Χτες δεύτερη βάρδια Ιάσονος 37β , Λαρισα :Γαμησα πτώμα : Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να κλείσει την πόρτα ή τσά εβελεπε (αυτό με καβλωσε ) Είπε γεια τι κάνεις ; Λέω τελικά μειλαει…. Μετά σιωπή ..πίπα στα όρθια μέτρια ….την ξάπλωσα στο κρεβάτι …Τα μάτια της καρφωμένα στο κενό ……Σαν νεκρή …η αίσθηση ,δεν υπήρχε αίσθηση….Και άλλες βάζουν λιπαντικό αλλά νιώθω …στο μουνι αυτό χώραγε όλη η μπουνιά μου ….βγαινω και αρχίζω να την σκαμπιλιζω στο κορμί με το παπαρι μου παντού , την έγλυψα παντού στόμα λαιμό μάγουλα μπούτια πόδια πελματα μουνακι και τέλος την γυρίζω στα 4 όπου σπάτουλαρισα καλά την πίσω τρύπα της και έβαλα τον πουτσο μου ανάμεσα στα πατουσάκια της και τα γαμουσα …καθώς άρχισα να χύνω αναστέναζε έντονα ενώ η γλώσσα μου σαν κομπρεσέρ μπαινόβγαινε κυριολεκτικά μέσα στο κωλαντερο της …..Συμπέρασμα είναι καλή αν θες να βγάλεις γούστα , δεν θα σου πει όχι …Σε καμία περίπτωση αν θέλει κάποιος να αράξει και να περιμένει από εκείνη όχι !!!αυτα !!
Τα ίδια της κάνουμε. Ειναι καραμελιτσα για γλείψιμο η μικρη. Ευτυχως που δε λέει οχι και κάθεται.
χεχεχε κάτι τέτοια έκανα στο πετίτ ασχημόπαπο την Σόνια που δούλευε στο ίδιο οίκο, όταν ξανά-πρωτό-ξεψάρωσα,
πριν 1,5-2 χρόνια? και άρχισα να θέλω κάτι παραπάνω από απλό, ξίνιζε λίγο αλλά καθόταν, της έβγαζα την βρωμόκαλτσα που φόραγε με την παντόφλα/τακούνι και την έβαζα να μου τον παίξει με τις πατούσες ή τον έτριβα πάνω τους, πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα όσο ποιο νωρίς μπορούσα στην βάρδια και έβγαζα γούστα, δεν ζήτησε ποτέ έξτρα... αλλά αυτή είχε ένα νεύρο, έδινε λίγο πόνο, στην Λαρίσα δεν μου βγήκε, πολύ γλυκούλα και παθητική.
Το είχα ζητήσει και από την Ναταλίτσα αλλά έφαγα τεράστιο κατηγορηματικό άκυρο, μία ακόμα φορά μου έκανε λίγο την χάρη και η Ντάρια, μόνο με πετίτ μου βγαίνει αυτό το βίτσιο