Νέα

Περισσότερη προσπάθεια από τα σπιτάκια της πόλης μας....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γενικοτερα δεν ανοιγω ευκολα θεματα γιατι δεν θελω να ζαλιζω
εχω προσεξει ομως οτι στην αθηνα για το καθε στουντιο υπαρχει θεμα κ μαλιστα πολλες φορες ανοιγμενο απο το ιδιο σπιτακι
θα ηθελα λοιπον να μου πειτε κ εσεις την γνωμη σας αν πρεπει να ανοιξει θεμα για το καθε σπιτακι κ με τον τροπο μας να καταφερουμε να πεισουμε ακομα κ κοπελες να μπαινουν κ να γραφουν εδω μεσα ειτε για το ποτε δουλευουν ειτε για το οτιδηποτε θελουν
ετσι θα εχουμε καλυτερη ενημερωση γιατι υπαρχουν νεκρες μερες που δεν υπαρχει καθολου ενημερωση κ δεν ξερουμε τι παιζει

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κανεις καμια γνωμη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπα δεν θα τραβηξει....ειχαμε θρεντακια για κοροβαγκου,κωλετη,ουρανου 1β κλπ και δεν ειδα καμια συμμετοχη τρελη πλην απο καποια υποπτα νταβατζονικ.....

επειτα δεν βλεπω να ποσταρει και καμια του χωρου σοβαρα...δεν ξερω αν και ποσες και ποιες θεσσαλονικιες πουτανες μας διαβαζουν(σιγουρα αρκετες)αλλα καμια δεν εχει απελευθερωθει σε τετοιο βαθμο ωστε να μπει ανετα στο φορουμ και να γραψει,να συζητησει με πελατες ,να δεχτει παραπονα ή προτασεις βελτιωσης κλπ....εστω και να σπαμαρει καυλαντιζοντας ρε αδερφε οπως κανουν καποια κοριτσια των αθηναικων στουντιο πχ ανναμαρια,αντζελα,ρομινα κλπ.....'

ειπαμε ειμαστε ακομα πολυ πισω σε ολα τα θεματα....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Συμφωνώ μαζί σου αν και δεν τα επισκέπτομαι. Προτιμώ τα μασατζίδικα

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπα δεν θα τραβηξει....ειχαμε θρεντακια για κοροβαγκου,κωλετη,ουρανου 1β κλπ και δεν ειδα καμια συμμετοχη τρελη πλην απο καποια υποπτα νταβατζονικ.....

επειτα δεν βλεπω να ποσταρει και καμια του χωρου σοβαρα...δεν ξερω αν και ποσες και ποιες θεσσαλονικιες πουτανες μας διαβαζουν(σιγουρα αρκετες)αλλα καμια δεν εχει απελευθερωθει σε τετοιο βαθμο ωστε να μπει ανετα στο φορουμ και να γραψει,να συζητησει με πελατες ,να δεχτει παραπονα ή προτασεις βελτιωσης κλπ....εστω και να σπαμαρει καυλαντιζοντας ρε αδερφε οπως κανουν καποια κοριτσια των αθηναικων στουντιο πχ ανναμαρια,αντζελα,ρομινα κλπ.....'

ειπαμε ειμαστε ακομα πολυ πισω σε ολα τα θεματα....
οποτε το σβηνω?

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σοθ φιλε deker εγο παντοsμαζι σου ειμαι και θα το παλεψω οποσ μπορω!!
γεια σου φιλος
μακαρι να κανουμε εστω μια προσπαθεια
με το να λεμε οτι δεν θα γινει τιποτα κ οτι ειμαστε πισω δεν κανουμε τιποτα,εστω κ αν ισχυει
θα μεινουμε στασιμοι
αν κανουμε κατι μονο να κερδισουμε εχουμε κ οχι να χασουμε

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γεια σοθ φιλε deker εγο παντοsμαζι σου ειμαι και θα το παλεψω οποσ μπορω!!
εχω κανει κατα καιρουσ συζιτισεισ με μερικα κοριτσια οποσ ι εφι απο κολεττι και τιν αγαπι απο φριξου και ακοθσα μερικα πραγματα που μοθ ειπανε .στιν αρχη βεβαια ελεγαν οτι δεν διαβαζουν  αλλα οταν τουσ ειπα πτι εχω γινει πελατησ τουσ απο αυτα τα site καταλαβαν οτι κατι καλο μπορει να βγει απο αυτο το θεμα.

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω κανει κατα καιρουσ συζιτισεισ με μερικα κοριτσια οποσ ι εφι απο κολεττι και τιν αγαπι απο φριξου και ακοθσα μερικα πραγματα που μοθ ειπανε .στιν αρχη βεβαια ελεγαν οτι δεν διαβαζουν  αλλα οταν τουσ ειπα πτι εχω γινει πελατησ τουσ απο αυτα τα site καταλαβαν οτι κατι καλο μπορει να βγει απο αυτο το θεμα.
σχεδον ολες διαβαζουν αυτο το site
ειτε το λενε ειτε οχι
απλα μπορουμε κ εμεις να της ενθαρυνουμε να συμμετεχουν κ τα σπιτακια ακομα πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι για δικο τους καλο κ το να βαζουν κ κανενα προγραμμα με τις βαρδιες των κοριτσιων δεν θα τους πεσει ο κωλος

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εγω λεω deker να το αφησεισ και αν μπορεσουν και αλλοι να κουνηθουνε λιγο πιστευω οτι μονο καλα πραγματα θα προκυψουν.εγο παντως θα κανω μια προσπαθεια με τα κοριτσια ποθ γνωριζω και εχω καπια ανεση.

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εγω λεω deker να το αφησεισ και αν μπορεσουν και αλλοι να κουνηθουνε λιγο πιστευω οτι μονο καλα πραγματα θα προκυψουν.εγο παντως θα κανω μια προσπαθεια με τα κοριτσια ποθ γνωριζω και εχω καπια ανεση.
sorry deker γαι την ορθογραφια μου αλλα εχω βλεξει με το facebook!!sorry again

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.!!!
Εδω δεν ενυμερωνουν το αθενς λειντις που υποτιθετε οτι το πληρωνουν, θα μπουνε στο μπουρδελα να γραψουν???
Αυτη την στιγμη στο αθενς 5 στις 13 κοπελες που εχουνε ανεβασει υπαρχουν για να γεμιζουν την σελιδα των κοριτσιων εξ μακεδονιας.!!
Δυστηχως αυτοι που δουλευουν τα μαγαζια ειναι κλικα, κονομανε τωρα, το εχουνε στησει οπως θελουνε το παιχνιδι και δεν τους καιγετε καρφι...

Το μονο που κανουνε για να ψαρεψουν κανα πελατη ειναι να μπουνε εδω να γραψουν καμια κριτικη του δευτερολεπτου (την προηγουμενη βδομαδα 2 φορες) μπας και τσιμπισουν κανα πελατη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το μονο που κανουνε για να ψαρεψουν κανα πελατη ειναι να μπουνε εδω να γραψουν καμια κριτικη του δευτερολεπτου (την προηγουμενη βδομαδα 2 φορες) μπας και τσιμπισουν κανα πελατη...
ή στελνουν και πμ να μας πουν πως μεγαλυτερο μαλακα απο μας δεν εχουν ξαναδει ......φιλακια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ή στελνουν και πμ να μας πουν πως μεγαλυτερο μαλακα απο μας δεν εχουν ξαναδει ......φιλακια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Συνδεθηκε, αλλα δεν απαντησε στο μυνημα μου...εκανε την παπια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom