Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (20 μέλη και 234 επισκέπτες)

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.802
Πόντοι
2.836
Χθες Κυριακή μεσημέρι, έκανα καταδρομική στο Βέργας 7 υπόγειο και πήρα το γκράνι Ελένη (πρώην Αγάπη). Ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα και λίγα στο πρόσωπο. Στο σεξ αντέχει μεν, όχι όμως άγριες καταστάσεις. Για σκληρούς γκιλφάκηδες ενδείκνυται...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
190
Like
42.949
Πόντοι
32.548
IMG_6968.jpeg

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.701
Πόντοι
731

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.945
Πόντοι
3.760
Όντως έτσι είναι είναι λίγο ψυχρή.Καποτε μου είχε πει ότι είναι από Πολωνία αλλά δεν ξέρω αν ισχύει
Βασικα εχει πολωνεζικα χαρακτηριστικα.Εχει αυτη την μικρη μυτουλα καπως στρογγυλη και προσωπο πιο στρογγυλο.Αλλα ωραια γυναικα.Πολυ απαλο δερμα και αρμονικο σωμα.Αλλα τα βυζια της,αλλο πραγμα.Δεν πρεπει να ειναι φτιαχτα.Ομορφα στρογγυλα 2αρια και στο υψος τους.Θα παω να την βυζαξω αυτες τις μερες....:alivedick::alivedick:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.314
Πόντοι
2.036
Χτες δεύτερη βάρδια Ιάσονος 37β , Λαρισα :Γαμησα πτώμα : Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να κλείσει την πόρτα ή τσά εβελεπε (αυτό με καβλωσε ) Είπε γεια τι κάνεις ; Λέω τελικά μειλαει…. Μετά σιωπή ..πίπα στα όρθια μέτρια ….την ξάπλωσα στο κρεβάτι …Τα μάτια της καρφωμένα στο κενό ……Σαν νεκρή …η αίσθηση ,δεν υπήρχε αίσθηση….Και άλλες βάζουν λιπαντικό αλλά νιώθω …στο μουνι αυτό χώραγε όλη η μπουνιά μου ….βγαινω και αρχίζω να την σκαμπιλιζω στο κορμί με το παπαρι μου παντού , την έγλυψα παντού στόμα λαιμό μάγουλα μπούτια πόδια πελματα μουνακι και τέλος την γυρίζω στα 4 όπου σπάτουλαρισα καλά την πίσω τρύπα της και έβαλα τον πουτσο μου ανάμεσα στα πατουσάκια της και τα γαμουσα …καθώς άρχισα να χύνω αναστέναζε έντονα ενώ η γλώσσα μου σαν κομπρεσέρ μπαινόβγαινε κυριολεκτικά μέσα στο κωλαντερο της …..Συμπέρασμα είναι καλή αν θες να βγάλεις γούστα , δεν θα σου πει όχι …Σε καμία περίπτωση αν θέλει κάποιος να αράξει και να περιμένει από εκείνη όχι !!!αυτα !!
Τα ίδια της κάνουμε. Ειναι καραμελιτσα για γλείψιμο η μικρη. Ευτυχως που δε λέει οχι και κάθεται.

χεχεχε κάτι τέτοια έκανα στο πετίτ ασχημόπαπο την Σόνια που δούλευε στο ίδιο οίκο, όταν ξανά-πρωτό-ξεψάρωσα,
πριν 1,5-2 χρόνια? και άρχισα να θέλω κάτι παραπάνω από απλό, ξίνιζε λίγο αλλά καθόταν, της έβγαζα την βρωμόκαλτσα που φόραγε με την παντόφλα/τακούνι και την έβαζα να μου τον παίξει με τις πατούσες ή τον έτριβα πάνω τους, πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα όσο ποιο νωρίς μπορούσα στην βάρδια και έβγαζα γούστα, δεν ζήτησε ποτέ έξτρα... αλλά αυτή είχε ένα νεύρο, έδινε λίγο πόνο, στην Λαρίσα δεν μου βγήκε, πολύ γλυκούλα και παθητική.
Το είχα ζητήσει και από την Ναταλίτσα αλλά έφαγα τεράστιο κατηγορηματικό άκυρο, μία ακόμα φορά μου έκανε λίγο την χάρη και η Ντάρια, μόνο με πετίτ μου βγαίνει αυτό το βίτσιο :cheesy:

agriemenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
589
Πόντοι
80
επισκεψη πρωινη φ109α στην τουρκαλα ... δεν μιλαει καθολου ελληνικα ουτε αγγλικα ... αλλα περνει κατι γκριματσες και βγαζει κατι βογγητα που σε κανει να νιωθεις υπεργαμιας ... εχει τιμηθει 2 φορες

Bourdelakias84

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Κατάθεση προ ολίγου Φυλής 71 πανω Βικτώρια. Όμορφη με 2αρι βυζί και κωλαρα και τίποτε άλλο. Πίπα μέτρια έως κακή, αποδοση διεκπεραιωτικη,σφυροκόπημα στα 4 χύσιμο και γεια! Για μια φορά και πολύ ήταν προσωπικά δεν τρελάθηκα κιόλας οπότε δε σκοπεύω να ξαναπεράσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom