Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειδες κανεναν ακροδεξιο να λεει fuck democracy και τα αλλα στην φωτο που ποσταρα? Ειδες καποιον αλλο να κανει αποπειρα δολοφονιας κατα δημοσιογραφου για ενα σκιτσο(κατα του μωαμεθ)? Παλι προσφατα αρχισανε τις απειλες, αυτην την φορα στους δημιουργους του south park γιατι τους προσβαλει λεει. Ολα αυτα δεν ειναι αποδειξεις? Μας δουλευεις?

Ολο μαλακιες εισαι. Θες αποδειξεις, σου δινουμε, εσυ εκει. Τοσο συζητισμος εισαι....

Την ΚΚΚ την έχεις ακουστά ή καμία επαφή με το αντικείμενο; Οποιασδήποτε μορφής φανατισμός είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός καθιστά το άτομο άχρηστο στη σκέψη.Πού το καινούργιο σε υατό;Προφανώς υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ φανατισμένοι μουσουλμάνοι όπως προφανώς υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ φανατισμένοι χριστιανοί που καίνε σταυρούς και σκοτώνουν μετανάστες.

Όσο για το Fuck Democracy μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι κάτι τυπάκια που κυκλοφορούν με σήμα το Φοίνικα και εορτασμούς της 21ης Απριλίου ε; Και για να μη σε πάω πολύ μακρά μπορείς να βρείς κάμποσους και εδώ μέσα δε χρειάζετια να ψάξεις τις γειτονιές. Επίσης κυκλοφρούν και κάτι άλλα τυπάκια που γουστάρουν το βασιλιά.Τέλος υπάρχουν και τα τυπάκια που θέλουν κομμουνισμό.Και ΟΟΟΟΛΑ αυτά τα τυπάκια είναι πολλά.Και τα τρία είδη αυτών των ανθρώπων  υποστηρίζουν κάτι που ΔΕΝ είναι δημοκρατία.Απλά δεν είναι μουσουλμάνοι και δεν κρατάνε πλακάτ ούτε τους φωτογραφίζει κανείς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μαστερ21 ,ποτε τα ειδες αυτα τα φιλμ ?
Ουτε η...Μανα σου δεν ειχε γεννηθει τοτε!
Εκτος αν τα ειδες στην τηλεοραση ,αφιερωμα σε ρετρο.
50 ποντους μπρατσο ο Ρηηβς !
Καμμια σχεση με παπαδαριο ,ιμαμηδες ,τζαμια δεν εχουν τα γυμνασμενα τα κορμια .
εχει ενας τρακερ αφιερωμα σε τετοιες ταινιες της εποχης εκεινης.εχει και κατι ιταλικα τετοια με τον ηρακλη,με το σαμψων.κορυφαια.αυτα που ξεκινησα τωρα να βλεπω ειναι τα ταρζαν με τον βαισμιλερ.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είπα εγώ στο θρεντ για τις Ελλεηνίδες ότι είμαι από την Κρήτη;Με μπερδευεις μάλλον με κάποιον :think:
Σου είπα δε θα επεκταθώ στις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες απλά σου λέω ότι λόγω επαγγέλματος δέξου οτι ταξιδεύω και μάλιστα ΠΟΛΥ.Πάρα πολύ.
Παρόλαυτά δε με έχεις πείσει ότι ο μουσουλμανισμός (και όχι το Ισλάμ) μπορεί να βλάψει τη δημοκρατία μου γιατί πολύ απλά δε μου δίνεις κάποιο επιχείρημα.Οι απανήσεις μου συνήθως έχουν επιχειρήματα.Δεν υπάρχει γόνιμη κουβέντα δεν το βλέπεις.Εγώ θα σου παραθέτω τους λόγους που πιστεύω ό,τι πιστεύω και εσυ απλά θα μου επαναλλμβάνεις ότι το Ισλάμ πολεμάει τη δημοκρατία.Γιατί να το συνεχίσουμε;
Τοσα σου ανεφεραν οι συναγωνιστες ,ακομη να καταλαβεις οτι το Ισλαμ ειναι ασυμβιβαστο με τη Δημοκρατια ?
Ενδεικτικα σου αναφερω το βιβλιο του Richard Dawkins
The God Delusion.
Το οτι μιλησες με "καλοβολα " ανθρωπακια μουσουλμανους που σου φανηκαν συμπαθητικα ,δεν σημαινει οτι το Ισλαμ δεν ειναι εχθρος της Δημοκρατιας.Αν ηξερες τι λενε για σενα αυτα τα μουσουλμανακια ,που ειναι πισωπλατα ,θα καταλαβαινες.
Οι συναγωνιστες σου ανεφεραν τζιχαντ ,κλειτοριδεκτομες ,μπουρκα ,υποχρεωτικες μετανοιες 5 φορες την ημερα ,μισαλλοδοξια ,καταπιεση των γυναικων κ.τ.λ.
Τι αλλο θελεις ?
Θελεις να σε παω βολτα και σε φυλακες ,να δεις υποτροπους φονιαδες που θα σου φανουν επιφανειακα "συμπαθητικα παιδια" ?
Μηπως επειδη συμπαθησες καποιους μουσουλμανους ,εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν τρεχει τιποτε με το Ισλαμ?
Μηπως εισαι επικινδυνα ευκολοπιστος ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παιδια στο βιντεο που ποσταρα το λενε χυμα. Το κορανι λεει να σκοτωνουμε οποιον προσβαλει τον αλαχ, τον μωαμεθ και το κορανι.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα ερθουν εξωγηινοι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Την ΚΚΚ την έχεις ακουστά ή καμία επαφή με το αντικείμενο; Οποιασδήποτε μορφής φανατισμός είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός καθιστά το άτομο άχρηστο στη σκέψη.Πού το καινούργιο σε υατό;Προφανώς υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ φανατισμένοι μουσουλμάνοι όπως προφανώς υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ φανατισμένοι χριστιανοί που καίνε σταυρούς και σκοτώνουν μετανάστες.

Όσο για το Fuck Democracy μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι κάτι τυπάκια που κυκλοφορούν με σήμα το Φοίνικα και εορτασμούς της 21ης Απριλίου ε; Και για να μη σε πάω πολύ μακρά μπορείς να βρείς κάμποσους και εδώ μέσα δε χρειάζετια να ψάξεις τις γειτονιές. Επίσης κυκλοφρούν και κάτι άλλα τυπάκια που γουστάρουν το βασιλιά.Τέλος υπάρχουν και τα τυπάκια που θέλουν κομμουνισμό.Και ΟΟΟΟΛΑ αυτά τα τυπάκια είναι πολλά.Και τα τρία είδη αυτών των ανθρώπων  υποστηρίζουν κάτι που ΔΕΝ είναι δημοκρατία.Απλά δεν είναι μουσουλμάνοι και δεν κρατάνε πλακάτ ούτε τους φωτογραφίζει κανείς.

Αντι να το παιζεις ξερολας, δες το βιντεο ολο.
Το κορανι λεει να σκοτωσουμε οποιον προσβαλει τον μωαμεθ. Αυτους τους ανθρωπους θελεις στην ευρωπη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε σεις μην υποστηριζετε το ισλαμ ειναι μαλακες οι ανθρωποι.καταπατουν το καθε δικαιωμα του ανθρωπου και δη της γυναικας.ειχα δει εκπομπη που σε καποιες χωρες κοβουν την κλιτοριδα της γυναικας οταν ειναι μικρη για να μην ευχαριστιεται το γαμησι οταν μεγαλωσει.βεβαια εχει και καποιους νομους που μου αρεσουν προσωπικα.εκλεψες θα σου κοψουν το χερι.βιασες θα σου κοψουν το καυλι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οποιος εχει λαγνεια και παθος με την θρησκεια ειναι μεγαλος ΛΑΚΑΜΑΣ  :jerking: :jerking: :jerking:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχει ενας τρακερ αφιερωμα σε τετοιες ταινιες της εποχης εκεινης.εχει και κατι ιταλικα τετοια με τον ηρακλη,με το σαμψων.κορυφαια.αυτα που ξεκινησα τωρα να βλεπω ειναι τα ταρζαν με τον βαισμιλερ.
Πολυ καλυτερο απο το να πηγαινεις σε...Τζαμια!
Στην Κων/πολη επισκεφθηκα ,τουριστικα ,το μπλε τζαμι και επρεπε να βγαλουμε τα παπουτσια μας και να τα αφησουμε απεξω.
Κονσερτο για ποδαριλα ,περιμενα.Ευτυχως πηγαιναν με πλυμενα ποδια εκει !
Γυναικες δεν υπηρχαν.Απολυτα ...Δημοκρατικο !

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παιδια στο βιντεο που ποσταρα το λενε χυμα. Το κορανι λεει να σκοτωνουμε οποιον προσβαλει τον αλαχ, τον μωαμεθ και το κορανι.....

γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε πως όπως όλα τα θρησκευτικά κείμενα το κοράνι είναι αντικείμενο ερμηνείας και δεν ερμηνεύεται το ίδιο από όλους, ατομικά και κοινωνικά?
στην ευρώπη και στην αμερική υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια μουσουλμανικοί πληθυσμοί, που ζούσαν αρμονικά και χωρίς προβλήματα με όλους τους υπόλοιπους. από τότε που ξεσάλωσαν οι φανατικοί, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν όλους τους μουσουλμάνους, άρχισε ο δυτικός να ακούει "μωάμεθ" και να κατουριέται πάνω του.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε σεις μην υποστηριζετε το ισλαμ ειναι μαλακες οι ανθρωποι.καταπατουν το καθε δικαιωμα του ανθρωπου και δη της γυναικας.ειχα δει εκπομπη που σε καποιες χωρες κοβουν την κλιτοριδα της γυναικας οταν ειναι μικρη για να μην ευχαριστιεται το γαμησι οταν μεγαλωσει.βεβαια εχει και καποιους νομους που μου αρεσουν προσωπικα.εκλεψες θα σου κοψουν το χερι.βιασες θα σου κοψουν το καυλι.
Ο Hyper Observer θεωρει οτι αυτα ειναι...δημοκρατικα !

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Δηλαδη υπαρχει "χριστιανικη τζιχαντ"?
Ο φανατισμος και μονος των μουσουλμανων απο μονος του δειχνει πολυ καλα τα μυαλα τους.
Βγες αυριο στον δρομο, και πες σε εναν χριστιανο "γαμω τον χριστο σου"...
και πηγαινε πες σε εναν μουσουλμανο λαθραιο "γαμω τον μωαμεθ/αλαχ"....
Ο πρωτος θα σε βρισει, ο δευτερος θα σε σφαξει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε πως όπως όλα τα θρησκευτικά κείμενα το κοράνι είναι αντικείμενο ερμηνείας και δεν ερμηνεύεται το ίδιο από όλους, ατομικά και κοινωνικά?
στην ευρώπη και στην αμερική υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια μουσουλμανικοί πληθυσμοί, που ζούσαν αρμονικά και χωρίς προβλήματα με όλους τους υπόλοιπους. από τότε που ξεσάλωσαν οι φανατικοί, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν όλους τους μουσουλμάνους, άρχισε ο δυτικός να ακούει "μωάμεθ" και να κατουριέται πάνω του.

Οταν βγαινουν δημοσια και απειλουν, εμεις τι να πιστεψουμε? Δες το βιντεο πιο πριν.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τοσα σου ανεφεραν οι συναγωνιστες ,ακομη να καταλαβεις οτι το Ισλαμ ειναι ασυμβιβαστο με τη Δημοκρατια ?
Ενδεικτικα σου αναφερω το βιβλιο του Richard Dawkins
The God Delusion.
Το οτι μιλησες με "καλοβολα " ανθρωπακια μουσουλμανους που σου φανηκαν συμπαθητικα ,δεν σημαινει οτι το Ισλαμ δεν ειναι εχθρος της Δημοκρατιας.Αν ηξερες τι λενε για σενα αυτα τα μουσουλμανακια ,που ειναι πισωπλατα ,θα καταλαβαινες.
Οι συναγωνιστες σου ανεφεραν τζιχαντ ,κλειτοριδεκτομες ,μπουρκα ,υποχρεωτικες μετανοιες 5 φορες την ημερα ,μισαλλοδοξια ,καταπιεση των γυναικων κ.τ.λ.
Τι αλλο θελεις ?
Θελεις να σε παω βολτα και σε φυλακες ,να δεις υποτροπους φονιαδες που θα σου φανουν επιφανειακα "συμπαθητικα παιδια" ?
Μηπως επειδη συμπαθησες καποιους μουσουλμανους ,εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν τρεχει τιποτε με το Ισλαμ?
Μηπως εισαι επικινδυνα ευκολοπιστος ?

Ρε φίλε είσαι σοβαρός;;; Πιστεύεις ειλικρινά ότι ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα;;;και ότι δεν πίνουν αλκοόλ;; Δηλαδή κάποιος που θα έρθει στην Ελλάδα θα πιστέψει ότι κατοικείται από φανατισμένους χριστιανούς που τρέχουν στην εκκλησία για όρθρο εσπερινό και ολονυκτία;Άσε που θα έχει κάθε δικαίωμα να το πει μιας και δεν υπάρχει και διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.

Την κλειτοριδεκτομή τι μου την τσαμπουνάς τώρα;Εγώ ήμουν το μοναδικό άτομο που την ανέφερε και συνδέοτάς την με τον μουσουλμανισμό δείχνει πόσο άσχετο είσαι μιας και είνια μια πανάρχαια τεχνική καταγεγραμμένη στην αρχία ελλάδα και στους ιθαγενείς της αμερικής.

Τελικά μήπως είσαι παντελώς ανίδεος;;

υ.γ. εκτός από τον mad που μας πλασάρει όλη την ώρα τα πορωμένα ισλαμόπαιδα δεν έχω δει επιχείρημα από κάποιον και δη εσένα. και γω μπορώ να σου δείχνω όλη μέρα ένα κάρο βιντεάκια ακροδεξιών ή θρησκόληπτων χριστιανών.σημάινει κάτι αυτό; δεν αρνήθηκα ότι υπάρχουν φανατισμένοι μουσουλμάνοι.Από το να παραδεχόμαστε αυτό όμως μέχρι το να λέμε ότι ο μουσουλμανισμός απειλεί τη δημοκρατία είναι μερικά χιλιόμετρα απόσταση

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οποιος εχει λαγνεια και παθος με την θρησκεια ειναι μεγαλος ΛΑΚΑΜΑΣ  :jerking: :jerking: :jerking:
και θελει να κανει με το ζορι και μας λακαμαδες !
Βρε ουστ !
Ελληνικο πνευμα ελευθερο ,τους παπαδες και τους ιμαμηδες τους θυμαται μονο...στο ιμαμ μπαϊλντι και στο ζαχαροπλαστειο με τα γλυκα "παπαδες" .

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο Hyper Observer θεωρει οτι αυτα ειναι...δημοκρατικα !

ο hyper observer θεωρεί ότι αυτά είναι πρακτικές των θεοκρατιών του ισλάμ, και ότι δεν τα υποστηρίζουν όλοι οι μουσουλμάνοι.
και θα προσθέσω εγώ ότι σε ένα δυτικό κράτος, όπου οι νόμοι τα απαγορεύουν αυτά, αυτές οι πρακτικές τιμωρούνται και απαγορεύονται διά ροπάλου.
δεν είμαι σίγουρη αν έχεις πρόβλημα ανάγνωσης, κατανόησης ή συζήτησης.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντι να το παιζεις ξερολας, δες το βιντεο ολο.
Το κορανι λεει να σκοτωσουμε οποιον προσβαλει τον μωαμεθ. Αυτους τους ανθρωπους θελεις στην ευρωπη?

Εγώ επίσης δε θέλω αυτόν τον τύπο με σήμα τον ροζ πάνθηρα (όπως το μέριτο με σήμα τη λαβή) που μου έχει το φοίνικα στην υπογραφή του και εορτάζει την 21η απριλίου όπως δηλώνει.Αυτός και οι όμοιοί του για μένα είναι πολύ πιο επικίνδυνος.

Κατά τ' άλλα δε μου απαντάς σε τίποτα φυσικά

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε φίλε είσαι σοβαρός;;; Πιστεύεις ειλικρινά ότι ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα;;;και ότι δεν πίνουν αλκοόλ;; Δηλαδή κάποιος που θα έρθει στην Ελλάδα θα πιστέψει ότι κατοικείται από φανατισμένους χριστιανούς που τρέχουν στην εκκλησία για όρθρο εσπερινό και ολονυκτία;Άσε που θα έχει κάθε δικαίωμα να το πει μιας και δεν υπάρχει και διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.

Την κλειτοριδεκτομή τι μου την τσαμπουνάς τώρα;Εγώ ήμουν το μοναδικό άτομο που την ανέφερε και συνδέοτάς την με τον μουσουλμανισμό δείχνει πόσο άσχετο είσαι μιας και είνια μια πανάρχαια τεχνική καταγεγραμμένη στην αρχία ελλάδα και στους ιθαγενείς της αμερικής.

Τελικά μήπως είσαι παντελώς ανίδεος;;

υ.γ. εκτός από τον mad που μας πλασάρει όλη την ώρα τα πορωμένα ισλαμόπαιδα δεν έχω δει επιχείρημα από κάποιον και δη εσένα. και γω μπορώ να σου δείχνω όλη μέρα ένα κάρο βιντεάκια ακροδεξιών ή θρησκόληπτων χριστιανών.σημάινει κάτι αυτό; δεν αρνήθηκα ότι υπάρχουν φανατισμένοι μουσουλμάνοι.Από το να παραδεχόμαστε αυτό όμως μέχρι το να λέμε ότι ο μουσουλμανισμός απειλεί τη δημοκρατία είναι μερικά χιλιόμετρα απόσταση

Οταν σου λενε απο την τηλεοραση μην προσβαλεις τον μωαμεθ γιατι θα πεθανεις....καταλαβαινεις για τι μιλαμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ενταξει ρε μαντ δεν νομιζω να ειναι σε ολες τις μουσουλμανικες χωρες το ιδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom