Τι είναι το free sex chat; Και τι θα σου κάνουν που σου χακαραν το Spotify; Εμείς από χωριό είμαστε δεν ξέρουμε από αυτά.
Το free sex chat είναι μια ιστοσελίδα με πολύ κόσμο παγκοσμίως που μπορείς να κάνεις πολλές συζητήσεις.
Εγώ δεν έχω κάρτες και έγγραφα ψηφιακά, είμαι λίγο ψεκας και αυτό με έχει προστατέψει. Και δεν βάζω ονόματα, βάζω ψευδώνυμα πχ Στιβ Καρι από τον Στεφ Κάρι.
Αν πληρώνω κάτι ψηφιακά πάντα με pay pal ή pay safe. Αν δεν γίνεται, πάω για άλλη λύση. Φαντάζομαι υπάρχουν συνέπειες αν έχεις έστω και λίγο τα κανονικά σου στοιχεία.
Σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι η προστασία, να αλλάζετε παιδιά κωδικό ανά τρεις-τεσσερις μήνες, να μην μπαίνετε σε περίεργες ιστοσελίδες και να διαβάζετε πριν αγοράσατε κάτι. Είναι άσχημο ότι το ίντερνετ δεν είναι άνετο όπως παλιά, που οκ οι κίνδυνοι δεν ήταν τόσο μεγάλοι και τόσοι πολλοί ή αν είχες ένα απλό antivirus στον υπολογιστή, θα ήσουν μια χαρά. Ο ψηφιακός κόσμος έχει μεγαλώσει πάρα πολύ σε απίστευτο βαθμό, ο κάθε ένας πια μπορεί να γίνει χάκερ και όλες οι κινήσεις μας στο ίντερνετ καταγράφονται και μπορούν να δημιουργήσουν συνέπειες.