Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 104
- Like
- 19.797
- Πόντοι
- 26.376
Έχει φτάσει κι εκεί η χάρη τηςΚαι αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει και Ιάσωνος 44.
Έχει φτάσει κι εκεί η χάρη τηςΚαι αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει και Ιάσωνος 44.
προσοχή! δεν δέχεται τελείωμαη ντιανα φυλ67 δευτερη βαρδια δουλευει? επειδη ψαχνω να εχει κωλαρα, να περασω
εξτραδακια για τελειωμα πανω της?προσοχή! δεν δέχεται τελείωμα
πάνω της όπως προαναγγέλει η τσα2 με το πάρκινσον! ζητάει εξτραδάκια 10 και 20€
Μεγαλα βυζια??? Που ? Λατρεύω βυζαρουδες.... απογευματινή βαρδεια? Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν μπορεις. Εχω βυζοστερηση...Και από Φώκαιας πήγα βόλτα να βρω αυτή την ιρινα αλλά πήγα κατά της 5 οπότε μάλλον είχε σχολασει,λίγο ποιο πάνω δεν ξέρω νούμερα ήταν κια με σιλικόνη βιζια και σιλικόνη στα χείλια θα περνούσα αλλά την είδα λίγο βιαστική να με κάνει να περάσω,και ποιο πάνω μια μιλφ με μεγάλα βιζια που τα έβαλε στο πρόσωπο για να περάσω..
πρωτη, δεν ξερω αν συνεχιζει και αργοτεραη ντιανα φυλ67 δευτερη βαρδια δουλευει? επειδη ψαχνω να εχει κωλαρα, να περασω
στα 4 τελειωσα, αλλα δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να δωσω εξτραπροσοχή! δεν δέχεται τελείωμα
πάνω της όπως προαναγγέλει η τσα2 με το πάρκινσον! ζητάει εξτραδάκια 10 και 20€
Αν εννοείς την Ιωάννα βολευμπολίστρια, ήταν γυρολόγος σε σπιτάκια κ σε πιάτσες...
Και αν δεν κάνω λάθος έχει δουλέψει και Ιάσωνος 44.
Υγειονομική βόμβα η τύπισσα![]()
Όαση στην οδό με τα μιλφογκιλφαδικα (8.6) | Διδύμου 22 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Διδύμου 22 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 8.6www.bourdela.com
![]()
Καυλωμένο πουτανάκι (9.0) | Διδύμου 22 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Διδύμου 22 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από dmtrsxxx με βαθμολογία 9.0www.bourdela.com
Ιδίαν αεροπλανοφόρο βαρέων βαρέων το έχω τιμήσει και στις 3 εισόδους στην ελλάδαΚαι από Φώκαιας πήγα βόλτα να βρω αυτή την ιρινα αλλά πήγα κατά της 5 οπότε μάλλον είχε σχολασει,λίγο ποιο πάνω δεν ξέρω νούμερα ήταν κια με σιλικόνη βιζια και σιλικόνη στα χείλια θα περνούσα αλλά την είδα λίγο βιαστική να με κάνει να περάσω,και ποιο πάνω μια μιλφ με μεγάλα βιζια που τα έβαλε στο πρόσωπο για να περάσω..
έχεις πμΦυλής ήταν.
Από τώρα;;;Άρχισε να πέφτει η κίνηση στην Ειρήνη στο Αλκαμένους 113.
Κάπως έπρεπε να γίνει ξανά ντόρος για ν' αρχίσουν πάλι τα ζόμπι να πηγαίνουν και να πέφτουν τα 20ρικα![]()
1 ώρα την ξεμουνιασα προχθέςΆρχισε να πέφτει η κίνηση στην Ειρήνη στο Αλκαμένους 113.
Κάπως έπρεπε να γίνει ξανά ντόρος για ν' αρχίσουν πάλι τα ζόμπι να πηγαίνουν και να πέφτουν τα 20ρικα![]()
Από τώρα;;;
Λόγω άστατων ωραρίων κ πολλές φορές απουσίας της χωρίς προειδοποίηση, έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει.1 ώρα την ξεμουνιασα προχθές
είναι καλήΛόγω άστατων ωραρίων κ πολλές φορές απουσίας της χωρίς προειδοποίηση, έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει.
Πάντως παραμένει πολύ καλή μέσα...
Προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα καμία από τις 2 φορές. Ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε και δεν μπορούσε καν να με κοιτάξει στα μάτια. Αρκετά αμήχανη συνεύρεση. Το να τον βάζω απλά σε μία τρύπα δε μου λέει κάτι, όσο νεαρή κι αν είναι η παρτενέρ.Λόγω άστατων ωραρίων κ πολλές φορές απουσίας της χωρίς προειδοποίηση, έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει.
Πάντως παραμένει πολύ καλή μέσα...
Όσοι τρώνε πόρτα από κορίτσια να το σέβονται διότι ο λόγος της άρνησης μπορεί να είναι δικαιολογημένος!
Π.χ κάποιοι πελάτες μπορεί να μοιάζουν πολύ με κάποιο συγγενή της πουτάνας ή κάποιο παλιό γκόμενο που δεν θέλει να ξαναδεί μπροστά της.
Καλη είναι?Ιδίαν αεροπλανοφόρο βαρέων βαρέων το έχω τιμήσει και στις 3 εισόδους στην ελλάδα
Μέχρι 1630 είναι το θωρηκτό .....
Είναι κατά της 5 πέρασα εκεί Φώκαιας με μια λευκή πόρτα λίγο ποιο πάνω από κια μπλε πόρτα δεν είδα νούμερο σορυΜεγαλα βυζια??? Που ? Λατρεύω βυζαρουδες.... απογευματινή βαρδεια? Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν μπορεις. Εχω βυζοστερηση...