Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 26.414
Ευχαριστω .. μ αρκουν οι ντικ πικΑφου γλυκια μου με ξέρεις, με ξεχασες ? Θες φωτο pm?
Ευχαριστω .. μ αρκουν οι ντικ πικΑφου γλυκια μου με ξέρεις, με ξεχασες ? Θες φωτο pm?
Αυτή η θεόμουρλη τον έβγαλε βίντεοΡε τον βρωμοπαππου .. πηγε ν χαλαρωσει κ ηρθε η λαμια κ τον εκοψε
Γτι ν βαλω αντισηπτικό;;;;; Εεεεεε;;; ΑντισυλληπτικοΑυτή η θεόμουρλη τον έβγαλε βίντεο
Οχι τίποτα, αλλά όχι και παππούς, εχω καμια 15 χρονια γεμάτα ακόμα.. Εισαι πολύ γυναικάρα και ας μην το παραδέχεσαι... Δεν σαλιαριζω .... όταν βλέπεις κάτι ωραιο το θέλεις και το λαχταράς... και στον παράδεισο αυτό έφαγε τον Αδάμ....Ευχαριστω .. μ αρκουν οι ντικ πικ
Μην γραφεις αλλα ετοιμη ειμαι ν το παιξωΟχι τίποτα, αλλά όχι και παππούς, εχω καμια 15 χρονια γεμάτα ακόμα.. Εισαι πολύ γυναικάρα και ας μην το παραδέχεσαι... Δεν σαλιαριζω .... όταν βλέπεις κάτι ωραιο το θέλεις και το λαχταράς... και στον παράδεισο αυτό έφαγε τον Αδάμ....
Μην γραφεις αλλα ετοιμη ειμαι ν το παιξω
Ανέβασε βίντεο αν το παίξειςΜην γραφεις αλλα ετοιμη ειμαι ν το παιξω
"Τι κάνεις εκεί; Εκεί τι κάνεις; Την παίζεις;"Μην γραφεις αλλα ετοιμη ειμαι ν το παιξω
Σας δίνω απλόχερα την αίσθηση του χιούμορ μουΓιατι εσυ μας δίνεις κατι ? Μόνο την συντροφιά στο νήμα μωρακι δίνεις...
Την γαμουσα ανετα!Αυτή η θεόμουρλη τον έβγαλε βίντεο
Σας δίνω απλόχερα την αίσθηση του χιούμορ μου
Μίλησε μας γι'αυτό...Την γαμουσα ανετα!
Σας δίνω απλόχερα την αίσθηση του χιούμορ μου
Κάθε τι δικο σου είναι άξιο τις ομορφιάς που εχεις.... το δέχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση .... επίσης γλυκιά μουΣας δίνω απλόχερα την αίσθηση του χιούμορ μου
Στάνταρ!Αυτος σγρ ειναι μελος εδω μεσα
Απρίλη μήνα, έχουν μαζευτεί οι ελιές, τζάμπα θα πας! Ίσα που προλαβαίνεις το όργωμα!!![]()
Για ελιες θα παω
Ετσι δ γαμαςΚάθε τι δικο σου είναι άξιο τις ομορφιάς που εχεις.... το δέχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση .... επίσης γλυκιά μου
Εγω θ παω γ τις γκομενεςΑπρίλη μήνα, έχουν μαζευτεί οι ελιές, τζάμπα θα πας! Ίσα που προλαβαίνεις το όργωμα!!
![]()
Αν θέλεις μπορείς να με πεις.. μαρεσει να υπάρχει καλη θέληση... και η Αλεξία αμα θελει ... μπορείς και pmΕτσι δ γαμας