Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 366 άτομα (33 μέλη και 333 επισκέπτες)

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.810
Πόντοι
2.836
Χθες Κυριακή μεσημέρι, έκανα καταδρομική στο Βέργας 7 υπόγειο και πήρα το γκράνι Ελένη (πρώην Αγάπη). Ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα και λίγα στο πρόσωπο. Στο σεξ αντέχει μεν, όχι όμως άγριες καταστάσεις. Για σκληρούς γκιλφάκηδες ενδείκνυται...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
190
Like
43.221
Πόντοι
32.548
IMG_6968.jpeg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.804
Πόντοι
1.431

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.013
Πόντοι
3.760
Όντως έτσι είναι είναι λίγο ψυχρή.Καποτε μου είχε πει ότι είναι από Πολωνία αλλά δεν ξέρω αν ισχύει
Βασικα εχει πολωνεζικα χαρακτηριστικα.Εχει αυτη την μικρη μυτουλα καπως στρογγυλη και προσωπο πιο στρογγυλο.Αλλα ωραια γυναικα.Πολυ απαλο δερμα και αρμονικο σωμα.Αλλα τα βυζια της,αλλο πραγμα.Δεν πρεπει να ειναι φτιαχτα.Ομορφα στρογγυλα 2αρια και στο υψος τους.Θα παω να την βυζαξω αυτες τις μερες....:alivedick::alivedick:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.404
Πόντοι
2.036
Χτες δεύτερη βάρδια Ιάσονος 37β , Λαρισα :Γαμησα πτώμα : Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να κλείσει την πόρτα ή τσά εβελεπε (αυτό με καβλωσε ) Είπε γεια τι κάνεις ; Λέω τελικά μειλαει…. Μετά σιωπή ..πίπα στα όρθια μέτρια ….την ξάπλωσα στο κρεβάτι …Τα μάτια της καρφωμένα στο κενό ……Σαν νεκρή …η αίσθηση ,δεν υπήρχε αίσθηση….Και άλλες βάζουν λιπαντικό αλλά νιώθω …στο μουνι αυτό χώραγε όλη η μπουνιά μου ….βγαινω και αρχίζω να την σκαμπιλιζω στο κορμί με το παπαρι μου παντού , την έγλυψα παντού στόμα λαιμό μάγουλα μπούτια πόδια πελματα μουνακι και τέλος την γυρίζω στα 4 όπου σπάτουλαρισα καλά την πίσω τρύπα της και έβαλα τον πουτσο μου ανάμεσα στα πατουσάκια της και τα γαμουσα …καθώς άρχισα να χύνω αναστέναζε έντονα ενώ η γλώσσα μου σαν κομπρεσέρ μπαινόβγαινε κυριολεκτικά μέσα στο κωλαντερο της …..Συμπέρασμα είναι καλή αν θες να βγάλεις γούστα , δεν θα σου πει όχι …Σε καμία περίπτωση αν θέλει κάποιος να αράξει και να περιμένει από εκείνη όχι !!!αυτα !!
Τα ίδια της κάνουμε. Ειναι καραμελιτσα για γλείψιμο η μικρη. Ευτυχως που δε λέει οχι και κάθεται.

χεχεχε κάτι τέτοια έκανα στο πετίτ ασχημόπαπο την Σόνια που δούλευε στο ίδιο οίκο, όταν ξανά-πρωτό-ξεψάρωσα,
πριν 1,5-2 χρόνια? και άρχισα να θέλω κάτι παραπάνω από απλό, ξίνιζε λίγο αλλά καθόταν, της έβγαζα την βρωμόκαλτσα που φόραγε με την παντόφλα/τακούνι και την έβαζα να μου τον παίξει με τις πατούσες ή τον έτριβα πάνω τους, πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα όσο ποιο νωρίς μπορούσα στην βάρδια και έβγαζα γούστα, δεν ζήτησε ποτέ έξτρα... αλλά αυτή είχε ένα νεύρο, έδινε λίγο πόνο, στην Λαρίσα δεν μου βγήκε, πολύ γλυκούλα και παθητική.
Το είχα ζητήσει και από την Ναταλίτσα αλλά έφαγα τεράστιο κατηγορηματικό άκυρο, μία ακόμα φορά μου έκανε λίγο την χάρη και η Ντάρια, μόνο με πετίτ μου βγαίνει αυτό το βίτσιο :cheesy:

agriemenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
603
Πόντοι
80
επισκεψη πρωινη φ109α στην τουρκαλα ... δεν μιλαει καθολου ελληνικα ουτε αγγλικα ... αλλα περνει κατι γκριματσες και βγαζει κατι βογγητα που σε κανει να νιωθεις υπεργαμιας ... εχει τιμηθει 2 φορες

Bourdelakias84

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Κατάθεση προ ολίγου Φυλής 71 πανω Βικτώρια. Όμορφη με 2αρι βυζί και κωλαρα και τίποτε άλλο. Πίπα μέτρια έως κακή, αποδοση διεκπεραιωτικη,σφυροκόπημα στα 4 χύσιμο και γεια! Για μια φορά και πολύ ήταν προσωπικά δεν τρελάθηκα κιόλας οπότε δε σκοπεύω να ξαναπεράσω.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.804
Πόντοι
1.431
Συντομότατη ενημέρωση όσων τσέκαρα..
Φιλ11Α Νάταλι & Ντιάνα
Φιλ11Β Ρούμπι, Τζούλια και μια καινούργια (παλιά από αλλού) που μου διαφεύγει, καλό όμως..
Φ71Α Μπάρμπαρα κι άλλες 2 που ξέρουμε (η μία με πάτο - πάγκο εργασίας αλλά μη χαλασμένο)
Φ71Β Ντούλσε κι άλλες 2 γνωστές που δε συγκράτησα..
Ανοιχτά αρκετά Φυλής, Φώκαιας, Αγκύρας κλπ.

Κλειστά τα
Φ65Α & Β
Φ66Δ & Α

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
176
Πόντοι
1
Η ντιανα στο 65α οροφο ειναι τωρα εκει;
Εκεί,στο γκαράζ αυτοκινήτων έχει ένα πακι,αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο του για να τον ρωτάς για τις κορασίδες.Αφού εσύ βαριέσαι που ζεις να τσαρκαρεις για να δεις αν είναι εκεί η όχι.Θα κάνει πχ μπάνιο ο πάκι σπίτι του,θα τον παίρνεις να τον ρωτάς για κοπέλα θα βγαίνει αυτός από τη μπανιέρα αμέσως για να πάει να δει.Θα είναι κάτι σαν τον γοργονο από τον Μπομπ,που όταν τον καλούσαν ήταν εκεί.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.804
Πόντοι
1.431
Εκεί,στο γκαράζ αυτοκινήτων έχει ένα πακι,αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο του για να τον ρωτάς για τις κορασίδες.Αφού εσύ βαριέσαι που ζεις να τσαρκαρεις για να δεις αν είναι εκεί η όχι.Θα κάνει πχ μπάνιο ο πάκι σπίτι του,θα τον παίρνεις να τον ρωτάς για κοπέλα θα βγαίνει αυτός από τη μπανιέρα αμέσως για να πάει να δει.Θα είναι κάτι σαν τον γοργονο από τον Μπομπ,που όταν τον καλούσαν ήταν εκεί.
Τα Φ65Α&Β ήταν κλειστά στη 2η βάρδια (τουλάχιστον μέχρι τις 19:00 περίπου που έφυγα)

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
176
Πόντοι
1
Τα Φ65Α&Β ήταν κλειστά στη 2η βάρδια (τουλάχιστον μέχρι τις 19:00 περίπου που έφυγα)
Και εγώ που πήγα Κυριακή τα Φ65Α & Β ήταν κλειστά τη ώρα που πήγα εγώ στις 7-8 το απόγευμα.Φυλής 84Α ήταν η Ράνια.Φυλης 86 Μαρία τσέχα η οποία έχει φτιάξει σε σώμα.Παλια ήταν λεπτη σκινι,τώρα είναι λεπτή σκετο όχι σκινι.Ωραια κοπελα,ένα καθαρό 7 στα 10.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.196
Πόντοι
1.071
πήγα μια καταδρομική στην Φωκαίας για να βρω Τζαζινα, ήταν μια Σάρα τελικά και έφαγα άκυρο. Με τα πολλά μπήκα στο Φωκαίας 19. Βγαίνει μια λες και έβγαινε σε πίστα αλλά περιποιημένο μωρό , ψηλο εκ Ρωσίας εν ονόματι Μαρίνα. Καλή περίπτωση!

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
176
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες ; Η Ντάρια άγκυρας είναι πρωινη βάρδια η απογευματινή ; Γιατί πήγα απόγευμα Κυριακής,με σκοπό να τη πάρω και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Εγω τις άλλες φορές που την έπαιρνα ήταν απόγευμα εκει,όχι πρωί,τώρα μου είπαν πρωί.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.641
Πόντοι
2.836
Φυλης 86 Μαρία τσέχα η οποία έχει φτιάξει σε σώμα.Παλια ήταν λεπτη σκινι,τώρα είναι λεπτή σκετο όχι σκινι.Ωραια κοπελα,ένα καθαρό 7 στα 10.
10 στα 10 Φόλα η Αλβανιδα θα συμπληρώσω....

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
176
Πόντοι
1
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.804
Πόντοι
1.431
Και εγώ που πήγα Κυριακή τα Φ65Α & Β ήταν κλειστά τη ώρα που πήγα εγώ στις 7-8 το απόγευμα.Φυλής 84Α ήταν η Ράνια.Φυλης 86 Μαρία τσέχα η οποία έχει φτιάξει σε σώμα.Παλια ήταν λεπτη σκινι,τώρα είναι λεπτή σκετο όχι σκινι.Ωραια κοπελα,ένα καθαρό 7 στα 10.
7 δε θα την έλεγα σε εμφάνιση, εκτός αν πεις μόνο το σώμα..
Αλλά όσες φορές την έχω δει/ακούσει στο σαλόνι μοιάζει να χάνει πολλά λάδια :blahblah1::2funny:

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
176
Πόντοι
1
7 δε θα την έλεγα σε εμφάνιση, εκτός αν πεις μόνο το σώμα..
Αλλά όσες φορές την έχω δει/ακούσει στο σαλόνι μοιάζει να χάνει πολλά λάδια :blahblah1::2funny:
Γούστα είναι αυτά εμένα μαρεσει σα γυναίκα.Θα την ήθελα να ήταν απλά καλύτερη σε υπηρεσίες.Αλλα είναι καθαρο 7 για μένα.Λευκο δερματακι μαύρα μαλλάκια ωραίο βλέμμα έχει αυτό το κάτι τι να λέμε τώρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom