Νέα

Tantra Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παιζει πουθενα εν ελλαδι??  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ποιανού antra ? :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι ειναι Tantra Massage?

Φραπε με καλαμακι ή μπριτζολα

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι... σε μερικα εξω το κανουν ως orgy massage! ετσι το κανω κι εδω με ζανα και ατζελινα... το γνησιο ομως που δοκιμασα ειναι καταπληκτικο!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
το εχει κανει κανενας αυτο???? αν ναι ας πει εμπειριες.

εχω ακουσει παντως οτι ειναι καλο  αν δε σε πιασει βαρεμαρα.

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το δοκιμασα μαζι με την γυναικα μου... μην με πειτε ανωμαλο αλλα ηταν Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!

φοβερο μασαζ.. το κυριοτερο ειναι οτι ειχαμε και οι 2 εντονο οργασμο!! ο καθενας μας απο αλλη γυναικα!!  ;)

Επισκέπτης
το δοκιμασα μαζι με την γυναικα μου... μην με πειτε ανωμαλο αλλα ηταν Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!

φοβερο μασαζ.. το κυριοτερο ειναι οτι ειχαμε και οι 2 εντονο οργασμο!! ο καθενας μας απο αλλη γυναικα!!  ;)

E δε μας εξηγείς τι είδους μασαζ είναι; Πήγες με τη γυναίκα σου σε μασατζίδικο; Ελλάδα ή έξω;

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολους,

Εχω κανει στην Κολωνια Γερμανια αυτο ειναι το σιτε ριξτε μια ματια...
Εναι μασαζ κανονικο μιαμιση  ωρα κραταει και ειναι γενικα συνδοιασμος αισθησεων οπως λεει κανεις το μπανακι σου πασ στο δωματιο ερχεται η κοπελα βαζει χαλαρωτικη μουσικη αναβει κερια και διαφορα αρωματικα και αρχιζει σιγα σιγα τα χαδια ενω εισαι ακομα ορθιος και σου βγαζει την ρομπα μετα σε ξαπλωνη βγαζει και εκεινη την ρομπα της και αρχιζει μασαζ με τα χερια με φτερο με  τα μαλια με το σωμα της κτλ και μετα σε γυριζει συνεχιζει και φυσικα σε τελειωνει μετα απο αρκςτα χαδια....αλλα φυσικα εσυ δεν ακουμπας τιποτα μονο απολαμβανεις..και το πιο τελειο μολις τελειωσεις σου βαζει μια ζεστη πετσετα πανω να σε σκουπισει....
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι σε τετοιου ειδους δεν παιζει ποτε τιποτε παραπανω μονο σε αλλα που ειναι γενικα μασαζ και εχουν δηθεν και ταντρα....αλλα οπως ειπε ενας φιλος παραπανω λιγα το κανουν σωστα....και για την Ελλαδα ουτε λογος......καντε ενα γκαλοπ και ρωτιστε στα μασατζιδικα κανετε και ταντρα????
Εδω δεν κανουν ουτε το απλο μασαζ....εχουν μετατραπει τα περισσοτερα σε στουντιο.....

Επισκέπτης
Καλημέρα σε ολους,

Εναι μασαζ κανονικο μιαμιση  ωρα κραταει και ειναι γενικα συνδοιασμος αισθησεων οπως λεει κανεις το μπανακι σου πασ στο δωματιο ερχεται η κοπελα βαζει χαλαρωτικη μουσικη αναβει κερια και διαφορα αρωματικα και αρχιζει σιγα σιγα τα χαδια ενω εισαι ακομα ορθιος και σου βγαζει την ρομπα μετα σε ξαπλωνη βγαζει και εκεινη την ρομπα της και αρχιζει μασαζ με τα χερια με φτερο με  τα μαλια με το σωμα της κτλ και μετα σε γυριζει συνεχιζει και φυσικα σε τελειωνει μετα απο αρκςτα χαδια....αλλα φυσικα εσυ δεν ακουμπας τιποτα μονο απολαμβανεις..και το πιο τελειο μολις τελειωσεις σου βαζει μια ζεστη πετσετα πανω να σε σκουπισει....
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι σε τετοιου ειδους δεν παιζει ποτε τιποτε παραπανω μονο σε αλλα που ειναι γενικα μασαζ και εχουν δηθεν και ταντρα....αλλα οπως ειπε ενας φιλος παραπανω λιγα το κανουν σωστα....και για την Ελλαδα ουτε λογος......καντε ενα γκαλοπ και ρωτιστε στα μασατζιδικα κανετε και ταντρα????
Εδω δεν κανουν ουτε το απλο μασαζ....εχουν μετατραπει τα περισσοτερα σε στουντιο.....

Στο σαιτ γράφουν για οργασμό χωρίς εκσπερμάτωση..το χω ξανακακούσει αυτό για το ταντρα μασάζ δε ξέρω πως το κάνουν αλλά νομίζω ότι είναι επικίνδυνο αυτό για τον άντρα...

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Στο σαιτ γράφουν για οργασμό χωρίς εκσπερμάτωση..το χω ξανακακούσει αυτό για το ταντρα μασάζ δε ξέρω πως το κάνουν αλλά νομίζω ότι είναι επικίνδυνο αυτό για τον άντρα...
:
Παντως εγω εκει που εκανα ηταν μεεκσπερματωση κανονικα αυτο που λες ειναι υο big bang η καπως ετσι που σε παιζει για πολλη ωρα και σε κοβει και μετα συνεχιζει παλι κτλ.

OP
OP
H

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εγω εκανα στην κολωνια οπως λεει ο φιλος και στην ζυριχη πιο πικαντικο.... :dancing: :grin:
πιρφορε ζανα και ζανοδεσποινα μπριζολοτατο!!!!! :boobies: :boobies: :rockon:

Επισκέπτης
:
Παντως εγω εκει που εκανα ηταν μεεκσπερματωση κανονικα αυτο που λες ειναι υο big bang η καπως ετσι που σε παιζει για πολλη ωρα και σε κοβει και μετα συνεχιζει παλι κτλ.

Και πως ήταν το μασαζ για πες εντυπώσεις

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε ολους,

Σωστά τα λέει ο φίλος. Δυστυχώς, εδώ δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ξεπετάδικα του κώλου είναι σχεδόν όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom