Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.929
- Πόντοι
- 6.256
Παω να τη πεσω ουπς προεκυψε καποιο προβλημα γαμιεστε βολκανο πληκτρολογει ολοι σβινγκ
τον ηχο τον βγαζεις εντελως αν θες , υπαρχει επιλογηΕντάξει τον χαμήλωσα τον ήχο κ δεν ακούγεται τίποτα αλλά θα μας παίρνει τηλ η γκόμενα κ δεν θα το ακούμε κ θα μας χωρίσει επειδή θα νομίζει ότι την γειωνω μπροστά στη γυναίκα μου
ασε τις εξετάσεις για άλλη φο΄ραΝαι, δεν έχεις άδικο. Το εξετάζουμε.
το εβγαλαν τωρα , ψαξε λαγουμι να κρυφτεις γαμημενε , σε ψαχνουμεΝομιζω είναι λάθος αυτό με το φωτοστέφανο διότι μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις
και τον ηχο αφαιρεσαν και για ολα φταιει ο ευθυμης μπλετσας του μπου.το εβγαλαν τωρα , ψαξε λαγουμι να κρυφτεις γαμημενε , σε ψαχνουμε
παντως μπορω να πω πολυ αποφασιστικοι στις αλλαγες η ομάδα του μπουκαι τον ηχο αφαιρεσαν και για ολα φταιει ο ευθυμης μπλετσας του μπου.
το πληκτρολογει........................... παρεμεινε αραγε?παντως μπορω να πω πολυ αποφασιστικοι στις αλλαγες η ομάδα του μπου
Μας γαμησαν να το βαλουν , επαιξε 30 λεπτα , εγραψε ενας ενα μηνυμα, το ξηλωσαν
να πας να γαμηθεις τωραΩραία την κοίμηση την κυρά ....τώρα ξαναβαλτα αντισθενη
πουτανα μας εκανες μπλετσα ε μπλετσα.Ωραία την κοίμηση την κυρά ....τώρα ξαναβαλτα αντισθενη
οχι κανονικα επρεπε να εχει ηχητικη ειδοποιηση πχΜπορεί να κάνει το σαητ κουαξ κουαξ κ να συνδέεται με το κινητό ring tone με το κουδούνι του σπιτιού ,με το τηλέφωνο ,το θηροτηλέφωνο και το σκύλο μου για να γαβγίζει όταν γράφει ο πιξη;;;;;
Θα επανέλθει δριμύτερο αυτό, ναι.
Έχω βγάλει την κατάσταση σύνδεσης κ έχω βγάλει το φωτοστέφανο αλλά πάλι τα βλέπω όταν μπαίνω σε νημαΌσον αφορά τα φωτοστέφανα:
Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να φαίνονται, απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας:
Απόρρητο (bourdela.com) -> Εμφάνιση της κατάστασης σύνδεσής σου
σε περίπτωση που δεν θέλει κάποιος τους ήχους.