notis1980
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 10.454
- Πόντοι
- 2.256
αυτές άμα θέλουν, τα πετάνε όλο το χρόνο!!!Με το μαλακό παίδες...κι εγώ συμφωνώ αλλά αν από τώρα τα πετάει ,τον Αύγουστο θα έχει θερμοκρασίες ερήμου.
αυτές άμα θέλουν, τα πετάνε όλο το χρόνο!!!Με το μαλακό παίδες...κι εγώ συμφωνώ αλλά αν από τώρα τα πετάει ,τον Αύγουστο θα έχει θερμοκρασίες ερήμου.
Όχι ρε ,κρυουλιαρες είναι...μόνο εκ του ασφαλούς πουλάνε πρόλογο.αυτές άμα θέλουν, τα πετάνε όλο το χρόνο!!!
Αυτός μάλλον ήταν μειοψηφών.Εγώ κράζω έναν που την είπε θεία η θειτσα ...κάτι τέτοιο.
επί χρήμασι!!!!Όχι ρε ,κρυουλιαρες είναι...μόνο εκ του ασφαλούς πουλάνε πρόλογο.
Παλιά τη γάμαγε ένας πολίστας.πολυ καλη περιπτωση μιλφαρας...ποιος να την γαμαει αραγε? κανας γνωστος μαλλον
Ποσο παλια τυπε; Το λεω επειδή τα εχει τα χρονακια της.Παλιά τη γάμαγε ένας πολίστας.
Ποσο παλια τυπε; Το λεω επειδή τα εχει τα χρονακια της.
Λόγω αντοχής.Οι αθλητές γαμάνε καλά.Πολιστας εε; Πρέπει να της έδινε το μουνι στο χέρι.
Να πετάς εκεί ανάμεσα το σπερμα σου… όνειρο!όλη η βυζούμπα στη μάπα!!!
Πιο καλά.Πιο κοντά!!!!
Θα πήγε για να δει πόσες πούτσες θα σηκωθούν για αυτή .Είχε δηλώσει ότι είχε μείνει σε παραλία γυμνιστών με το μαγιό της φορεμένο! Αντί να τα βγάλει κι αυτή όλα και να περνάμε από πάνω της με τις γαϊδουροψωλάρες μας....
Να είσαι έτοιμος να χύσεις και να περάσεις από πάνω της για να δεις που θα την πετύχουν τα φλόκια σου!!!!
Ετσι λέει.Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια.κι αφού είδε, δεν γδύθηκε η Μαλάκω???