Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Και τα δύο μαγαζιά πάντως έχουν σωστό μάρκετινγκ, και οι παπάδες και οι ιμάμηδες. Καθείς μπορεί να ψωνίσει ό,τι γουστάρει. Αρκεί να μην του ζαλίζουν τ' αρχίδια ούτε οι μεν ούτε οι δε...

Δεν είναι μόνο δύο τα μαγαζιά, απλώς αυτά τυγχάνει να είναι γωνιακά :grin:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εδω κοντευουν να μας επιβαλλουν να τρωμε κρεας χαλαλ επειδη αυτοι μονο τετοιο τρωνε.
Δες τα KFC πχ... Αυτο δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα οταν παω στα KFC?

To Halal κρέας έχεις ίδεα τι είναι;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κοίτα: συγκεκριμένα έγραψες "εδω κουφιοκεφαλε δεν εχει λαθρομεταναστες...εχει ΝΟΜΙΜΟΥΣ μεταναστες...

εισαι και ασχετος...την english defence league την εχεις ακουστα? Διαδηλωνει κατα της εξαπλωσης του μουσουλμανισμου στην Αγγλια."

Και σου παραθέτω ότι

Α) Έχει λαθρομετανάστες οι οποίοι μετά από 14 χρόνια παραμονής αποκτούν αυτομάτως την ιθαγένεια (πηγή η daily telegraph) και

Β) Η επίσημη θέση της EDL είναι ότι διαδηλώνει κατά της Τζιχάντ και ΟΧΙ κατά των μουσουλμάνων.

Οπότε και τα δύο που είπες είναι διαφορετικά από αυτά που έγραψα εγώ εκτός αν πάσχεις στο συνακτικό

Περι νομιμων μετ/ων το διορθωσα και ειπα για ποσοστα. Δεν μπορω να τρωω χρονο να γραφω ακριβως αυτο που σκεφτομαι.
Η ΕDL ειναι κατα της επιβολης ενος μουσ/κου τροπου ζωης στην αγγλια λογω της παρουσιας των μου/νων.

Και ναι αυτο προσπαθουν να κανουν,,,,εχω ποσταρει σχετικα βιντεο (3)...δες τι λενε οι μουσουλμανοι περι ποιου νομου πρεπει να ακολουθουν κτλ....

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εδω κοντευουν να μας επιβαλλουν να τρωμε κρεας χαλαλ επειδη αυτοι μονο τετοιο τρωνε.

To κρεας χαλαλ δεν ειναι και τιποτα φοβερο απλα χαλαλ ειναι το κρεας το οποιο κατα την σφαγη του διαβαζονται απο καποιον μουσουλμανο κληρικο, προσευχες απο το κορανι.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Δεν μπορείς να τα Μποϋκοτάρεις όπως θα μπορούσαν να κάνουν και οι ίδιοι;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
To Halal κρέας έχεις ίδεα τι είναι;

Ειναι σφαγμενο με συγκεκριμενο τροπο ετσι ωστε να φυγει ολο το αιμα. Οργανωσεις πιστευουν πως αντιτιθεται στα δικαιωματα των ζωων για ανωδυνο θανατο. Επισης και καλα λενε μια προσευχη οταν το σφαζουν, ετσι μου ειχε πει φιλος μουσουλμανος.
Εννοειται χοιρινο δεν τρωνε, αρα δεν υπαρχει χοιρινο χαλαλ.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Περι νομιμων μετ/ων το διορθωσα και ειπα για ποσοστα. Δεν μπορω να τρωω χρονο να γραφω ακριβως αυτο που σκεφτομαι.
Η ΕDL ειναι κατα της επιβολης ενος μουσ/κου τροπου ζωης στην αγγλια λογω της παρουσιας των μου/νων.

Και ναι αυτο προσπαθουν να κανουν,,,,εχω ποσταρει σχετικα βιντεο (3)...δες τι λενε οι μουσουλμανοι περι ποιου νομου πρεπει να ακολουθουν κτλ....

Είναι ενάντια στην Τζιχάντ.Γνωρίζεις τη είναι η Τζιχάντ, τι είναι η Σαρία και τι είναι το Ισλαμικό καθεστώς; Αν δε γνωρίζεις η συζήτηση γίνεται σε λάθος πλαίσιο

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Είναι ενάντια στην Τζιχάντ.Γνωρίζεις τη είναι η Τζιχάντ, τι είναι η Σαρία και τι είναι το Ισλαμικό καθεστώς; Αν δε γνωρίζεις η συζήτηση γίνεται σε λάθος πλαίσιο

Γνωριζω τι ειναι τζιζαντ και σαρια. Επισης γνωριζω πως ειναι η ζωη σε ενα κρατος οπως το πακισταν. Εχω φιλο πακιστανο.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι σφαγμενο με συγκεκριμενο τροπο ετσι ωστε να φυγει ολο το αιμα. Οργανωσεις πιστευουν πως αντιτιθεται στα δικαιωματα των ζωων για ανωδυνο θανατο. Επισης και καλα λενε μια προσευχη οταν το σφαζουν, ετσι μου ειχε πει φιλος μουσουλμανος.

Αυτόν τον τρόπο σφαγής χρησιμοποιούν και οι Εβραίοι.Εκτός αν οι Εβραίοι δε σε ενοχλούν και τόσο πολύ.Τα KFC δηλώνουν στη σελίδα τους οτι:

At KFC we listen to our customers to help us to evolve our menu and the choices we offer. For some time, we have received requests to provide halal food in parts of the UK and as a result of this, we are running a halal trial within communities where we anticipate a strong demand for halal products.

Ανήκεις σε αυτή την ομάδα;Θα σε υποχρεώσει κανείς να φας το κρέας Χαλάλ; Είναι σα να μου λες οτι δε θα πρέπει να υπάρχουν μενού για χορτοφάγους ή τα σαρακοστιανά στα Goody's. Εφόσον επιλέγει η εταιρί ανα καλύψει ΚΑΙ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων (μουσουλμάνους και εβραίους) οφείλεις να τη σεβαστείς.Επίσης διάβασα οτι το Halal είναι νόμιμο στην Αγγλία ως μέθοδος σφαγής.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτόν τον τρόπο σφαγής χρησιμοποιούν και οι Εβραίοι.Εκτός αν οι Εβραίοι δε σε ενοχλούν και τόσο πολύ.Τα KFC δηλώνουν στη σελίδα τους οτι:

At KFC we listen to our customers to help us to evolve our menu and the choices we offer. For some time, we have received requests to provide halal food in parts of the UK and as a result of this, we are running a halal trial within communities where we anticipate a strong demand for halal products.

Ανήκεις σε αυτή την ομάδα;Θα σε υποχρεώσει κανείς να φας το κρέας Χαλάλ; Είναι σα να μου λες οτι δε θα πρέπει να υπάρχουν μενού για χορτοφάγους ή τα σαρακοστιανά στα Goody's. Εφόσον επιλέγει η εταιρί ανα καλύψει ΚΑΙ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων (μουσουλμάνους και εβραίους) οφείλεις να τη σεβαστείς.Επίσης διάβασα οτι το Halal είναι νόμιμο στην Αγγλία ως μέθοδος σφαγής.

Το χαλαλ ειναι νομιμοτατο. Ομως αν ενα φαστ φουντ εχει μονο χαλαλ κρεατα, ειναι σαν να προσβαλει τους μη μουσουλμανους πελατες. Ειναι μια ακομα μουσουλμανικη απαιτηση....

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η ερωτηση ηταν προσβλητικη....

άμα ντράπηκες πάρε κόσκινο να κρυφτείς.

Γνωριζω τι ειναι τζιζαντ και σαρια. Επισης γνωριζω πως ειναι η ζωη σε ενα κρατος οπως το πακισταν. Εχω φιλο πακιστανο.

Γνωρίζεις επίσης οτι δεν είναι μόνο το Πακιστάν μουσουλμανικό κράτος έτσι; Γνωρίζεις επίσης (όπως έγραψα πριν αλλά βαρέθηκες να διαβάσεις μάλλον) ότι από τα 47 κράτη μουσουλμάνων μονο τα ΕΞΙ έχουν Ισλαμικό καθεστώς;Όπως έγραψα πριν τα υπόλοιπα από τα 47 αυτά κράτη έχουν είτε διαχωρίσει τη θρησκεία από το κράτος (βλ. Τουρκία) είτε τα έχουν ακόμα μαζί. Η τζιχαντ και η Σαρια είναι προϊόντα του Ισλαμικού καθεστώτος και όχι του μουσουλμανισμού.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
άμα ντράπηκες πάρε κόσκινο να κρυφτείς.

Γνωρίζεις επίσης οτι δεν είναι μόνο το Πακιστάν μουσουλμανικό κράτος έτσι; Γνωρίζεις επίσης (όπως έγραψα πριν αλλά βαρέθηκες να διαβάσεις μάλλον) ότι από τα 47 κράτη μουσουλμάνων μονο τα ΕΞΙ έχουν Ισλαμικό καθεστώς;Όπως έγραψα πριν τα υπόλοιπα από τα 47 αυτά κράτη έχουν είτε διαχωρίσει τη θρησκεία από το κράτος (βλ. Τουρκία) είτε τα έχουν ακόμα μαζί. Η τζιχαντ και η Σαρια είναι προϊόντα του Ισλαμικού καθεστώτος και όχι του μουσουλμανισμού.

Τα εχω διαβασει ολα. Εσυ ειδες τα βιντεο? Πως σου φαινεται αυτα που λενε?
Επισης ειδες μια φωτο που εχω ποσταρει?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το χαλαλ ειναι νομιμοτατο. Ομως αν ενα φαστ φουντ εχει μονο χαλαλ κρεατα, ειναι σαν να προσβαλει τους μη μουσουλμανους πελατες. Ειναι μια ακομα μουσουλμανικη απαιτηση....

Δεν έχει ΜΟΝΟ χαλάλ κρέατα. Υπάρχουν συγκεκριμένα HALAL BRANCHES τα οποία όπως έγραψα πριν θα απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Σα να λέμε φαστφουντάδικο για vegans μόνο.Σε κάτι τέτοιο θα είχες τόσο έντονη αντίδραση;;Επίσης halal δεν είναι η διαδικασία σφαγής halal θα πει "επιτρεπτό" απλά για να είμαστε σωστοί.Επίσης εσένα σε κόφτει τόσο πολύ ο τρόπος σφαγής του ζώου που και αυτό σε βρίσκει αντίθετο; Εσένα προσωπικά.Γιατί λίγες σελίδες πριν ωρυόσουνα που υπάρχουν λαθρομετανάστες που νοσηλεύονται εις βάρος της δικής σου φορολογίας (μέσω αγγλίας την στέλνεις;) :2funny:

Επίσης όλα τα KFC στη Μέση Ανατολή είναι halal

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Είναι νόμιμη διαδικασία και επίσης ναρκώνουν το ζώο πριν την εφαρμόσουν.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχει ΜΟΝΟ χαλάλ κρέατα. Υπάρχουν συγκεκριμένα HALAL BRANCHES τα οποία όπως έγραψα πριν θα απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Σα να λέμε φαστφουντάδικο για vegans μόνο.Σε κάτι τέτοιο θα είχες τόσο έντονη αντίδραση;;Επίσης halal δεν είναι η διαδικασία σφαγής halal θα πει "επιτρεπτό" απλά για να είμαστε σωστοί.Επίσης εσένα σε κόφτει τόσο πολύ ο τρόπος σφαγής του ζώου που και αυτό σε βρίσκει αντίθετο; Εσένα προσωπικά.Γιατί λίγες σελίδες πριν ωρυόσουνα που υπάρχουν λαθρομετανάστες που νοσηλεύονται εις βάρος της δικής σου φορολογίας (μέσω αγγλίας την στέλνεις;) :2funny:

Επίσης όλα τα KFC στη Μέση Ανατολή είναι halal

Μεχρι προσφατα εκανα φορ. δηλωση στην ελλαδα. Επισης εχω περιουσια στην ελλαδα και πληρωνω φορους. Επομενως εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω.

Στα μουσ/κα κρατη αν πας εσυ θα σου δωσουν μη-χαλαλ κρεας? Η θα σε υποχρεωσουν να φας οτι λεει η θρησκεια τους?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μεχρι προσφατα εκανα φορ. δηλωση στην ελλαδα. Επισης εχω περιουσια στην ελλαδα και πληρωνω φορους. Επομενως εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω.

Στα μουσ/κα κρατη αν πας εσυ θα σου δωσουν μη-χαλαλ κρεας? Η θα σε υποχρεωσουν να φας οτι λεει η θρησκεια τους?

Πόσους χριστιανούς έχει στα μουσουλμανικά κράτη; :rolleyes: Υπάρχει λόγος που θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει τι θέλει να φάει ένας χριστιανός; Στην Αγγλία υπάρχει μουσουλμανική κοινότητα. Άλλωστε τα halal κρεοπωλεία υπάρχουν χρόνια και στην Αγγλία και σε άλλες χώρες απλώς πλέον κάποιες αλυσίδες (subway,kfc) αποφάσισαν να απευθυνθούν με ξεχωριστά μαγαζιά ΚΑΙ στους εβραίους/μουσουλμάνους.
Πάντως στα πιο κοσμοπολίτικα και τουριστικά μουσουλμανικά κράτη (βλ. Τουρκία-Αίγυπτο)ή σε αυτά που υπάρχει διάσπαση κράτους και εκκλησίας υπάρχουν και μαγαζιά όπου μπορείς να φας όλα τα κρέατα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελεί κανόνα κάτι τέτοιο ή ότ θα το βρεις εύκολα.Η διαφορά είναι ότι εσύ θα πας σε αυτά τα κράτη ως τουρίστας και δεν θα αποτελείς μέρος μιας μειονότητας.Άρα εσύ θα σεβαστείς και θα αποδεχθείς.Ένα κράτος δικαίου όμως οφείλει να σέβεται ΚΑΙ τις μειονότητές του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom