sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.208
- Πόντοι
- 22.266
Μιας που είσαι online σε τι κατάστασηε βλέπεις;;χρόνια πολλαΦωτοστέφανα is back.!!!
Μιας που είσαι online σε τι κατάστασηε βλέπεις;;χρόνια πολλαΦωτοστέφανα is back.!!!
σε βλεπουμε σε εξαιρετική κατασταση τύπεΜιας που είσαι online σε τι κατάστασηε βλέπεις;;χρόνια πολλα
Συγγνώμη αλλά τώρα είδα το μήνυμά σου...Μιας που είσαι online σε τι κατάστασηε βλέπεις;;χρόνια πολλα
Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να αλλάξεις το όνομά σου κάθε έξι μήνες...Επισης θα ηταν δυνατον να αλλαξουμε το ονομα του προφιλ μας?
Ευχαριστω ρε μαν, μου εδωσες εμπνευση και πηγα στις προτιμησεις και στον λογαριασμο και το αλλαξα..Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να αλλάξεις το όνομά σου κάθε έξι μήνες...
Θέλω να αλλάξω όνομα αλλά δεν ξέρω ποιο να βάλωΑν δεν κάνω λάθος, μπορείς να αλλάξεις το όνομά σου κάθε έξι μήνες...
Θέλω να αλλάξω όνομα αλλά δεν ξέρω ποιο να βάλω
Rixtari.MasterΘέλω να αλλάξω όνομα αλλά δεν ξέρω ποιο να βάλω
It's a feature, not a bugοταν αλλαζεις σελιδα σε παει στο τελευταιο ποστ και σκρολαρεις μεχρι επανω
αυτο μονο
Γνωριζεις πως το αλλαζουμε; Δλδ να ειναι οπως πριν, με το που αλλαζεις σελιδα να σε πεταει στην αρχη του νηματος..It's a feature, not a bug
Ναι , κι εμένα αυτό κάνει σε πάει κάτω στην αλλαγή σελίδας !οταν αλλαζεις σελιδα σε παει στο τελευταιο ποστ και σκρολαρεις μεχρι επανω
αυτο μονο
θα το φτιαξουνΓνωριζεις πως το αλλαζουμε; Δλδ να ειναι οπως πριν, με το που αλλαζεις σελιδα να σε πεταει στην αρχη του νηματος..
Δεν βαριεσαι εχουμε φωτοστεφανα τουλαχιστον.....να φαινεται ποιος ειναι μπαναρισμενος θα το προσθεσουμε ή θα ψαχνουμε στο προφιλ αμα μπορουμε να του στειλουμε μηνυμα και θα ριχνουμε μαντεψιες;οταν αλλαζεις σελιδα σε παει στο τελευταιο ποστ και σκρολαρεις μεχρι επανω
αυτο μονο
εδω δειτε ρε την μαυρογατα μια χαρα δουλευαον τα φωτοστεφανα μολις τα γρουσουζεψε εσβησανΔεν βαριεσαι εχουμε φωτοστεφανα τουλαχιστον.....να φαινεται ποιος ειναι μπαναρισμενος θα το προσθεσουμε ή θα ψαχνουμε στο προφιλ αμα μπορουμε να του στειλουμε μηνυμα και θα ριχνουμε μαντεψιες;
εχουμε μπλεξει με ειδικούςεδω δειτε ρε την μαυρογατα μια χαρα δουλευαον τα φωτοστεφανα μολις τα γρουσουζεψε εσβησαν