exot_stolismos/max/exot_stolismos_parad-gamos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Kαλά δεν χρειάζεται να φτάσει κανείς κ στην αυτοκτονία!!! :2funny:
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
και οι τζογαδοροι λενε πως δεν θα ξανα παξουνΤέρμα οι πουτάνες. Γάμησα καλά μέχρι σήμερα, ξόδεψα μια περιουσία για αυτές. Πέρασα καλά. Από δω και μπρος μόνο την γκόμενα μου θα πηδάω . Καλά κάνω;
το θεμα ειναι θα το τηρησεις?
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
εγω εκανα το αναποδο
εκοψα τη γκομενα μου και γα,αω μονο πουτανες
πιο οικονομικα ειναι
εκοψα τη γκομενα μου και γα,αω μονο πουτανες
πιο οικονομικα ειναι
Επισκέπτης
Ρε ούτε αυγά δεν ξέρουνε να τηγανίζουνε οι άχρηστες!!!Καλα κανειs...........Τουλαχιστον η γκομενα θα σου μαγειρευει.....Τι να πουμε κι εμειs!!!!!!
Μου ήρθε η άλλη τις προάλλες προσφέρθηκε να μαγειρέψει κ τελικά μαγείρεψα!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ούτε γάμησες να φανταστώ.Ρε ούτε αυγά δεν ξέρουνε να τηγανίζουνε οι άχρηστες!!!
Μου ήρθε η άλλη τις προάλλες προσφέρθηκε να μαγειρέψει κ τελικά ιγώ μαγείρεψα!!!
Επισκέπτης
Ρε εδώ με γαμήσανε λέμε!!!Ούτε γάμησες να φανταστώ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K