Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (26 μέλη και 186 επισκέπτες)

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....
Τα είπες όλα

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.694
Πόντοι
201
Βολτουλα φυλης κατα τις 10 το βραδι σημερα, οπου ορδες μαλακισμενων γεμιζανε τα σαλονια των καταστηματων ( που εννοειτε οτι δεν θα γαμουσανε ). Να φανταστω οτι πιο βραδι η κατασταση θα ειναι απελπιστηκη.

Περασα με Ειρηνη στο Φωκαιας 17 πανω. Μπραβο στο κοριτσι............χορτασα γαμηση.....τις ζητησα οσο θα την πηδαω, να μου λεει βρωμολογα στα ρωσικα ( Τα davai και τα suka bliaτ, πηγεναν σύννεφο....τα αλλα που μου ελεγε δεν τα καταλαβενα). Αγκαλιες φιλια, πολυ περιποιηση μυστες μου. Πηδηξα στο δωματιο που ειναι μεσα στο κουζινακι, που ηταν πολυ ζεστο.....στο δωματιο εμεινα σχεδον 15 λεπτα, δεν ενοχησε η υπηρεσια (μετα απο εμενα δεν υπηρχε αλλο δωματιο).

Καλο Σαββατοβραδο σε ολους.

Υ.Γ. Εαν δεν θες να φας φολα, να πας σε ρωσσικο μουνι.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.597
Πόντοι
1.056

:sad2::sad2::sad2:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Τι θες να μάθεις φίλε

:sad2::sad2::sad2:
Το διάβασα και εγώ
Σε ποιους οίκους την πέσαν ;;;;
Ξερει κανείς ;;;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αλισια ξανθιά παχουλη μέ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Ιωάννα μελαχρινό μελαμψό κοντοπουτανο με κανονικό κορμί , 2-2.5αρι βυζι και Ρουμπι ξανθιά χοντρή με μεγάλο κωλο, 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί κωλομαγουλο , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Εξηκιου 18, 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Νανσι μιλφ με κάστανο πάρα πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε. .

Βεργας 7 υπόγειο Αννα ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι, νταρντανοπαχουλη 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Ναι το ξέρω!

Έχει την Ναταλία την ξανθιά την μπουχεσωμπαζοακυρη!

Και ΕΙΧΕ την Ναταλί την ξανθιά Ουκρανονταρντανα τουρλοκωλιαστρα!

ΥΓ: Η Ναταλί/Τούρλο δουλεύει τώρα εκεί?
Δεν νομίζω!
Δεν είναι εκεί!
Έχει φύγει!
Την Τετάρτη εκεί ήταν, δουλεύει πολύ σπάνια

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.792
Πόντοι
3.436
Βολτουλα φυλης κατα τις 10 το βραδι σημερα, οπου ορδες μαλακισμενων γεμιζανε τα σαλονια των καταστηματων ( που εννοειτε οτι δεν θα γαμουσανε ). Να φανταστω οτι πιο βραδι η κατασταση θα ειναι απελπιστηκη.

Περασα με Ειρηνη στο Φωκαιας 17 πανω. Μπραβο στο κοριτσι............χορτασα γαμηση.....τις ζητησα οσο θα την πηδαω, να μου λεει βρωμολογα στα ρωσικα ( Τα davai και τα suka bliaτ, πηγεναν σύννεφο....τα αλλα που μου ελεγε δεν τα καταλαβενα). Αγκαλιες φιλια, πολυ περιποιηση μυστες μου. Πηδηξα στο δωματιο που ειναι μεσα στο κουζινακι, που ηταν πολυ ζεστο.....στο δωματιο εμεινα σχεδον 15 λεπτα, δεν ενοχησε η υπηρεσια (μετα απο εμενα δεν υπηρχε αλλο δωματιο).

Καλο Σαββατοβραδο σε ολους.

Υ.Γ. Εαν δεν θες να φας φολα, να πας σε ρωσσικο μουνι.
αυτο με τις ορδες των πιτσιρικαδων ειδικα παρασκευη - σαββατο αργα βραδυ εχει καταντησει μαστιγα...μπαινουν απο οικο σε οικο ανα ομαδες 5-10 ατομων γεμιζοντας ασφυκτικα τα σαλονια μονο και μονο για να παρουν οι περισσοτεροι απλα ματι τις πουτανες και να φυγουν...ευτυχως ορισμενες τσατσαδες το εχουν παρει πρεφα αυτο και αμα σε γνωριζουν μετα απο καποιες επισκεψεις σου δινουν προτεραιοτητα....

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
αυτο με τις ορδες των πιτσιρικαδων ειδικα παρασκευη - σαββατο αργα βραδυ εχει καταντησει μαστιγα...μπαινουν απο οικο σε οικο ανα ομαδες 5-10 ατομων γεμιζοντας ασφυκτικα τα σαλονια μονο και μονο για να παρουν οι περισσοτεροι απλα ματι τις πουτανες και να φυγουν...ευτυχως ορισμενες τσατσαδες το εχουν παρει πρεφα αυτο και αμα σε γνωριζουν μετα απο καποιες επισκεψεις σου δινουν προτεραιοτητα....
Αφού δεν μπαίνουν οι πιτσιρικάδες στο δωμάτιο έτσι και αλλιώς θα πάρεις προτεραιότητα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα , λεπτά πόδια 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και μασαζακι.

Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί φράντζα, 2αρι βυζι και Νάταλι μελαχρινή χοντρή γκιλφ με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
IMG_20230115_120828.jpg

Αλκαμένους 113 κλειστό.

Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι και Μαρίνα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, αμφ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ρεμουνδου 21αρια & 20 κλειστά.

Περγάμου 1 ισόγειο Κική από Ταϊλάνδη είπε η υπηρεσία, μελαχρινή κοντή παχουλη αλλά με λεπτά πόδια, 3.5αρι βυζι, Σουζι ξανθοκαστανη σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη και Νανσι καστανοξανθη λεπτή με 1.5αρι βυζι, διάφορα προγράμματα, η τρανσέξουαλ μετά τις 1700.

Περγάμου 1 όροφος Εβελινα στο δωμάτιο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Ευτυχώς που μέσα στη γενική πτώση του Μεταξουργείου παραμένουν κάποιες νησίδες ελπίδας, και μία από αυτές είναι μελαχρινή milf Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφο. Ορεξάτη και καυλιάρα, δεν με έχει αφήσει ποτέ παραπονούμενο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Ευτυχώς που μέσα στη γενική πτώση του Μεταξουργείου παραμένουν κάποιες νησίδες ελπίδας, και μία από αυτές είναι μελαχρινή milf Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφο. Ορεξάτη και καυλιάρα, δεν με έχει αφήσει ποτέ παραπονούμενο!
Θα συμφωνήσω, πολύ τίμια επιλογή

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Παρακμιακή βόλτα χθες στο Μεταξουργείο πριν μία ώρα. Σαπιλα.

2 Δίας πέρασαν και σταμάτησαν ένα λέσι. Κατάσταση γενικά όχι καλή. 2 πουστηδες αρρωστημένες φάτσες κυκλοφορούν.ενας μεσήλικας κι ένας ψηλός νέος,ίδιος σαν ξάδερφος του ταμπάκο,με καβλωμενη πουτσα μπαίνει και κάνει τον πελάτη για να βλέπει πακια κι όποιον μπαίνει.η πουτσα καβλωμενη και φαινοταν

Κολοβού 27 α. μετά από μια γύρα στο τετράγωνο κατέληξα σε βιαβιανα. Αδυνατουλα με ωραίο κωλαρακι,ίσιο μαύρο μαλλί.τσιμπουκι καλό και βαθύ.επομενη στάση ανάποδα από πάνω.πηδουσε καλά και συνέχισα με σφαλιάρες στα κωλομερια. Της πάτησα κι έναν πουτσο στα 4 όπου και έχυσα. Γενικά δεν πολυνοωθει,τυπική...

Κολωνού 53.πριν να γαμησω,στην γύρα. Μπαίνω μεσα και ακούω τον βαρύ(λέει τσαμπουκας κωλοκαφενειου) μάγκα τσάτσο να υποσχετε πολλά για τα τσιμπούκια της κοπέλας.μου εδοσε και εγγύηση. Ένα από τα χειρότερα σχιαχτρο που έχω δει. Αδύνατη,ίσως πρεζόνι, μαύρο μαλλί με άσπρη ρίζα και χωρίς τα μπροστινά δόντια. Έφυγα.

Καθώς πήγαινα περδίκα 1 ,ρεσιτάλ παρακμής από γύφτους έξω από το κλειστό μινι μάρκετ. Το αντρόγυνο ,τσιφτετέλια από το αμάξι και το μικρό παιδάκι να παίζει στους μπουρδελοδρομους.

Περδίκα 1 .μια πολύ μέτρια κοκκινομάλλα,στο άσχημο. Ο Τσάτσος Έλληνας,πουστρακι γύρο στα 30-35 που λέει καφριλες για να γελάμε στην αναμονή.

Κολωνού 32 στο ιδιογειο.μια λεπτή ψηλή ,προστιχοφατσα με καλό κωλαρακι.δεν μπήκα γιατί είχε πολύ αναμονή.

Η τσατσά ωραίο μιλφ Ελληνίδα με ωραίο κωλο πόδια,καβλιαρα με ωραία βυζί.μαυρο μαλλί.

Αν ήταν Τάνα σίγουρα θα έμπαινα.αν και με προβλημάτισε να της κάνω μια πρόταση,θα της έδινα και τα 2πλασια

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Καλά ρε παιδιά,τόσα πουσταρια μαζεμένα να κόβουν βόλτες έξω από τα μπουρδέλα?δεν είμαι από Αθήνα εντύπωση μου εκανε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom