raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.703
- Πόντοι
- 5.006
Τι ήθελες τύπε να πετάξουμε κάνα μονοκινητήριο να τραβάει κάνα πανό από πίσω 100 χρόνια ολυμπιακός όπως γίνονταν τα καλοκαίρια της δεκαετίας του 90 με διαφημίσεις σαραφης και στα Τρίκαλα πάνω από τις παραλίες της αττικής;εγω που ημουν διπλα ηταν ψιλοφολα να μιλησω με ορολογια μπου κομ.
καμια σχεσημμε αυτο που δειχνει.
Στείλε μου γράμμαρε τι λυσσα ειναι αυτη....εξαντληθηκαν και τα γραμματοσημα...εχει να σταλει γραμμα τα τελευταια 30 χρονια στην ελλαδα και ξαφνικα βρεθηκαν 1 εκατομμυριο φιλοτελιστες...
παθανε την πλακα τους και τα ΕΛΤΑ.....
Τύπε σου γράφω ένα γράμμα όχι πως θέλω να στο στείλω φάση Πάριος θα τα κολλάμε πάνω στους φακέλους έτσι για να τα βλέπουμερε τι λυσσα ειναι αυτη....εξαντληθηκαν και τα γραμματοσημα...εχει να σταλει γραμμα τα τελευταια 30 χρονια στην ελλαδα και ξαφνικα βρεθηκαν 1 εκατομμυριο φιλοτελιστες...
σου στελνω γραμματοσημα για το πακετο με το πουντλ.Στείλε μου γράμμα
Ορμένιο Έβρου
τκ 68007
Σεξ βολκανο
Μόλις γύρισα από.καυω αυθημερόν.....πτώμα ..
Να πεις να ξαναβάλουν τα τρένα για Αθήνα τα μουνόπανα ώστε να στείλω πουντλ ......σου στελνω γραμματοσημα για το πακετο με το πουντλ.
Κωλο κωλο θα σας πάμε ρε μουνια
εχουν αρρωστησει οι αλλοι που προσπαθουν να βρουν ανοησιες για να υποβαθμισουν η να χλευασουν το οτιδηποτε.Κωλο κωλο θα σας πάμε ρε μουνια
Μουνιαρε τι λυσσα ειναι αυτη....εξαντληθηκαν και τα γραμματοσημα...εχει να σταλει γραμμα τα τελευταια 30 χρονια στην ελλαδα και ξαφνικα βρεθηκαν 1 εκατομμυριο φιλοτελιστες...
Γεμίσαμε κουπασι ρε μουνια