Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις μην υποστηριζετε το ισλαμ ειναι μαλακες οι ανθρωποι.καταπατουν το καθε δικαιωμα του ανθρωπου και δη της γυναικας.ειχα δει εκπομπη που σε καποιες χωρες κοβουν την κλιτοριδα της γυναικας οταν ειναι μικρη για να μην ευχαριστιεται το γαμησι οταν μεγαλωσει.βεβαια εχει και καποιους νομους που μου αρεσουν προσωπικα.εκλεψες θα σου κοψουν το χερι.βιασες θα σου κοψουν το καυλι.

Η κλειτοριδεκτομή δεν εχει καμία σχέση με το Ισλάμ.Wake up και ανοίχτε καμιά εγκυκλοπαίδεια.Είδες μια είδηση.Σου έκανε εντύπωση.Διασταύρωσέ την το κέρατό μου γαμώ.Ψάξε λίγο.Δες από πού προέρχεται.Ποιοί την κάνουν και γιατί.Μην αναμασάτε ό,τι σκατά σας δείχνουν!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αμαν με αυτες της θρησκολαγνειες,η καταστροφη της συνειδεισης ειναι το να εισαι φανατικος με μια θρηκσεια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ επίσης δε θέλω αυτόν τον τύπο με σήμα τον ροζ πάνθηρα (όπως το μέριτο με σήμα τη λαβή) που μου έχει το φοίνικα στην υπογραφή του και εορτάζει την 21η απριλίου όπως δηλώνει.Αυτός και οι όμοιοί του για μένα είναι πολύ πιο επικίνδυνος.

Κατά τ' άλλα δε μου απαντάς σε τίποτα φυσικά
ο συγκεκριμενος ειναι παντελως ανοητος  οποτε μην τον λαμβανεις υποψην σου.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλυτερο απο το να πηγαινεις σε...Τζαμια!
Στην Κων/πολη επισκεφθηκα ,τουριστικα ,το μπλε τζαμι και επρεπε να βγαλουμε τα παπουτσια μας και να τα αφησουμε απεξω.
Κονσερτο για ποδαριλα ,περιμενα.Ευτυχως πηγαιναν με πλυμενα ποδια εκει !
Γυναικες δεν υπηρχαν.Απολυτα ...Δημοκρατικο !

Υπάρχουν γυναίκες απλά μάλλον δεν τις είδες....Μα πόσο άσχετος μπορεί να είσαι;;;Θα μας πεις οτι απαγορεύουν και την είσοδο των γυναικών στα τζαμιά τώρα :2funny: :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο συγκεκριμενος ειναι παντελως ανοητος  οποτε μην τον λαμβανεις υποψην σου.

Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζω προσωπικά αρκετούς τέτοιους ανόητους.Επίσης αγαπητέ επέτρεψέ μου να φοβάμαι τους ανόητους και τους μη έχοντες σκεπτόμενο νου.Όχι τους σκεπτόμενους.Οι ανόητοι καταστρέφουν τις κοινωνίες και τις δημοκρατίες.Εξίσου ανόητοι είναι αυτοί με αυτούς που προβάλλεις στα βιντεάκια σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Υπάρχουν γυναίκες απλά μάλλον δεν τις είδες....Μα πόσο άσχετος μπορεί να είσαι;;;Θα μας πεις οτι απαγορεύουν και την είσοδο των γυναικών στα τζαμιά τώρα :2funny: :2funny:
κιομως απαγορευεται.δεν θυμασαι τι ειχε γινει στην ξανθη σε ενα γυρισμα μιας σειρας ρε;που μπηκαν μεσα να κανουν ενα γυρισμα και μπηκαν και γυναικες και μαζευτικαν απο εξω οι μουσουλμανοι και πηγαν να τους λυντσαρουν?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε φίλε είσαι σοβαρός;;; Πιστεύεις ειλικρινά ότι ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα;;;και ότι δεν πίνουν αλκοόλ;; Δηλαδή κάποιος που θα έρθει στην Ελλάδα θα πιστέψει ότι κατοικείται από φανατισμένους χριστιανούς που τρέχουν στην εκκλησία για όρθρο εσπερινό και ολονυκτία;Άσε που θα έχει κάθε δικαίωμα να το πει μιας και δεν υπάρχει και διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.

Την κλειτοριδεκτομή τι μου την τσαμπουνάς τώρα;Εγώ ήμουν το μοναδικό άτομο που την ανέφερε και συνδέοτάς την με τον μουσουλμανισμό δείχνει πόσο άσχετο είσαι μιας και είνια μια πανάρχαια τεχνική καταγεγραμμένη στην αρχία ελλάδα και στους ιθαγενείς της αμερικής.

Τελικά μήπως είσαι παντελώς ανίδεος;;

υ.γ. εκτός από τον mad που μας πλασάρει όλη την ώρα τα πορωμένα ισλαμόπαιδα δεν έχω δει επιχείρημα από κάποιον και δη εσένα. και γω μπορώ να σου δείχνω όλη μέρα ένα κάρο βιντεάκια ακροδεξιών ή θρησκόληπτων χριστιανών.σημάινει κάτι αυτό; δεν αρνήθηκα ότι υπάρχουν φανατισμένοι μουσουλμάνοι.Από το να παραδεχόμαστε αυτό όμως μέχρι το να λέμε ότι ο μουσουλμανισμός απειλεί τη δημοκρατία είναι μερικά χιλιόμετρα απόσταση
Θα σου αναφερω εκ νεου το βιβλιο του Richard Dawkins "The God Delusion" .
Αν δεν καταλαβεις οτι το ισλαμ ειναι αντιδημοκρατικο ,αφου το διαβασεις ,πρεπει να σε στειλουμε να ζησεις στη Σαουδικη Αραβια για ενα μηνα .Μετα τα ξαναλεμε .
Αν δεν σε εχουν βαλει φυλακη ,μονο και μονο γιατι φερεσαι σαν δυτικος.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η κλειτοριδεκτομή δεν εχει καμία σχέση με το Ισλάμ.Wake up και ανοίχτε καμιά εγκυκλοπαίδεια.Είδες μια είδηση.Σου έκανε εντύπωση.Διασταύρωσέ την το κέρατό μου γαμώ.Ψάξε λίγο.Δες από πού προέρχεται.Ποιοί την κάνουν και γιατί.Μην αναμασάτε ό,τι σκατά σας δείχνουν!

Ξερω οτι γινοταν σε Αφρικη και σε μουσουλμανικα κρατη.Δηλαδη γινοταν και σε μη-μου/κους λαους απο οτι εχω καταλαβει.

Σου ειπα ειμαι αθρησκος. Βλεπω πχ το Religulous και γελαω με την αγνοια των ανθρωπων...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζω προσωπικά αρκετούς τέτοιους ανόητους.Επίσης αγαπητέ επέτρεψέ μου να φοβάμαι τους ανόητους και τους μη έχοντες σκεπτόμενο νου.Όχι τους σκεπτόμενους.Οι ανόητοι καταστρέφουν τις κοινωνίες και τις δημοκρατίες.Εξίσου ανόητοι είναι αυτοί με αυτούς που προβάλλεις στα βιντεάκια σου.
ποια βιντεακια ρε δεν εχω βαλει κανα βιντεο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ποια βιντεακια ρε δεν εχω βαλει κανα βιντεο.

Για μενα λεει προφανως. Οτι και να ειναι αυτοι στα βιντεο, απειλουν κοσμο. Και ειναι απαραδεκτο. Αλλα δεν σε βλεπω να αντιδρας hyper observer

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη υπαρχει "χριστιανικη τζιχαντ"?
Ο φανατισμος και μονος των μουσουλμανων απο μονος του δειχνει πολυ καλα τα μυαλα τους.
Βγες αυριο στον δρομο, και πες σε εναν χριστιανο "γαμω τον χριστο σου"...
και πηγαινε πες σε εναν μουσουλμανο λαθραιο "γαμω τον μωαμεθ/αλαχ"....
Ο πρωτος θα σε βρισει, ο δευτερος θα σε σφαξει.

400 χρόνια που οι μουσουλμάνοι ζούσαν με τους χριστιανούς πολύ πριν τον εξευρωπαϊσμό από τον κεμάλ υπήρχαν τέτοια προβλήματα; ο φανατισμός έρχεται και φεύγει ανάλογα με τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη εποχή.Τζιχάντ θα πει ιερός πόλεμος.Ιερός πόλεμος ήταν και οι σταυροφορίες.Μπορεί να έγιναν πριν κάμποσους αιώνες αλλά πίστεψέ με δεν είναι δύσκολο να ξαναγίνουν με πολύ πιο σύγχρονα μέσα πλέον.Άλλωστε ο θρησκευτικό πόλεμος έχει ήδη ξεσπάσει και η τζιχάντ αναβίωσε μετά από τις επιθέσεις των χριστιανών αμερικάνων στη μέση ανατολή.Υπήρχαν πιο πριν φαντισμένοι ισλαμιστές που ανατίναζαν τα συκώτια τους σε πλατείες και δρόμους;

Μην ξεχνάς επίσης ότι το κοράνει όπως και οι 2 διαθήκες ερμηνεύονται διαφορετικά από τους ειδικούς.Εξ ου και έχουμε τόσα δόγματα σε μουσουλμανικό και χριστιανικό κόσμο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για μενα λεει προφανως. Οτι και να ειναι αυτοι στα βιντεο, απειλουν κοσμο. Και ειναι απαραδεκτο. Αλλα δεν σε βλεπω να αντιδρας hyper observer

και γιατί να αντιδράσει? χέστηκε.
άμα πάει στη χώρα τους θα τον σφάξουν.
άμα είναι στη δική του χώρα το σφάξιμο απαγορεύεται και έχει κυρώσεις.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κιομως απαγορευεται.δεν θυμασαι τι ειχε γινει στην ξανθη σε ενα γυρισμα μιας σειρας ρε;που μπηκαν μεσα να κανουν ενα γυρισμα και μπηκαν και γυναικες και μαζευτικαν απο εξω οι μουσουλμανοι και πηγαν να τους λυντσαρουν?

Ο χαμός έγινε επειδή αυτή μπήκε ξεβράκωτη και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν στο τζαμί.Φαντάσου μια ξεβράκωτη ή μια άσεμνα ντυμένη γυναίκα να μπαίνει αντιστοίχως σε μια δική μας εκκλησία ή μέσα στο ιερό όπου απαγορεύεται να μπει.Η ηθοποιός είχε μπει με κουβέρτα στο τζαμί την οποία μετά έβγαλε και προφανώς αυτό που παρουσίασε προκάλλεσε αντιδράσεις.

Οι γυναίκες επιτρέπονται στα τζαμιά και μάλιστα μπαίνοντας στο τζαμί οι γυναίκες κάθονται δεξιά και αριστερά και υπάρχει ένα τρυπητό παραβάν μπροστά τους.Στη μέση είναι οι άντρες και υπάρχει σχεδόν πάντα ΚΑΙ γυναικωνίτης επάνω.Μη λέτε ανακρίβειες εάν δε γνωρίζετε κάτι και επιτέλους διασταυρώστε την όποια παπαριά σας έρχεται στο μυαλό να πείτε!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
400 χρόνια που οι μουσουλμάνοι ζούσαν με τους χριστιανούς πολύ πριν τον εξευρωπαϊσμό από τον κεμάλ υπήρχαν τέτοια προβλήματα; ο φανατισμός έρχεται και φεύγει ανάλογα με τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη εποχή.Τζιχάντ θα πει ιερός πόλεμος.Ιερός πόλεμος ήταν και οι σταυροφορίες.Μπορεί να έγιναν πριν κάμποσους αιώνες αλλά πίστεψέ με δεν είναι δύσκολο να ξαναγίνουν με πολύ πιο σύγχρονα μέσα πλέον.Άλλωστε ο θρησκευτικό πόλεμος έχει ήδη ξεσπάσει και η τζιχάντ αναβίωσε μετά από τις επιθέσεις των χριστιανών αμερικάνων στη μέση ανατολή.Υπήρχαν πιο πριν φαντισμένοι ισλαμιστές που ανατίναζαν τα συκώτια τους σε πλατείες και δρόμους;

Μην ξεχνάς επίσης ότι το κοράνει όπως και οι 2 διαθήκες ερμηνεύονται διαφορετικά από τους ειδικούς.Εξ ου και έχουμε τόσα δόγματα σε μουσουλμανικό και χριστιανικό κόσμο.

Λες να μην ξερω τι σημαινει τζιχαντ? Μουσουλμανος εχει προσπαθησει να με πεισει πως δεν ειναι ολοι ετσι, και πως η βια ειναι θεμα ερμηνειας, αλλα δεν πειστηκα να ειμαι ειλικρινης. Γιατι ξερω πως αν πω κατι, ειναι ικανος να με χτυπησει...επειδη θα εχω προσβαλει τον μωαμεθ. Ο φανατισμος τους ειναι που οδηγει στην βια.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο hyper observer θεωρεί ότι αυτά είναι πρακτικές των θεοκρατιών του ισλάμ, και ότι δεν τα υποστηρίζουν όλοι οι μουσουλμάνοι.
και θα προσθέσω εγώ ότι σε ένα δυτικό κράτος, όπου οι νόμοι τα απαγορεύουν αυτά, αυτές οι πρακτικές τιμωρούνται και απαγορεύονται διά ροπάλου.
δεν είμαι σίγουρη αν έχεις πρόβλημα ανάγνωσης, κατανόησης ή συζήτησης.

Μάλλον υπάρχει άλλο πρόβλημα :zfuck:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πηγα στο Μπλε Τζαμι ,στην Κων/λη και δεν ειδα καμια γυναικα .Ουτε οι αλλοι ειδαν .
Δεν πας και συ πρωτα ,και μετα να λες την θεωρια σου ?
Λες κατι τυποι με γενια και μουστακια ,να ηταν γυναικες μεταμφιεσμενες σε ...ιζνογκουντ ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ο χαμός έγινε επειδή αυτή μπήκε ξεβράκωτη και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν στο τζαμί.Φαντάσου μια ξεβράκωτη ή μια άσεμνα ντυμένη γυναίκα να μπαίνει αντιστοίχως σε μια δική μας εκκλησία ή μέσα στο ιερό όπου απαγορεύεται να μπει.Η ηθοποιός είχε μπει με κουβέρτα στο τζαμί την οποία μετά έβγαλε και προφανώς αυτό που παρουσίασε προκάλλεσε αντιδράσεις.

Οι γυναίκες επιτρέπονται στα τζαμιά και μάλιστα μπαίνοντας στο τζαμί οι γυναίκες κάθονται δεξιά και αριστερά και υπάρχει ένα τρυπητό παραβάν μπροστά τους.Στη μέση είναι οι άντρες και υπάρχει σχεδόν πάντα ΚΑΙ γυναικωνίτης επάνω.Μη λέτε ανακρίβειες εάν δε γνωρίζετε κάτι και επιτέλους διασταυρώστε την όποια παπαριά σας έρχεται στο μυαλό να πείτε!!

προσωπικα στα αρχιδια μου αν μπει καμια ξεβρακωτη σε εκκλησια.Θα κατσω να παρω ματι κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom