Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν μας χρειαζεται
ουτε ναος ,ουτε τζαμι ,
για τον καθε κομπλεξικο
που δεν γαμει .
Ουτε ιμαμηδες ,ουτε παπαδες ,
ουτε οι αλλοι πουσταραδες.
Ελευθερο πνευμα Ελληνικο ,
πουχει χεσμενο
το παπαδαριο.
:rockon: :rockon:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Nαι στην Κίνα δεν επιτρέπεται η πολυγαμία επειδή στην Κίνα λόγω καθεστώτος δεν επιτρέπονται και ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα.Βρήκες παράδειγμα να μου αναφέρεις.Έστω αναδιατυπώνω και λέω ότι κυρίως στις χριτιανικές χώρες δεν επιτρέπεται η πολυγαμία για θρησκευτικούς λόγους.Έχω πάει αρκετά ταξιδάκια σε μουσουλμανικές χώρες μην ανησυχείς σε ευχαριστώ πολύ για το εδιαφέρον σου
Κρητικε ,μπορεις να μου αναφερεις τις μουσουλμανικες χωρες που πηγες?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Γιατί με λες κρητικό; :think: Δεν είμαι απο Κρήτη
Επίσης δεν έχω ούτε όρεξη ούτε διάθεση να κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου βασικά.Εάν εσύ γουστάρεις να μας πεις πού πήγες και πού είδες την απειλή στη δημοκρατία.Προσωπικά βαριέμαι να το κάνω.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Για τα υπόλοιπα δεν έχεις να σχολιάσεις;Μόνο η ταξιδιωτική μου δραστηριότητα σε ενδιαφέρει;;Ας πούμε ότι γενικά ταξιδεύω ΠΟΛΥ και ας το αφήσουμε έτσι χωρίς πολλές επεκτάσεις.

Επισκέπτης
Νά μήν ξεχνάμε ποτέ ότι ο διάλογος είναι προνόμιο.Είναι τιμή καί τύχη αγαθή νά ακούμε κάποιον πού διαφωνεί ελεύθερα μαζί μας χωρίς δεύτερες σκέψεις στο πίσω μέρος τού κεφαλιού τους.
Πηγή τής εξέλιξης είναι ο φωτισμός τού λάθους μας.Απαραίτητη προυπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να εθιστούμε στό νά ακούμε καί νά σεβόμαστε τόν συνομιλητή μας ακόμη κι άν είναι σούργελο.
Ολοκληρος ο Διαλεκτικός Υλισμός βασίσθηκε στό θέση-αντίθεση-σύνθεση, δηλ. διάλογος.
Αν ισχυριστώ ότι πρόκειται γιά μία επικαιροποίηση τών σωκρατικών καί σοφιστών δέν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι Ελληναράς/εθνίκι/νεοναζί κλπ.
Αν την ώρα πού ακούμε κάποιον σκεφτόμαστε πώς θα αποδομήσουμε τά λεγόμενά του, ε αυτό σημαίνει ότι.....είμαστε βαθειά θρησκευόμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σταμ 90 ,Ελληνας και Χριστιανος ειναι εννοιες
ασυμβιβαστες.
Δες το φιλμ Clash of Titans ,που παροτι ειναι "παιδικο" ειναι 1000 φορες καλυτερο απο τα εβραιοεμπνευσμενα εργα "ο Μωυσής " ,"Η Βιβλος" και οι αλλες ιουδαϊκοχριστιανικες αηδιες.
Παιδικο φιλμ,και ομως γεματο απο ηρωϊκα συναισθηματα ,τελειως ασυμβιβαστα με τη μιζερια των αηδιαστικων ιουδαιοχριστιανικων θρησκειων.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νά μήν ξεχνάμε ποτέ ότι ο διάλογος είναι προνόμιο.Είναι τιμή καί τύχη αγαθή νά ακούμε κάποιον πού διαφωνεί ελεύθερα μαζί μας χωρίς δεύτερες σκέψεις στο πίσω μέρος τού κεφαλιού τους.
Πηγή τής εξέλιξης είναι ο φωτισμός τού λάθους μας.Απαραίτητη προυπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να εθιστούμε στό νά ακούμε καί νά σεβόμαστε τόν συνομιλητή μας ακόμη κι άν είναι σούργελο.
Ολοκληρος ο Διαλεκτικός Υλισμός βασίσθηκε στό θέση-αντίθεση-σύνθεση, δηλ. διάλογος.
Αν ισχυριστώ ότι πρόκειται γιά μία επικαιροποίηση τών σωκρατικών καί σοφιστών δέν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι Ελληναράς/εθνίκι/νεοναζί κλπ.
Αν την ώρα πού ακούμε κάποιον σκεφτόμαστε πώς θα αποδομήσουμε τά λεγόμενά του, ε αυτό σημαίνει ότι.....είμαστε βαθειά θρησκευόμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon:

Οι καλύτερες συζητήσεις άλλωστε γίνονται από άτομα τα οποία διαφωνούν μεταξύ τους αλλά μπορεούν να συζητήσουν με επιχειρήματα και να κάνουν διάλογο μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον.Το να συζητάς με ένα ντουβάρι το οποίο ξέρει εκ των προτέρων τι θα σου απαντήσει είναι δώρον άδωρον. Πόσοι μα πόσοι εν αγνοία "βαθειά θρησκευόμενοι" υπάρχουν γύρω μας βαφτίζοντας εαυτούς ριζοσπάστες,αριστερούς,αναρχικούς,δεξιούς,άθρησκους και πάει λέγοντας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επίσης δεν έχω ούτε όρεξη ούτε διάθεση να κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου βασικά.Εάν εσύ γουστάρεις να μας πεις πού πήγες και πού είδες την απειλή στη δημοκρατία.Προσωπικά βαριέμαι να το κάνω.

islam1a.jpg

Ειδες ποτε κατι αντιστοιχο σε αλλες θρησκειες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σταμ 90 ,Ελληνας και Χριστιανος ειναι εννοιες
ασυμβιβαστες.
Δες το φιλμ Clash of Titans ,που παροτι ειναι "παιδικο" ειναι 1000 φορες καλυτερο απο τα εβραιοεμπνευσμενα εργα "ο Μωυσής " ,"Η Βιβλος" και οι αλλες ιουδαϊκοχριστιανικες αηδιες.
Παιδικο φιλμ,και ομως γεματο απο ηρωϊκα συναισθηματα ,τελειως ασυμβιβαστα με τη μιζερια των αηδιαστικων ιουδαιοχριστιανικων θρησκειων.
ερευνιτη εμενα μου αρεσαν τα παλια με τον ηρακλη κρις ριβς.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
islam1a.jpg

Ειδες ποτε κατι αντιστοιχο σε αλλες θρησκειες?

Ναι.Στους θρησκόληπτους χριστιανοφανατισμένους ακροδεξιούς.Παρακάτω;
Επίσης έχω δει Καλός Τούρκος είναι ο Νεκρός Τούρκος.Όπως και πολλές άλλες πράξεις ή συνθήματα που δεν υπόκεινται σε δημοκρατικές διαδικασίες.Πάρακατω;
Μήπως εξακολουθείς να μπερδεύεις το Ισλαμικό Κράτος (και τη Τζιχάντ) με τον μουσουλμανισμό; Είναι σα να μου λες ότι επειδή οι Μορμόνοι και οι Άμις είναι πειραγμένοι στον εγκέφαλο πρέπει να σχετίζουμε και τον χριστιανισμό με αυτούς.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στο θρεντ για "ελλεηνιδες" εχεις πει οτι καταγεσαι απο την Κρητη .
Προφανως δεν εχεις ταξιδεψει σε Μουσουλμανικες χωρες.
Εχεις παει στο Ντουμπαϊ ,Λιβυη ,εμιρατα?
Εχεις παει στο Ιραν ή στη Σαουδικη Αραβια που ειναι οτι χειροτερο ?
Καλο το ιντερνετ ,αλλα χρειαζεται η προσωπικη εμπειρια.
Πηγαινε στην Κομοτηνη ,που δεν χρειαζεται διαβατηριο
(προς το παρον ).
Το να υπερασπιζεσαι το ισλαμ ,στη Δημοκρατια ,ειναι το ιδιο με το να υπερασπιζεσαι το δικαιωμα καποιου να ειναι παιδεραστης ,εν ονοματι της σεξουαλικης ελευθεριας .Τι γινεται ομως με την ελευθερια των παιδιων ?
Και τι γινεται με την ελευθερια των ατομων που καταπιεζονται απο το Ισλαμ ?
Μηπως θεωρεις οτι το Ισλαμ ειναι κατι σαν ενα στυλ μουσικης ,που το ακουει καποιος χωρις να ενοχλει τους διπλανους του ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ναι.Στους θρησκόληπτους χριστιανοφανατισμένους ακροδεξιούς.Παρακάτω;
Επίσης έχω δει Καλός Τούρκος είναι ο Νεκρός Τούρκος.Όπως και πολλές άλλες πράξεις ή συνθήματα που δεν υπόκεινται σε δημοκρατικές διαδικασίες.Πάρακατω;
Μήπως εξακολουθείς να μπερδεύεις το Ισλαμικό Κράτος (και τη Τζιχάντ) με τον μουσουλμανισμό; Είναι σα να μου λες ότι επειδή οι Μορμόνοι και οι Άμις είναι πειραγμένοι στον εγκέφαλο πρέπει να σχετίζουμε και τον χριστιανισμό με αυτούς.

Εγω απο οσα γνωριζω, θα πω πως δεν νομιζω πως εχει σχεση ο μουσουλμανισμος με την προσωπικη ελευθερια και την δημοκρατια. Και φυσικα η Σαρια και η Τζιχαντ ειναι τμημα του μουσουλμανισμου. Δεν ειμαι τμημα του χριστιανισμου ή καποιας αλλης θρησκειας.... Το ισλαμικο καθεστως ειναι τμημα του μουσουλμανισμου. Δεν αποτελει τμημα αλλης θρησκειας....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ερευνητή, κι εμένα κρητικιά με έχεις πει χωρίς να έχω αναφέρει πουθενά την κρήτη, εκτός από το ότι η σημαία ανεξαρτησίας της είναι βλαμένη και να την αλλάξουν. την καταγωγή μου την αναφέρω συχνά πυκνά, καμία σχέση με την κρήτη.
μήπως κάτι παθαίνεις και βλέπεις ποστ για την κρήτη εκεί που δεν υπάρχουν?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στο θρεντ για "ελλεηνιδες" εχεις πει οτι καταγεσαι απο την Κρητη .
Προφανως δεν εχεις ταξιδεψει σε Μουσουλμανικες χωρες.
Εχεις παει στο Ντουμπαϊ ,Λιβυη ,εμιρατα?
Εχεις παει στο Ιραν ή στη Σαουδικη Αραβια που ειναι οτι χειροτερο ?
Καλο το ιντερνετ ,αλλα χρειαζεται η προσωπικη εμπειρια.
Πηγαινε στην Κομοτηνη ,που δεν χρειαζεται διαβατηριο
(προς το παρον ).
Το να υπερασπιζεσαι το ισλαμ ,στη Δημοκρατια ,ειναι το ιδιο με το να υπερασπιζεσαι το δικαιωμα καποιου να ειναι παιδεραστης ,εν ονοματι της σεξουαλικης ελευθεριας .Τι γινεται ομως με την ελευθερια των παιδιων ?
Και τι γινεται με την ελευθερια των ατομων που καταπιεζονται απο το Ισλαμ ?
Μηπως θεωρεις οτι το Ισλαμ ειναι κατι σαν ενα στυλ μουσικης ,που το ακουει καποιος χωρις να ενοχλει τους διπλανους του ?

Είπα εγώ στο θρεντ για τις Ελλεηνίδες ότι είμαι από την Κρήτη;Με μπερδευεις μάλλον με κάποιον :think:
Σου είπα δε θα επεκταθώ στις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες απλά σου λέω ότι λόγω επαγγέλματος δέξου οτι ταξιδεύω και μάλιστα ΠΟΛΥ.Πάρα πολύ.
Παρόλαυτά δε με έχεις πείσει ότι ο μουσουλμανισμός (και όχι το Ισλάμ) μπορεί να βλάψει τη δημοκρατία μου γιατί πολύ απλά δε μου δίνεις κάποιο επιχείρημα.Οι απανήσεις μου συνήθως έχουν επιχειρήματα.Δεν υπάρχει γόνιμη κουβέντα δεν το βλέπεις.Εγώ θα σου παραθέτω τους λόγους που πιστεύω ό,τι πιστεύω και εσυ απλά θα μου επαναλλμβάνεις ότι το Ισλάμ πολεμάει τη δημοκρατία.Γιατί να το συνεχίσουμε;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ερευνιτη εμενα μου αρεσαν τα παλια με τον ηρακλη κρις ριβς.
Μαστερ21 ,ποτε τα ειδες αυτα τα φιλμ ?
Ουτε η...Μανα σου δεν ειχε γεννηθει τοτε!
Εκτος αν τα ειδες στην τηλεοραση ,αφιερωμα σε ρετρο.
50 ποντους μπρατσο ο Ρηηβς !
Καμμια σχεση με παπαδαριο ,ιμαμηδες ,τζαμια δεν εχουν τα γυμνασμενα τα κορμια .

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω απο οσα γνωριζω, θα πω πως δεν νομιζω πως εχει σχεση ο μουσουλμανισμος με την προσωπικη ελευθερια και την δημοκρατια. Και φυσικα η Σαρια και η Τζιχαντ ειναι τμημα του μουσουλμανισμου. Δεν ειμαι τμημα του χριστιανισμου ή καποιας αλλης θρησκειας.... Το ισλαμικο καθεστως ειναι τμημα του μουσουλμανισμου. Δεν αποτελει τμημα αλλης θρησκειας....

Και η παλαιά και η καινή διαθήκη αποτελούν κομμάτια του χριστιανισμού.Βλέπεις πολλούς χριστιανούς να τα εφαρμόζουν στο έπακρον; Και φυσικά η σαρια και η τζιχάντ είναι τμήμα του μουσουλμανισμού αλλά οι χώρες που τα εφαρμόζουν στο έπακρο είναι αυτές που έχουν ισλαμικό καθεστός πόσες ακόμα φορές να το πούμε αυτό;;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Είπα εγώ στο θρεντ για τις Ελλεηνίδες ότι είμαι από την Κρήτη;Με μπερδευεις μάλλον με κάποιον :think:
Σου είπα δε θα επεκταθώ στις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες απλά σου λέω ότι λόγω επαγγέλματος δέξου οτι ταξιδεύω και μάλιστα ΠΟΛΥ.Πάρα πολύ.
Παρόλαυτά δε με έχεις πείσει ότι ο μουσουλμανισμός (και όχι το Ισλάμ) μπορεί να βλάψει τη δημοκρατία μου γιατί πολύ απλά δε μου δίνεις κάποιο επιχείρημα.Οι απανήσεις μου συνήθως έχουν επιχειρήματα.Δεν υπάρχει γόνιμη κουβέντα δεν το βλέπεις.Εγώ θα σου παραθέτω τους λόγους που πιστεύω ό,τι πιστεύω και εσυ απλά θα μου επαναλλμβάνεις ότι το Ισλάμ πολεμάει τη δημοκρατία.Γιατί να το συνεχίσουμε;

Ειδες κανεναν ακροδεξιο να λεει fuck democracy και τα αλλα στην φωτο που ποσταρα? Ειδες καποιον αλλο να κανει αποπειρα δολοφονιας κατα δημοσιογραφου για ενα σκιτσο(κατα του μωαμεθ)? Παλι προσφατα αρχισανε τις απειλες, αυτην την φορα στους δημιουργους του south park γιατι τους προσβαλει λεει. Ολα αυτα δεν ειναι αποδειξεις? Μας δουλευεις?

Ολο μαλακιες εισαι. Θες αποδειξεις, σου δινουμε, εσυ εκει. Τοσο συζητισμος εισαι....
Δες ολο το βιντεο να δεις τι λενε οι ιδιοι οι μουσουλμανοι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και η παλαιά και η καινή διαθήκη αποτελούν κομμάτια του χριστιανισμού.Βλέπεις πολλούς χριστιανούς να τα εφαρμόζουν στο έπακρον; Και φυσικά η σαρια και η τζιχάντ είναι τμήμα του μουσουλμανισμού αλλά οι χώρες που τα εφαρμόζουν στο έπακρο είναι αυτές που έχουν ισλαμικό καθεστός πόσες ακόμα φορές να το πούμε αυτό;;;

σαν να λέμε ότι οι βλαμένοι στην αμερική που πιστεύουν ότι η βίβλος είναι ιστορικό βιβλίο που καταγράφει με ακρίβεια την ιστορία της ανθρωπότητας, και που δεν δέχονται τη χρονολόγηση των απολιθωμάτων ("μα είναι απλό, δεινόσαυροι υπήρχαν μαζί με τους ανθρώπους γιατί η Γη είναι 40.000 ετών μόνο, και ο θεός έβαλε τα απολιθώματα για να δοκιμάσει την πίστη μας"  :rockon: ) αντιπροσωπεύουν όλη την καθολική (για να μην πούμε τη χριστιανική γενικά) πίστη

και η ζήνα έχει γαμώ τις μπουτάρες  :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σαν να λέμε ότι οι βλαμένοι στην αμερική που πιστεύουν ότι η βίβλος είναι ιστορικό βιβλίο που καταγράφει με ακρίβεια την ιστορία της ανθρωπότητας, και που δεν δέχονται τη χρονολόγηση των απολιθωμάτων ("μα είναι απλό, δεινόσαυροι υπήρχαν μαζί με τους ανθρώπους γιατί η Γη είναι 40.000 ετών μόνο, και ο θεός έβαλε τα απολιθώματα για να δοκιμάσει την πίστη μας"  :rockon: ) αντιπροσωπεύουν όλη την καθολική (για να μην πούμε τη χριστιανική γενικά) πίστη

και η ζήνα έχει γαμώ τις μπουτάρες  :rockon: :rockon:
και βυζαρες θεικες.καλα οχι σαν τις δικες σου βεβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom