Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (16 μέλη και 189 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.795
Πόντοι
726
Είναι η καριόλα.. την έχω ξεπατωσει δύο φορές.. Την δεύτερη δε την γαμουσα στα τέσσερα και η καριόλα εχυσε την ώρα που εχυσα εγώ... Έκανε σπασμούς το μουνι της... Βγαινω από μέσα της και είχε μείνει εκεί στα 4...περιμενε να της τον ξαναβάλω.. Της τον ξαναβάζω και με το που πιστιναρω μια δυο φορές μέσα της σκιζεται η καποτα.. Πήρε τα παιδιά μου μέσα της το Βρομοπουτανο...
Μακριά τότε ε; Μη κολλήσουμε τίποτα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.460
Πόντοι
10.686
Φωκαίας 13 υπόγειο η Άντζελα σε πρόγραμμα μίας ώρας!
Φωκαίας 19 η νεαρή Άννα, μελαχρινή με κανονικό κορμί.
Φωκαίας 17 κάτω η μιλφ Μπιάνκα, ψηλή με μέτριο κορμί και πρόσωπο με σλαβικά χαρακτηριστικά.
Διδύμου 22 η Μαρία με φουλ.
Διδυμου 27 η Βικτώρια.
Αγκύρας 9 η ψηλή ξανθιά και μπαμπάτσικη Αλεξάνδρα,και η κοντή μελαχρινή skinny Ντάρια,την πήρα μετά από πολύ καιρό και παραμένει τίμια και καυλιάρα,με ελεύθερο στοματικό,"69" και τελείωμα στο κορμί.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.709
Πόντοι
21.636
Αγκύρας 9 η ψηλή ξανθιά και μπαμπάτσικη Αλεξάνδρα,και η κοντή μελαχρινή skinny Ντάρια,την πήρα μετά από πολύ καιρό και παραμένει τίμια και καυλιάρα,με ελεύθερο στοματικό,"69" και τελείωμα στο κορμί.
Πώς την πάτησες έτσι???
Η Ντάρια κάνει και Τελείωμα Στόμα...
ΑΧ ΑΧ...
Παλιά έκανε και κώλο.
:zfuck:

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.022
Πόντοι
370
Τσάρκα πριν από λίγο κεντρικά

Πήγα να δω την Βάνα την πιστονιαρα. Από υπηρεσίες δεν μπορω να σχολιάσω αλλά εμφανισιακά φαίνεται σαν εγχειρισμενο τραβελι (μπορεί και να είναι!) και δεν ήθελα να το τεσταρω.
Μαζί της ήταν και η Καντι σκουρόχρωμη λατίνα με πιασίματα αλλά μύρισα φόλα (ίσως;) και την έκανα. Και για τις δύο ελεύθερο ανακοινώθηκε

Φωκαιας 19 - πήγα να δω την Κατερίνα αλλά έλειπε. Βγήκε μια 20-25 με μαύρα μαλλιά μικρό στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο. Η τσατσά έκανε προσπάθειά να πει το πρόγραμμα αλλά μιλούσε σαν ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού και ίσως χειρότερα και δεν κατάλαβα Χριστό. Νομίζω πως είπε Άννα η Ινα.

Φυλής 67 - νέα παρουσία είπε η τσατσά ονόματί Ντιάνα. 22 χρόνων από Βενεζουέλα ανοιχτό σοκολατί με μακριά μαλλιά. Ανακοινώθηκε ελεύθερο αλλά πάλι μύριζα φόλα. Όταν όμως είδα τον πάτο της όταν γύρισε έπαθα πλάκα και πέρασα. Θα ανεβάσω κριτική.

Φωκαιας 25β δεξιά πόρτα- δύο συναγωνιστές μέσα και η τσατσά δεν μου είπε ούτε πρόγραμμα ούτε όνομα. Από κριτικές που βλέπω η Σάρα ή Τζανινα πρέπει να ήταν. Οι γνωστες να απαντήσουν. Επίσης πήγε να μπει ένας ανω-σαχαριος νέγρος αλλά τον έστειλε και του είπε Only Greek, είχα καιρό να το ακούσω.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.239
Πόντοι
200
Επίσης πήγε να μπει ένας ανω-σαχαριος νέγρος αλλά τον έστειλε και του είπε Only Greek, είχα καιρό να το ακούσω.
Ευτυχώς που είναι και κάποια only Greek, γιατί κάποια άλλα τους μπάζουν όλους μέσα

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.516
Πόντοι
1.056
καλησπερα χρονια πολλα σε ολους και αυτους που γιορταζουν σημερα. εχει παρει κανεις ματι καμια ψηλη κοπελα ανω του 1.80-.185; με καμπυλες ή και οχι; εχω καιρο να περασω λογο δουλειας και δεν προλαβαινω. ευχαριστω!
Τι μου θυμισες τωρα φιλε..
Πριν μερικα χρονια ειχα κατεβει στην Βεργας για μια απλη τσαρκα και βλεπω μια 185++ και παθαινω πλακα..:wowmouth:

Μετα απο συζητηση που ειχαμε μου ειχε πει οτι ειναι βολευμπολιστρια και οτι εχει αναγκη καποια λεφτα και οτι θα φυγει πολυ συντομα..

Εγω ημουν τυχερος γιατι την γαμησα1-2 φορες, ηταν πολυ ωραια εμπειρια, ειχε κατι ποδια.., καθοταν στα 4 και σχεδον δεν την εφτανα χαχα! (Γεμιζε ολο το κρεβατι, οχι απο τα κιλα αλλα απο το υψος..)

*παρεμπιπτόντως δεν ειμαι λατρεις των γυναικων αυτων αλλα ηταν μοναδικη εμπειρια..

Επίσης πήγε να μπει ένας ανω-σαχαριος νέγρος αλλά τον έστειλε και του είπε Only Greek, είχα καιρό να το ακούσω..

Και εγω οταν ακουω κατι τετοιο ξεροχυνω..

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
104
Like
19.756
Πόντοι
26.376
Πήγα να δω την Βάνα την πιστονιαρα. Από υπηρεσίες δεν μπορω να σχολιάσω αλλά εμφανισιακά φαίνεται σαν εγχειρισμενο τραβελι (μπορεί και να είναι!) και δεν ήθελα να το τεσταρω.
Μια χαρά γυναίκα είναι η Βάνα
Καμμία σχέση με τραβέλι...
Μπαίνεις άφοβα:fuck2::fuck2:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
104
Like
19.756
Πόντοι
26.376
Πριν μερικα χρονια ειχα κατεβει στην Βεργας για μια απλη τσαρκα και βλεπω μια 185++ και παθαινω πλακα..:wowmouth:

Μετα απο συζητηση που ειχαμε μου ειχε πει οτι ειναι βολευμπολιστρια και οτι εχει αναγκη καποια λεφτα και οτι θα φυγει πολυ συντομα..

Εγω ημουν τυχερος γιατι την γαμησα1-2 φορες, ηταν πολυ ωραια εμπειρια, ειχε κατι ποδια.., καθοταν στα 4 και σχεδον δεν την εφτανα χαχα! (Γεμιζε ολο το κρεβατι, οχι απο τα κιλα αλλα απο το υψος..)

*παρεμπιπτόντως δεν ειμαι λατρεις των γυναικων αυτων αλλα ηταν μοναδικη εμπειρια..

Και εγω οταν ακουω κατι τετοιο ξεροχυνω..
Αν εννοείς την Ιωάννα βολευμπολίστρια, ήταν γυρολόγος σε σπιτάκια κ σε πιάτσες...

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
176
Πόντοι
1
Τσάρκα πριν από λίγο κεντρικά

Μαζί της ήταν και η Καντι σκουρόχρωμη λατίνα με πιασίματα αλλά μύρισα φόλα (ίσως;) και την έκανα. Και για τις δύο ελεύθερο ανακοινώθηκε

Φωκαιας 19 - πήγα να δω την Κατερίνα αλλά έλειπε. Βγήκε μια 20-25 με μαύρα μαλλιά μικρό στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο. Η τσατσά έκανε προσπάθειά να πει το πρόγραμμα αλλά μιλούσε σαν ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού και ίσως χειρότερα και δεν κατάλαβα Χριστό. Νομίζω πως είπε Άννα η Ινα.

Φυλής 67 - νέα παρουσία είπε η τσατσά ονόματί Ντιάνα. 22 χρόνων από Βενεζουέλα ανοιχτό σοκολατί με μακριά μαλλιά. Ανακοινώθηκε ελεύθερο αλλά πάλι μύριζα φόλα. Όταν όμως είδα τον πάτο της όταν γύρισε έπαθα πλάκα και πέρασα. Θα ανεβάσω κριτική.

Φωκαιας 25β δεξιά πόρτα- δύο συναγωνιστές μέσα και η τσατσά δεν μου είπε ούτε πρόγραμμα ούτε όνομα. Από κριτικές που βλέπω η Σάρα ή Τζανινα πρέπει να ήταν. Οι γνωστες να απαντήσουν. Επίσης πήγε να μπει ένας ανω-σαχαριος νέγρος αλλά τον έστειλε και του είπε Only Greek, είχα καιρό να το ακούσω.
η ντιανα φυλ67 δευτερη βαρδια δουλευει? επειδη ψαχνω να εχει κωλαρα, να περασω

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.401
Πόντοι
201
Όσοι τρώνε πόρτα από κορίτσια να το σέβονται διότι ο λόγος της άρνησης μπορεί να είναι δικαιολογημένος!
Π.χ κάποιοι πελάτες μπορεί να μοιάζουν πολύ με κάποιο συγγενή της πουτάνας ή κάποιο παλιό γκόμενο που δεν θέλει να ξαναδεί μπροστά της.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.071
Πόντοι
371

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.071
Πόντοι
371
Και από Φώκαιας πήγα βόλτα να βρω αυτή την ιρινα αλλά πήγα κατά της 5 οπότε μάλλον είχε σχολασει,λίγο ποιο πάνω δεν ξέρω νούμερα ήταν κια με σιλικόνη βιζια και σιλικόνη στα χείλια θα περνούσα αλλά την είδα λίγο βιαστική να με κάνει να περάσω,και ποιο πάνω μια μιλφ με μεγάλα βιζια που τα έβαλε στο πρόσωπο για να περάσω..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.092
Πόντοι
5.827
Όσοι τρώνε πόρτα από κορίτσια να το σέβονται διότι ο λόγος της άρνησης μπορεί να είναι δικαιολογημένος!
Π.χ κάποιοι πελάτες μπορεί να μοιάζουν πολύ με κάποιο συγγενή της πουτάνας ή κάποιο παλιό γκόμενο που δεν θέλει να ξαναδεί μπροστά της.
Πράγματι πολύ λογικός και δικαιολογημένος λόγος. :think: Βέβαια πολλοί εδώ μέσα φαίνεται να μοιάζουν με συγγενείς και πρώην της πουτάνας.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.709
Πόντοι
21.636

Μήπως λες στο Βέργας 3? Δεξιά συνήθως δούλευε.
Ψηλή μελαχρινή μουνάρα ??
Έκατσε όντως πολύ λίγο.

Αν ναι, Αξέχαστη μουνάρα!!!
Εμένα αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι σπουδάζει νομική...:confused:

gamisiaris55

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι ώρες δουλεύει η Αλάνα στο Φ71Β (Οροφος) και πόσο θα κάτσει Ελλάντα

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.238
Πόντοι
2.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom