Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τόχεις!

δες λοιπόν τι όμορφα θα ήταν τα πράγματα και στην Ελλάδα αν γινόμασταν και μεις λίγο λιγότερο ρατσιστές σε όλα!
είπες μόνος σου την πηγή του προβλήματος!

οι έλληνες δεν γουστάρουν τη διαφορετικότητα! Αυτό δε γουστάρω.
επιτέλους κατάλαβες το πνεύμα της κουβέντας!

Δεν με νοιαζει το ισλαμ. Με νοιαζει το αν προσπαθουν να το περασουν στον κοσμο, με νοιαζει αν το βαζουν πανω απο την νομοθεσια ενος κρατους.
Επισης αδυνατεις να μας πεις τι θα κανεις τοσους λαθρομεταναστες οταν δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας για να τους απασχολησεις.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
By the way, τα δυο μετρα και δυο σταθμα ειναι ιδιον της φυλης (μας? σας...) Π.χ. οι Κούρδοι ως μειονότητα είναι αδέρφια μας και οι Τούρκοι φονιάδες, αλλά οι Κοσσοβάροι ως μειονότητα όργανα των Αμερικλάνων και οι Σέρβοι ομόδοξοι αδερφοί... Με την ίδια ακριβώς λογική κατηγορούσαμε (τε) ελληναράδες ορθόδοξοι και κομμουνιστές τους Αμερικλάνους και λοιπούς νατοϊκούς για πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών...

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πακιστανοι και αλλοι ηταν πολιτογραφημενοι στο ΗΒ. Αν δεν ξερεις ψαξτο πρωτα αντι να πετας κοτσανες.

Νομίζω ότι σου παρέθεσα τον τρόπο με τον οποίο γίνεσαι νόμιμος στην Αγγλία απο την daily telegraph.Ξεστραβώσου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κοίτα στην Αγγλία έχει επισήμως 2.5 εκατομμύρια μουσουλμάνους θες να μου πεις ότι η Ελλάδα έχει περισσότερους; :rolleyes: έστω και ανεπίσημα.
Το πρόβλημα σου τελικά είναι οι λαθρομετανάστες ή οι μουσουλμάνοι;ή και τα δύο :2funny:
Προσπαθείς να μας πεις κάτι με τρόπο;

Εχω ενα τατου πανω στον πουτσο μου, ελα να μου κανεις τσιμπουκι να καυλωσω για να μπορεις να διαβασεις τι λεει.

Η πλειοψηφια των λαθρομεταναστων ειναι μουσουλμανοι. Οπως επισης Αλβανοι και αλλοι ειναι μουσουλμανοι σε πολυ μεγαλο ποσοστο.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σε αντιθεση με τους αριστερους, εγω ακουω και διαβαζω πραγματα απο ΟΛΕΣ τις πλευρες. ΟΛΕΣ.
Το τι σημαινει ισλαμ δεν περιμενα να το διαβασω στο edl.
Εσυ πες μας και αλλα για τα εκατομυρια λαθραιων στην αγγλια, που τα ξερεις απο πρωτο χερι κιολας... :jerking:

Εσυ να γινεις μελος της επισημης οργανωσης για την ισλαμοποιηση της ευρωπης.(υπαρχει οντως)

Μίλησες για την EDL και σε ρωτάω ευθαρσώς: Ξέρεις ποια είναι η επίσημη θέση της απέναντι στο μουσουλμανισμό ναι ή οχι;
Μη λες μεγάλες κουβέντες γιατί μπορεί να είμαι ή να ήμουν και εγώ Αγγλία και ίσως περισσότερα χρόνια από εσένα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Νομίζω ότι σου παρέθεσα τον τρόπο με τον οποίο γίνεσαι νόμιμος στην Αγγλία απο την daily telegraph.Ξεστραβώσου.

Πες μας που εισαι σοφος τι ποσοστο του πλυθησμου στην ελλαδα ειναι λαθρομεταναστες, και τι ποσοστο στην αγγλια.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ενα τατου πανω στον πουτσο μου, ελα να μου κανεις τσιμπουκι να καυλωσω για να μπορεις να διαβασεις τι λεει.

Η πλειοψηφια των λαθρομεταναστων ειναι μουσουλμανοι. Οπως επισης Αλβανοι και αλλοι ειναι μουσουλμανοι σε πολυ μεγαλο ποσοστο.

Μήπως δεν είσαι Αγγλία αλλά στο 57ο Αθηνών;Τι διάολο όμως τα ολοήμερα έχουν κλείσει τέτοια ώρα :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μίλησες για την EDL και σε ρωτάω ευθαρσώς: Ξέρεις ποια είναι η επίσημη θέση της απέναντι στο μουσουλμανισμό ναι ή οχι;
Μη λες μεγάλες κουβέντες γιατί μπορεί να είμαι ή να ήμουν και εγώ Αγγλία και ίσως περισσότερα χρόνια από εσένα

EDL= ακροδεξια κατα πολλους με οτι αυτο συνεπαγεται

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως δεν είσαι Αγγλία αλλά στο 57ο Αθηνών;Τι διάολο όμως τα ολοήμερα έχουν κλείσει τέτοια ώρα :think:

Πακιστανοι,ιρανοι,αφγανοι,κουρδοι, κτλ.... αυτοι ολοι ειναι ΧΟ? Η μηπως δεν αποτελουν την συντριπτικη πλειοψηφια?

Οι αλβανοι ειναι κυριως μουσουλμανοι.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας που εισαι σοφος τι ποσοστο του πλυθησμου στην ελλαδα ειναι λαθρομεταναστες, και τι ποσοστο στην αγγλια.

Αυτό μας προσφέρει κάτι στην κουβέντα;Μίλησες για ΝΟΜΙΜΟΥΣ στην Αγγλία μετανάστες.Και σου παραθέτω ότι μετά από 14 χρόνια παραμονής στη χώρα όλοι οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να γίνουν νόμιμοι οποτε do your maths.Εν πάσει περιπτώσει μας ενδιαφέρει τι ποσοστό έχει η Αγγλία που ούτε την ίδια οικονομία έχει με μας ούτε την ίδια έκταση ούτε τους ίδιους πόρους;Και τελικά τι κόλλημα έχεις φάει με τους μετανάστες;Είσαι ο μόνος που είναι διαρκώς εκτός θέματος να ποστάρει για άσχετα θέματα και να περιστρέφει την κουβέντα εκεί γύρω.Κατά τ' άλλα δηλώνεις μη-ακροδεξιος, μη-εθνικιστής, άθρησκος και αριστερός :2funny:
Για το τέμενος θα μας πεις κάτι ή τελείωσε η συνεισφορά σου; Δέξου ότι υπάρχουν και νόμιμοι μουσουλμάνοι στη χώρα αυτή μπας και ξεπεράσουμε τον σκόπελο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
Πακιστανοι,ιρανοι,αφγανοι,κουρδοι, κτλ.... αυτοι ολοι ειναι ΧΟ? Η μηπως δεν αποτελουν την συντριπτικη πλειοψηφια?

Οι αλβανοι ειναι κυριως μουσουλμανοι.
αυτοι πουλανε ιδεολογιες θρυσκειες οικογενειες για ενα κομματι ψωμι τι τους βαζεις αυτους που οταν ηρθαν στην ελλαδα βαφτιζοντουσαν χριστιανοι για να γλυψουν τους ελληνες
ασπαστηκαν ξαφνικα τον χριστιανισμο παναθεμα το κεφαλι τους. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
hyper observer eδω καθε σαββατο στην αγορα εχουν παγκο οι μουσουλμανοι και προσπαθουν να προωθησουν το ισλαμ.
Το ιδιο κανουν και μεσα στα πανεπιστημια! Αν ειναι δυνατον!!!

Αν τους το απαγορεψουν βεβαια, θα αρχισουν να λενε για ρατσισμο....μιλαμε οτι κανουν οπως οι εβραιοι....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
Αυτό μας προσφέρει κάτι στην κουβέντα;Μίλησες για ΝΟΜΙΜΟΥΣ στην Αγγλία μετανάστες.Και σου παραθέτω ότι μετά από 14 χρόνια παραμονής στη χώρα όλοι οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να γίνουν νόμιμοι οποτε do your maths.Εν πάσει περιπτώσει μας ενδιαφέρει τι ποσοστό έχει η Αγγλία που ούτε την ίδια οικονομία έχει με μας ούτε την ίδια έκταση ούτε τους ίδιους πόρους;Και τελικά τι κόλλημα έχεις φάει με τους μετανάστες;Είσαι ο μόνος που είναι διαρκώς εκτός θέματος να ποστάρει για άσχετα θέματα και να περιστρέφει την κουβέντα εκεί γύρω.Κατά τ' άλλα δηλώνεις μη-ακροδεξιος, μη-εθνικιστής, άθρησκος και αριστερός :2funny:
Για το τέμενος θα μας πεις κάτι ή τελείωσε η συνεισφορά σου; Δέξου ότι υπάρχουν και νόμιμοι μουσουλμάνοι στη χώρα αυτή μπας και ξεπεράσουμε τον σκόπελο
το τεμενος αν το αποφασησουν οι αρχοντες της χωρας θα γινει ειτε μας αρεσει ειτε οχι τι συζηταμε τοτε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ψαξε βρες τα ποστ μου να δεις τι λεω. ΕΧουμε ελληνες μουσουλμανους και νομιμους μεταναστες και δικαιουνται τεμενος, με τροπο ομως που να μην προκαλει τους αλλους.

Εσυ τι λες, το ποσοστο δεν εχει σημασια? Μια χωρα δεν μπορει να εχει το 50% του πλυθησμου της σε μεταναστες. ΕΙναι επικινδυνο για την  εθνικη ταυτοτητα...

Οι λαθραιοι που δεν μπορουν να βρουνβ δουλεια γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν δουλειες, θα ζουν εις βαρος μας. Να στο ζωγραφισω?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
EDL= ακροδεξια κατα πολλους με οτι αυτο συνεπαγεται

Η επίσημη θέση της EDL είναι ότι: ""We would march alongside Muslims and Jews who are against militant Islam," he said. "There were none on Saturday and an all-white group doesn't look good. But they can join the EDL as long as they accept an English way of life. It is the people who threaten with bombs and violence and threaten and bomb our troops – they don't belong here"

και ότι: "The protest was organised by people from all walks of life, all religions and faiths – even the local Sikhs and Hindus were concerned. It wasn't a far-right protest. Although they might have been utilising the situation they were nothing to do with us. We are opposed to extremism on both sides of the political agenda."

τέλος: The EDL uses street-based marches against Muslim extremism  to attract attention to its objective.[3][4]  It presents itself as being multi-ethnic and multi-faith,[2]  and states that it opposes only "jihadists", not all Muslims.

Παρόλαυτα στην Αγγλία θεωρείται ακροδεξιά οργάνωση που συνδέεται συχνά με επιθέσεις κτλ κτλ κτλ.Ας μην αναλωνόμαστε σε μπλαμπλα όλες οι αντίστοιχες οργανώσεις τα ίδια δηλώνουν και πράτουν διαφορετικά.

Το θέμα είναι οτι ως επίσημη, τουλάχιστον, γραμμή αντιτίθενται στην Τζιχάντ (και καλά κάνουν) και όχι τους Μουσουλμάνους.
Το αρθράκι για τις μουσουλμανικές χώρες που έγραψα το διάβασες ή μπα;
Επίσης το οτι η πλειοψηφία αυτών που αποκαλείς στην Ελλάδα "πάκια" είναι από το Μπαγκλαντές το γνωρίζεις ή όχι;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και τα δύο μαγαζιά πάντως έχουν σωστό μάρκετινγκ, και οι παπάδες και οι ιμάμηδες. Καθείς μπορεί να ψωνίσει ό,τι γουστάρει. Αρκεί να μην του ζαλίζουν τ' αρχίδια ούτε οι μεν ούτε οι δε...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η επίσημη θέση της EDL είναι ότι: ""We would march alongside Muslims and Jews who are against militant Islam," he said. "There were none on Saturday and an all-white group doesn't look good. But they can join the EDL as long as they accept an English way of life. It is the people who threaten with bombs and violence and threaten and bomb our troops – they don't belong here"

και ότι: "The protest was organised by people from all walks of life, all religions and faiths – even the local Sikhs and Hindus were concerned. It wasn't a far-right protest. Although they might have been utilising the situation they were nothing to do with us. We are opposed to extremism on both sides of the political agenda."

τέλος: The EDL uses street-based marches against Muslim extremism  to attract attention to its objective.[3][4]  It presents itself as being multi-ethnic and multi-faith,[2]  and states that it opposes only "jihadists", not all Muslims.

Παρόλαυτα στην Αγγλία θεωρείται ακροδεξιά οργάνωση που συνδέεται συχνά με επιθέσεις κτλ κτλ κτλ.Ας μην αναλωνόμαστε σε μπλαμπλα όλες οι αντίστοιχες οργανώσεις τα ίδια δηλώνουν και πράτουν διαφορετικά.

Το θέμα είναι οτι ως επίσημη, τουλάχιστον, γραμμή αντιτίθενται στην Τζιχάντ (και καλά κάνουν) και όχι τους Μουσουλμάνους.
Το αρθράκι για τις μουσουλμανικές χώρες που έγραψα το διάβασες ή μπα;
Επίσης το οτι η πλειοψηφία αυτών που αποκαλείς στην Ελλάδα "πάκια" είναι από το Μπαγκλαντές το γνωρίζεις ή όχι;

Δεν το εγραψα περι μπαγκλαντες λογω βιασυνης....
Δεν ειπα κατι διαφορετικο για την EDL.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
hyper observer eδω καθε σαββατο στην αγορα εχουν παγκο οι μουσουλμανοι και προσπαθουν να προωθησουν το ισλαμ.
Το ιδιο κανουν και μεσα στα πανεπιστημια! Αν ειναι δυνατον!!!

Αν τους το απαγορεψουν βεβαια, θα αρχισουν να λενε για ρατσισμο....μιλαμε οτι κανουν οπως οι εβραιοι....

Η Αγγλία είναι μια χώρα που έχει χάσει την ταυτότητα τα ήθη και τις αξίες της δεκαετίες ολόκληρες τώρα.Τουλάχιστον ίσως στο μουσουλμανισμό μπορέσει να βρει αυτό που της έλειπε.Η Ελλάδα δεν είναι τέτοια χώρα αν και αισχάτως οι αξίες είχαν υποβαθμιστεί η κρίση πιστεύω θα τις επαναφέρει πιο δυνατές και ακμαίες.Μόνο μέσω των αξιών μπορεί μια κοινωνία να παραμείνει συσπειρωμένη και να προοδεύσει.
Στην Αγγλία όλο και πιο πολλοί άνθρωποι εξισλαμίζονται.Πιστεύεις ότι το ίδιο θα γίνει στην Ελλάδα;Θα έρθει ο επιτήδειος μουσουλμάνος στην επιτομή της θεοκρατίας (α.κ.α. ορθοδοξια) και θα προσυλητισει;;;;Θα τον λιντσάρουν.
Οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι οι τούρκοι και οι έλληνες ζούσαν αιώνες στα ίδια εδάφη παρέα με σεβασμό ο ένας στον άλλο.Άντεξαν και οι μεν και οι δε επειδή είχαν σύστημα αξιών το οποίο τους κράταγε.Και τώρα μου μιλάς για τους Άγγλους;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η Αγγλία είναι μια χώρα που έχει χάσει την ταυτότητα τα ήθη και τις αξίες της δεκαετίες ολόκληρες τώρα.Τουλάχιστον ίσως στο μουσουλμανισμό μπορέσει να βρει αυτό που της έλειπε.Η Ελλάδα δεν είναι τέτοια χώρα αν και αισχάτως οι αξίες είχαν υποβαθμιστεί η κρίση πιστεύω θα τις επαναφέρει πιο δυνατές και ακμαίες.Μόνο μέσω των αξιών μπορεί μια κοινωνία να παραμείνει συσπειρωμένη και να προοδεύσει.
Στην Αγγλία όλο και πιο πολλοί άνθρωποι εξισλαμίζονται.Πιστεύεις ότι το ίδιο θα γίνει στην Ελλάδα;Θα έρθει ο επιτήδειος μουσουλμάνος στην επιτομή της θεοκρατίας (α.κ.α. ορθοδοξια) και θα προσυλητισει;;;;Θα τον λιντσάρουν.
Οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι οι τούρκοι και οι έλληνες ζούσαν αιώνες στα ίδια εδάφη παρέα με σεβασμό ο ένας στον άλλο.Άντεξαν και οι μεν και οι δε επειδή είχαν σύστημα αξιών το οποίο τους κράταγε.Και τώρα μου μιλάς για τους Άγγλους;;

Εδω κοντευουν να μας επιβαλλουν να τρωμε κρεας χαλαλ επειδη αυτοι μονο τετοιο τρωνε.
Δες τα KFC πχ... Αυτο δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα οταν παω στα KFC?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το εγραψα περι μπαγκλαντες λογω βιασυνης....
Δεν ειπα κατι διαφορετικο για την EDL.

Κοίτα: συγκεκριμένα έγραψες "εδω κουφιοκεφαλε δεν εχει λαθρομεταναστες...εχει ΝΟΜΙΜΟΥΣ μεταναστες...

εισαι και ασχετος...την english defence league την εχεις ακουστα? Διαδηλωνει κατα της εξαπλωσης του μουσουλμανισμου στην Αγγλια."

Και σου παραθέτω ότι

Α) Έχει λαθρομετανάστες οι οποίοι μετά από 14 χρόνια παραμονής αποκτούν αυτομάτως την ιθαγένεια (πηγή η daily telegraph) και

Β) Η επίσημη θέση της EDL είναι ότι διαδηλώνει κατά της Τζιχάντ και ΟΧΙ κατά των μουσουλμάνων.

Οπότε και τα δύο που είπες είναι διαφορετικά από αυτά που έγραψα εγώ εκτός αν πάσχεις στο συνακτικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom