Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λες να μην ξερω τι σημαινει τζιχαντ? Μουσουλμανος εχει προσπαθησει να με πεισει πως δεν ειναι ολοι ετσι, και πως η βια ειναι θεμα ερμηνειας, αλλα δεν πειστηκα να ειμαι ειλικρινης. Γιατι ξερω πως αν πω κατι, ειναι ικανος να με χτυπησει...επειδη θα εχω προσβαλει τον μωαμεθ. Ο φανατισμος τους ειναι που οδηγει στην βια.

άκου φοβότανε λέει  :2funny: :2funny: :2funny:
και μετά από αυτό δεν έχεις πειστεί ότι ο φόβος σου σε κάνει να μην πείθεσαι?

και το θέμα για την εκκλησία και την ξεβράκωτη δεν είναι τι θα έκανες εσύ.
το θέμα είναι πώς θα αντιδρούσε το πιστό ποίμνιο  :2funny: που θα την κυνηγούσε με τις μαγκούρες με λύσσα.

τείνω προς το πρόβλημα αντίληψης...  :hmm:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πηγα στο Μπλε Τζαμι ,στην Κων/λη και δεν ειδα καμια γυναικα .Ουτε οι αλλοι ειδαν .
Δεν πας και συ πρωτα ,και μετα να λες την θεωρια σου ?
Λες κατι τυποι με γενια και μουστακια ,να ηταν γυναικες μεταμφιεσμενες σε ...ιζνογκουντ ?

cross dressers.... μοντερνα πραγματα

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου αναφερω εκ νεου το βιβλιο του Richard Dawkins "The God Delusion" .
Αν δεν καταλαβεις οτι το ισλαμ ειναι αντιδημοκρατικο ,αφου το διαβασεις ,πρεπει να σε στειλουμε να ζησεις στη Σαουδικη Αραβια για ενα μηνα .Μετα τα ξαναλεμε .
Αν δεν σε εχουν βαλει φυλακη ,μονο και μονο γιατι φερεσαι σαν δυτικος.

Ρε φίλε η Σαουδική Αραβία έχει Ισλαμικό καθεστώς! Αυτό λέμε τόσες σελίδες τόσ ώρα ότι από τις 47 επίσημα μουσουλμανικές χώρες οι ΕΞΙ έχουν ισλαμικό καθεστώς.Για αυτές τις γαμημένες ΕΞΙ χώρες γίνεται η συζήτηση.Μουσουλμάνοι είναι και στην Ινδονησια! Γιατί δεν πας μια βόλτα και απο εκεί;Μουσουλμάνοι είναι και στην Ινδία σε τεράστιο ποσοστό! Ήμαρτον πια με τις ισλαμικές χώρες.Άλλο ισλαμικό καθεστώς και άλλο μουσουλμανισμός!
Και στο Ιράν μουσουλμάνοι ήταν επί χρόνια αλλά επί Χομεινί έπεσε η χώρα σε ισλαμικό καθεστώς! Το βιβλίο αυτή τη στιγμή που μιλάμε δε μπορώ να το διαβάσω οπότε σταμάτα να με παραπέμπεις σε αυτό.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα στο Μπλε Τζαμι ,στην Κων/λη και δεν ειδα καμια γυναικα .Ουτε οι αλλοι ειδαν .
Λες κατι τυποι με γενια και μουστακια ,να ηταν γυναικες μεταμφιεσμενες σε ...ιζνογκουντ ?

Έχω πάει πανεξυπνίδη.Πόσο πιο ανίδεος μπορέις να γίνεις;Διασκέδασέ με κι άλλο :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
άκου φοβότανε λέει  :2funny: :2funny: :2funny:
και μετά από αυτό δεν έχεις πειστεί ότι ο φόβος σου σε κάνει να μην πείθεσαι?

και το θέμα για την εκκλησία και την ξεβράκωτη δεν είναι τι θα έκανες εσύ.
το θέμα είναι πώς θα αντιδρούσε το πιστό ποίμνιο  :2funny: που θα την κυνηγούσε με τις μαγκούρες με λύσσα.

τείνω προς το πρόβλημα αντίληψης...  :hmm:

κοιτα με αυτον παραλιγο να παιξουμε μπουνιες για το θεμα αυτο...εσυ γνωριζεις καλυτερα πισω απο ενα πληκτρολογιο τι εγινε?

Το πιστο ποιμνιο ειναι καθυστερημενοι...

ΥΓ: Ασε τον δονητη και γραφε και με τα 2 χερια γιατι αργεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ερευνητή, οι γυναίκες στα τζαμιά είναι πίσω από παραβάν, μήπως γι'αυτό δεν τις είδες?
ε?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μάλλον υπάρχει άλλο πρόβλημα :zfuck:
Μηπως σε γαμαει μουσουλμανος Hyperobserver και σκιζεσαι για το δικαιωμα να ειναι καποιος ισλαμιστης ?
Μην ανησυχεις ,δεν θα πειραξουμε το γαμια σου !
Και ,περα απο την πλακα.Καλο θα ειναι να καταλαβεις οτι οι θρησκειες και ιδιως το Ισλαμ ειναι για κομπλεξικους.
Τελειως "συμπτωματικα " το Ισλαμ περισσοτερο και απο τον χριστιανισμο ,καταπιεζει το σεξ ,που ειναι η αιτια για την οποια γεννηθηκες .
Γιατι υποστηριζεις την νοοτροπια (θρησκεια του Ισλαμ) της καταπιεσης του σεξ ?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Και μπας και σταματήσεις να μας ζαλίζεις τα αρχδίδια σου κάνω paste από το σάιτ του Μπλε Τζαμιού μπας και ξεστραβωθείς.

Tourists must enter through the north gate and remove their shoes at the entrance (plastic bags for shoes are provided). Modest dress is required for both men and women; women must cover their heads. Wraps are provided when deemed necessary by mosque officials.

Αν εσύ δεν είδες γυναίκες δε σου φταίω εγώ.Μπορεί να έτυχε.Το να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα όμως είναι ότι πιο ηλίθιο τραγικό και κωμικό ταυτόχρονα.Βγάζεις αυθαίρετα ένα συμπέρασμα χωρίς να ρωτήσεις ή έστω να το ψάξεις.Δεν είδες γυναίκα μέσα ΑΡΑ απαγορεύονται οι γυναίκες στο μπλε τζαμί.Μάλιστα...Και όλα αυτά από έναν ερευνητή :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοιτα με αυτον παραλιγο να παιξουμε μπουνιες για το θεμα αυτο...εσυ γνωριζεις καλυτερα πισω απο ενα πληκτρολογιο τι εγινε?

ΥΓ: Ασε τον δονητη και γραφε και με τα 2 χερια γιατι αργεις.

πάλι την έχεις πετάξει όξω και την κουνάς βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άκου να δεις, κι εγώ έχω μια ξαδέρφη που μόλις βλέπει γύφτισσα που πουλάει χαρτομάντηλα ή λέει τη μοίρα αλλάζει πεζοδρόμιο, χέζεται πάνω της, είναι πεπεισμένη ότι η γύφτισσα θα της κάνει μεγάλο κακό.
αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια όμως  :2funny:
τον παραλληλισμό τον καταλαβαίνεις?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως σε γαμαει μουσουλμανος Hyperobserver και σκιζεσαι για το δικαιωμα να ειναι καποιος ισλαμιστης ?
Μην ανησυχεις ,δεν θα πειραξουμε το γαμια σου !
Και ,περα απο την πλακα.Καλο θα ειναι να καταλαβεις οτι οι θρησκειες και ιδιως το Ισλαμ ειναι για κομπλεξικους.
Τελειως "συμπτωματικα " το Ισλαμ περισσοτερο και απο τον χριστιανισμο ,καταπιεζει το σεξ ,που ειναι η αιτια για την οποια γεννηθηκες .
Γιατι υποστηριζεις την νοοτροπια (θρησκεια του Ισλαμ) της καταπιεσης του σεξ ?

Υποστηρίζω το δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ.
Εφόσον υπάρχει πλαίσιο νόμου το οποίο τηρείται σε μια ευρωπαϊκή χώρα δε με φοβίζει ότι ο οποιοσδήποτε παλαβός χριστιανός ή μουσουλμάνος θα ενεργήσει απειλητικά στη δημοκρατία χωρίς να βρεθεί απέναντι στο νόμο υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Οι ισλαμικές χώρες ας κάνουν ό,τι θέλουν δε με νοιάζει ( οι ΕΞΙ αυτές χώρες)

αυτο το θέμα με τα γαμήσια πολύ το αναφέρεις όπως έχω προσέξει.Είναι ένα συνηθισμένο επιχείρημά σου όταν κάποιος διαφωνεί μαζί του;Του ταιριάζεις από δίπλα έναν μουσουλμάνο/μαυρο/πακιστασνό/whatever γαμιά για να έχεις να πορεύεσαι;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ερευνητή, οι γυναίκες στα τζαμιά είναι πίσω από παραβάν, μήπως γι'αυτό δεν τις είδες?
ε?
Επαναλαμβανω οτι πηγα στο Μπλε Τζαμι στην Κων/λη ,και ουτε εγω ουτε οι αλλοι ειδαν γυναικες.
Δεν πηγα αλλη φορα σε Τζαμι ,ουτε οι αλλοι απο την παρεα .
Εσυ γιατι υποστηριζεις τους Ισλαμιστες ?
Επειδη γνωρισες καποιους συμπαθητικους μουσουλμανους ?
Δεν ειπαμε να τους σφαξουμε ,οπως ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Και στο Δαφνι εχει συμπαθητικους τρελλους.
Η προσπαθεια ομως που γινεται ,ειναι να τους κανουν καλα ,οχι να επιβαλουν την τρελλα τους και στους αλλους.
Το Ισλαμ ειναι ενα ψυχωτικο παραληρημα .Κανεις δεν εχει πραγματικα δικαιωμα να επιβαλει στους αλλους τα ψυχωτικα παραληρηματα αυτα ,του Ισλαμ ή του Χριστιανισμου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

οι μουσουλμάνοι που κυνήγησαν την ξεβράκωτη είναι επικίνδυνοι και έτοιμοι για ιερό πόλεμο.
αν την κυνηγούσαν οι χριστιανοί θα ήταν απλώς καθυστερημένοι...

δύο μέτρα και δύο σταθμά?
την ίδια αντίδραση θα είχαν και οι δύο, αλλά η μία μόνο σε πειράζει.
χμμμμ...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πάλι την έχεις πετάξει όξω και την κουνάς βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άκου να δεις, κι εγώ έχω μια ξαδέρφη που μόλις βλέπει γύφτισσα που πουλάει χαρτομάντηλα ή λέει τη μοίρα αλλάζει πεζοδρόμιο, χέζεται πάνω της, είναι πεπεισμένη ότι η γύφτισσα θα της κάνει μεγάλο κακό.
αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια όμως  :2funny:
τον παραλληλισμό τον καταλαβαίνεις?

Δεν εγινα κατανοητος... δεν σκοπευω να παιξω μπουνιες με φιλο για μαλακισμενο λογο.
Εσυ συνεχισε με τον δονητη.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μαζεύτηκαν οι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία μας ηλίθιοι οπότε λέω να πάω για ύπνι σιγά σιγά.Και ερευνητή μάντεψε!!! Δεν είναι μουσουλμάνος!! Τα λέμε.Σας αφήνω να ξεκατινιστείτε με ησυχία και πάνω απ' όλα πατριωτισμό :s&m_3:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Υποστηρίζω το δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ.
Εφόσον υπάρχει πλαίσιο νόμου το οποίο τηρείται σε μια ευρωπαϊκή χώρα δε με φοβίζει ότι ο οποιοσδήποτε παλαβός χριστιανός ή μουσουλμάνος θα ενεργήσει απειλητικά στη δημοκρατία χωρίς να βρεθεί απέναντι στο νόμο υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Οι ισλαμικές χώρες ας κάνουν ό,τι θέλουν δε με νοιάζει ( οι ΕΞΙ αυτές χώρες)

αυτο το θέμα με τα γαμήσια πολύ το αναφέρεις όπως έχω προσέξει.Είναι ένα συνηθισμένο επιχείρημά σου όταν κάποιος διαφωνεί μαζί του;Του ταιριάζεις από δίπλα έναν μουσουλμάνο/μαυρο/πακιστασνό/whatever γαμιά για να έχεις να πορεύεσαι;

υπουργειο τυπου:

• Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Μαλαισίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε οκτώ υπόπτους για τον εμπρησμό, στις αρχές Ιανουαρίου, εκκλησίας σε προάστιο της Κουάλα Λουμπούρ. Ήταν η πρώτη μιας σειράς επιθέσεων εναντίον χριστιανικών χώρων λατρείας στην πολυπληθή ασιατική χώρα όπου έχει ξεσπάσει έντονη διαμάχη σχετικά με το δικαίωμα των μη μουσουλμάνων να χρησιμοποιούν τη λέξη “Αλλάχ”.  

και ποσα ακομα τετοια εχω  βρει....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μαζεύτηκαν οι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία μας ηλίθιοι οπότε λέω να πάω για ύπνι σιγά σιγά.Και ερευνητή μάντεψε!!! Δεν είναι μουσουλμάνος!! Τα λέμε.Σας αφήνω να ξεκατινιστείτε με ησυχία και πάνω απ' όλα πατριωτισμό :s&m_3:

Δες το ποστ μου. Και η μαλαισια ισλαμικο καθεστως εχει? Ξερεις ποσα τετοια εχω βρει στο ιντερνετ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom