Θα σας πω μια εμπειρία μου.
Λόγω της συμμετοχής μου στο forum, έχω λάβει κάποια μηνύματα στο παρελθόν αν είμαι bull και σε όλα απαντούσα όχι!!!
Τώρα τελευταία έχω παίξει αυτό το ρόλο αν και δεν το επεδίωξα εγώ ως πρώτο στόχο. Το έφερε η στιγμή ας πούμε!! Βέβαια να πω ότι σπουδαίο ρόλο έπαιξε και η ανεκτικότητα αλλά και η προτροπή της δικιάς μου που ναι μεν είμαστε swingers αλλά τα παιχνίδια μας περιορίζονται με ζευγάρια και όχι με μπαλαντέρ.
Θέλω να πω ότι αν είσαι παντρεμενάκιας και παίζεις στα κρυφά και στα μουλωχτά, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κάθετα!!!
Δύο πρόσφατες εμπειρίες λοιπόν!!!
Και στις δύο η προσέγγισή μου ξεκίνησε προς το ζεύγος χωρίς να ξέρω πώς θα εξελιχθεί.
Για δικούς τους λόγους ο καθένας, ο ένας γυμναστηριακός, απολάμβανε να βλέπει τη γυναίκα του με άλλους και ο δεύτερος στρατιωτικός μπουχέσα, συμμετείχε κανονικά στην παρτούζα!!
Και οι δύο κυρίες, με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς άλλους, πολύ ομορφότερους, πολύ πιο γυμνασμένους και με σαφώς μεγαλύτερη πούτσα!!!
Το tip ;;;;Θεωρώ πως είναι αυτό που λέει και η γυναίκα μου : "Τό'χεις με τις γυναίκες ρε καριόλη"