Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Υποστηρίζω το δικαίωμα ο καθένας να πιστεύει Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ.
Εφόσον υπάρχει πλαίσιο νόμου το οποίο τηρείται σε μια ευρωπαϊκή χώρα δε με φοβίζει ότι ο οποιοσδήποτε παλαβός χριστιανός ή μουσουλμάνος θα ενεργήσει απειλητικά στη δημοκρατία χωρίς να βρεθεί απέναντι στο νόμο υπεύθυνος για τις πράξεις του.
Οι ισλαμικές χώρες ας κάνουν ό,τι θέλουν δε με νοιάζει ( οι ΕΞΙ αυτές χώρες)

αυτο το θέμα με τα γαμήσια πολύ το αναφέρεις όπως έχω προσέξει.Είναι ένα συνηθισμένο επιχείρημά σου όταν κάποιος διαφωνεί μαζί του;Του ταιριάζεις από δίπλα έναν μουσουλμάνο/μαυρο/πακιστασνό/whatever γαμιά για να έχεις να πορεύεσαι;
Στη Δημοκρατια δεν ειναι ανεκτη η προπαγανδα
να "πιστευει κανεις οτι σκατα θελει" .Οι αντιδημοκρατικες ιδεες ΔΕΝ ειναι ανεκτο να προπαγανδιζονται.
Το να προπαγανδιζεις την καταπιεση των γυναικων ,οπως κανει το Ισλαμ ΠΑΝΤΟΥ ,ειναι αντιθετο και μη ανεκτο απο την Δημοκρατια.
Στην Δημοκρατια δεν ειναι επιτρεπτο να προπαγανδιζεις αντιδημοκρατικες ιδεες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ελπιζεις να μου κανεις κανενα τσιμπουκι? Μην πλησιαζεις γιατι γαμαω κωλο και θα τσουζει μετα

γαμάει κιόλας λέει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσ'το, το πρόβλημα αντίληψης είναι τέρμιναλ λέμεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
υπουργειο τυπου:

• Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Μαλαισίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε οκτώ υπόπτους για τον εμπρησμό, στις αρχές Ιανουαρίου, εκκλησίας σε προάστιο της Κουάλα Λουμπούρ. Ήταν η πρώτη μιας σειράς επιθέσεων εναντίον χριστιανικών χώρων λατρείας στην πολυπληθή ασιατική χώρα όπου έχει ξεσπάσει έντονη διαμάχη σχετικά με το δικαίωμα των μη μουσουλμάνων να χρησιμοποιούν τη λέξη “Αλλάχ”.  

και ποσα ακομα τετοια εχω  βρει....

Ρε συ Mad εδώ δε συμβαίνουν τα ίδια πράγματα;Γιατί σου φαίνεται περίεργο δηλαδή;Εδώ σε αυτό το θρεντ γίνεται το ίδιο πράγμα από την ανάποδη! Φαντάσου να υπήρχε ΕΝΑΣ μουσουλμάνους που θα τα διάβαζε αυτά.Δεν ξέρω αν και στο φόρουμ υπάρχουν μουσουλμάνοι να μας λύσουν και τις απορίες.Και άσε το θρεντ.Στην ίδια τη χώρα δεν υπάρχει μία αναστάτωση με το ζήτημα των μουσουλμάνων;Από την ανάποδη όμως; Αυτό που εννοώ είναι ότι απαξ και υπάρχει φανατισμός ό,τι κι αν είσαι θα σε καταδιώκει αυτή η μανία.Μην παίρνεις ως μέτρι σύγκρισης την Αγγλία που δε φημίζεται για τις θρησκευτικές της προσκολήσεις.Πάρε την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Ρωσσία και πες μου αν θα γινόταν από την ανάποδη το συμβάν της Μαλαισίας

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προβλημα αντιληψης εχεις εσυ που επειδη εχεις μουνι νομιζεις πως εισαι και γυναικα....

άντε καληνύχτα, ελπίζω να μην μελάνιασε η πούτσα από το χτύπημα στο πληκτρολόγιο  :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαζεύτηκαν οι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία μας ηλίθιοι οπότε λέω να πάω για ύπνι σιγά σιγά.Και ερευνητή μάντεψε!!! Δεν είναι μουσουλμάνος!! Τα λέμε.Σας αφήνω να ξεκατινιστείτε με ησυχία και πάνω απ' όλα πατριωτισμό :s&m_3:
Πηγαινε να κοιμηθεις ,μηπως ο εγκεφαλος σου στρωσει και καταλαβαινεις τις εννοιες Δημοκρατια και Ελευθερια .

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε συ Mad εδώ δε συμβαίνουν τα ίδια πράγματα;Γιατί σου φαίνεται περίεργο δηλαδή;Εδώ σε αυτό το θρεντ γίνεται το ίδιο πράγμα από την ανάποδη! Φαντάσου να υπήρχε ΕΝΑΣ μουσουλμάνους που θα τα διάβαζε αυτά.Δεν ξέρω αν και στο φόρουμ υπάρχουν μουσουλμάνοι να μας λύσουν και τις απορίες.Και άσε το θρεντ.Στην ίδια τη χώρα δεν υπάρχει μία αναστάτωση με το ζήτημα των μουσουλμάνων;Από την ανάποδη όμως; Αυτό που εννοώ είναι ότι απαξ και υπάρχει φανατισμός ό,τι κι αν είσαι θα σε καταδιώκει αυτή η μανία.Μην παίρνεις ως μέτρι σύγκρισης την Αγγλία που δε φημίζεται για τις θρησκευτικές της προσκολήσεις.Πάρε την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Ρωσσία και πες μου αν θα γινόταν από την ανάποδη το συμβάν της Μαλαισίας

Οι μουσουλμανοι ειναι οι κατεξοχην ακραιοι...αυτο πιστευω, αυτο σου λεω.
Και οταν το βρω θα σου δωσω εκεινο το λινκ για το τι λεει ο ΟΗΕ για τους χωρους λατρειας και οτι πρεπει να χρησιμοποιουνται για τον λογο για τον οποιο φτιαχτηκαν. Πχ μια εκκλησια πρεπει να λειτουργει σαν εκκλησια, οχι σαν τζαμι ή σαν μουσειο.Βλεπε Αγ. Σοφια.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινε να κοιμηθεις ,μηπως ο εγκεφαλος σου στρωσει και καταλαβαινεις τις εννοιες Δημοκρατια και Ελευθερια .

Πάνε κάνε παρεούλα με τον Φοινικούντα που δεν απειλεί τη δημοκρατία σου :grin:
Μετά κάνε και κανα δυο μπανάκια με κρύο νερό να συνέλθεις μπας και συνειδητοποιήσεις ότι κάνεις γαργάρες όταν δε σε συμφέρει κάτι.Α τουτ α λερ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οι μουσουλμάνοι που κυνήγησαν την ξεβράκωτη είναι επικίνδυνοι και έτοιμοι για ιερό πόλεμο.
αν την κυνηγούσαν οι χριστιανοί θα ήταν απλώς καθυστερημένοι...

δύο μέτρα και δύο σταθμά?
την ίδια αντίδραση θα είχαν και οι δύο, αλλά η μία μόνο σε πειράζει.
χμμμμ...

ΟΚ ειναι επικινδυνοι και καθυστερημενοι ολοι τους. Ενταξει τωρα?

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση σε αυτους που ειναι υπερμαχοι των ισλαμιστων ειναι οτι γιατι να επιτρεψεις σε καποιον να ασκει τα δικαωματα του οταν αυτος στον "χωρο " του δεν σου επιτρεπει? αν ποθ εννοειται να παει χριστιανος να ζητησει η να απαιτησει αδεια για να χτιστει εκλλησια? θα αποδημουσε εις κυριον στην χειροτερη οποτε  πως εγω η οποισδηποτε αλλος να συμφωνησει. τι παει τα δικα μου δικα σου κ τα δικα σου δικα σου?
υπαρχουν κ αλλα παραδειγματα για τα πιστευω μου κ αρκετων αλλων τα οποια δεν γραφω γιατι θα θεωρηθω ρατσιστης εθνικιστης κ αλλα πολλα
απλα ειμαι της αποψης μην απαιτεις να σου δωσουν/επιτρεψουν  κατι το οποιο εσυ δεν θα εδινες/επετρεπες

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι μουσουλμανοι ειναι οι κατεξοχην ακραιοι...αυτο πιστευω, αυτο σου λεω.
Και οταν το βρω θα σου δωσω εκεινο το λινκ για το τι λεει ο ΟΗΕ για τους χωρους λατρειας και οτι πρεπει να χρησιμοποιουνται για τον λογο για τον οποιο φτιαχτηκαν. Πχ μια εκκλησια πρεπει να λειτουργει σαν εκκλησια, οχι σαν τζαμι ή σαν μουσειο.Βλεπε Αγ. Σοφια.

Άρα να επαναλειτουργήσουμε και εμείς εδώ τα τζαμιά που έχουν μετατραπεί σε μουσεία αυτό μας λες;;Ολο καληνυχτώ κι όλο εδώ μένω.Τα λέμε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Άρα να επαναλειτουργήσουμε και εμείς εδώ τα τζαμιά που έχουν μετατραπεί σε μουσεία αυτό μας λες;;Ολο καληνυχτώ κι όλο εδώ μένω.Τα λέμε.

Τεμενη ΟΚ να λειτουργουν.Γιατι οχι? Αρκει να λειτουργουν παντου ελευθερα και ναοι αλλων θρησκειων

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το να προπαγανδιζεις την Παιδεραστια ειναι "ελευθερια" στην Δημοκρατια ?
Στην Δημοκρατια ,δεν ειναι ανεκτο να διαδιδεις αντιδημοκρατικες ιδεες.
Μπορεις να λες οτι θελεις ,εφοσον δεν προσβαλεις τις δημοκρατικες αρχες.
Το καταλαβες μικρε Λαρισαιε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom