Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως κανεις δεν μας χρωσυας τιποτα εκτος απο κατι αποζημιωσεις εγκληματων πολεμου τρεχα γυρευε δηλαδη αλλα λεμε αυτοι εχουν τα φραγκα ας μας δωσουν κατι για να παρουν κατι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι άραβες μας χρωστάνε αποζημιώσεις για εγκλήματα πολέμου?
για πες!

ρε τι έχω μάθει σ αυτό το σάιτ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
ναι αλλά εκει τα πάκια δεν θέλαν να καταστρέψουν τον αγγλικό πολιτισμό τους! :jerking:
εδώ όλοι θέλουν να χτυπήσουν την Ελλάδα!
πάκια-αλβανοί- τούρκοι-μακεδόνες! :grin: :grin: :grin: :grin:

όλοι τον ελληνικό πολιτισμό βάλαν στο μάτι ρε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην μπερδευεις οταν υπαρχουν γειτονικοι λαοι με μεγαλο αριθμο μεταναστων υπαρχει θεμα πχ αλβανοι βουλγαροι σκοπιανοι τουρκοι

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλά εκει τα πάκια δεν θέλαν να καταστρέψουν τον αγγλικό πολιτισμό τους! :jerking:
εδώ όλοι θέλουν να χτυπήσουν την Ελλάδα!
πάκια-αλβανοί- τούρκοι-μακεδόνες! :grin: :grin: :grin: :grin:

όλοι τον ελληνικό πολιτισμό βάλαν στο μάτι ρε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σου ειπε κανεις οτι οι Αγγλοι τους θελουν στην χωρα τους? Βγαλε το γρασσο απο τα ματια...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Οι Γερμανοι ειναι φιιιιιιιιιιιιιιιλοι μαςςςςςς...

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Mad πες μας λίγα λόγια για την EDL σε παρακαλώ :2funny: Ξέρεις τι πρεσβεύει επισήμως ή διάβασες κάτι στην Sun και το παίζεις έξυπνος; Ανεπισήμως βέβαια είναι όπως η Χρυσή Αυγή οι Γκρίζοι Λύκοι και οι Νεοναζί δεν ανακάλυψαν και το ηλιακό σύστημα τα Αγγλάκια.Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις των μελών της EDL ως "επίσημη" γραμμή του κινήματος πάντως αξίζει να τις διαβάσεις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
Οι Γερμανοι ειναι φιιιιιιιιιιιιιιιλοι μαςςςςςς...
οι καλυτεροι φιλοι μας ειναι οι αγγλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σε χτυπανε στην πλατη για να δειξουν στους αλλους που να σε καρφωσουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Παντως προσωπικα δε γουσταρω το τεμενος, οπως δε γουσταρω και τις εκκλησιες. Αντιστοιχως δε γουσταρω τους μουσουλμανους οπως δε γουσταρω και τους χριστιανους. Επισης δε γουσταρω τους κομμουνιστες οπως δε γουσταρω και τους φασιστες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Mad πες μας λίγα λόγια για την EDL σε παρακαλώ :2funny: Ξέρεις τι πρεσβεύει επισήμως ή διάβασες κάτι στην Sun και το παίζεις έξυπνος; Ανεπισήμως βέβαια είναι όπως η Χρυσή Αυγή οι Γκρίζοι Λύκοι και οι Νεοναζί δεν ανακάλυψαν και το ηλιακό σύστημα τα Αγγλάκια.Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις των μελών της EDL ως "επίσημη" γραμμή του κινήματος πάντως αξίζει να τις διαβάσεις.

Σε αντιθεση με τους αριστερους, εγω ακουω και διαβαζω πραγματα απο ΟΛΕΣ τις πλευρες. ΟΛΕΣ.
Το τι σημαινει ισλαμ δεν περιμενα να το διαβασω στο edl.
Εσυ πες μας και αλλα για τα εκατομυρια λαθραιων στην αγγλια, που τα ξερεις απο πρωτο χερι κιολας... :jerking:

Εσυ να γινεις μελος της επισημης οργανωσης για την ισλαμοποιηση της ευρωπης.(υπαρχει οντως)

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι τοσο κομπλεξικος, που θες να γινει το τεμενος, αλλα για τις εκκλησιες που δεν επιτρεπεται να λειτουργουν σε αλλα κρατη κουβεντα δεν λες.
ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, ΗΜΙΜΑΘΗΣ, και μονο μαλακιες ξερεις να λες.

θα σου προτεινω:

ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
εγώ μάχομαι για το ρατσισμό και την ξενοφοβία στη χώρα που ζω!
είναι καθήκον των κατοίκων των άλλων χωρών να φροντίσουν για το ρατσισμό των δικων τους!
εσύ πχ απ την Αγγλία, ως μετανάστης, θα έπρεπε να μάχεσαι για τα δικαιώματα των μεταναστών και όχι για το "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ" :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ή μήπως εκεί λες τα ανάποδα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παντως προσωπικα δε γουσταρω το τεμενος, οπως δε γουσταρω και τις εκκλησιες. Αντιστοιχως δε γουσταρω τους μουσουλμανους οπως δε γουσταρω και τους χριστιανους. Επισης δε γουσταρω τους κομμουνιστες οπως δε γουσταρω και τους φασιστες.

+1...
Aν μη τί άλλο δεν κάνεις διακρίσεις ούτε δείχνεις επιλεκτικές ευαισθησίες...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εγώ μάχομαι για το ρατσισμό και την ξενοφοβία στη χώρα που ζω!
είναι καθήκον των κατοίκων των άλλων χωρών να φροντίσουν για το ρατσισμό των δικων τους!
εσύ πχ απ την Αγγλία, ως μετανάστης, θα έπρεπε να μάχεσαι για τα δικαιώματα των μεταναστών και όχι για το "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ" :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ή μήπως εκεί λες τα ανάποδα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε σου ειπε κανεις πως καταπιεζονται τα δικαιωματα μου? Τι λογο εχω να διαμαρτυρηθω για κατι?
Εδω οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα. Δεν σε στραβοκοιτανε αμα εχεις τατου ή αν εισαι ομοφυλοφιλος πχ.

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγώ το έχω πει εδώ και  κάτι ώρες αλλά άμα μπλέκεις με ρατσιστές μέχρι και μουσουλμάνος γίνεσαι θες δε θες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
+1...
ξαναβαλε ρε τα ακουστικα σου φασιστακι, δινεις και ποντους τρομαρα σου βασιλοχουντικοφασιστοναζιστοταγματασφαλιτη

tumblr_kvebveDau51qangw4.gif

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
+1...
γιατι να κανει διακρισεις δυστυχως ολες οι θρυσκειες και ολα τα κομματα ειναι βουτηγμενα στο σκατο πολυ βρωμια που αλλο δεν παει και οποιος δεν ασχοληται ισως ειναι πιο καθαρος απο ολους.

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σου ειπε κανεις πως καταπιεζονται τα δικαιωματα μου? Τι λογο εχω να διαμαρτυρηθω για κατι?
Εδω οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα. Δεν σε στραβοκοιτανε αμα εχεις τατου ή αν εισαι ομοφυλοφιλος πχ.

τόχεις!

δες λοιπόν τι όμορφα θα ήταν τα πράγματα και στην Ελλάδα αν γινόμασταν και μεις λίγο λιγότερο ρατσιστές σε όλα!
είπες μόνος σου την πηγή του προβλήματος!

οι έλληνες δεν γουστάρουν τη διαφορετικότητα! Αυτό δε γουστάρω.
επιτέλους κατάλαβες το πνεύμα της κουβέντας!

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διορθωση:

Δεν ειναι το μπουρδελο που επικρατει στην ελλαδα. Δεν εχουν τοσους πολλους.

Κοίτα στην Αγγλία έχει επισήμως 2.5 εκατομμύρια μουσουλμάνους θες να μου πεις ότι η Ελλάδα έχει περισσότερους; :rolleyes: έστω και ανεπίσημα.
Το πρόβλημα σου τελικά είναι οι λαθρομετανάστες ή οι μουσουλμάνοι;ή και τα δύο :2funny:

Προσπαθείς να μας πεις κάτι με τρόπο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom