Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι οκ,αλλά τότε αντί να μαυρίσεις θα ασπρισεις,φεγγαροθεραπεια και οχι ηλιοθεραπεία !Χωρίς μαγιό ?????
Αν είναι βραδάκι δέχομαι !!!!
Πόσες χωράνε στο κοτερό σου ???Ε αφου σου αρεσει η θαλασσα εδω παει , εχω και κοτερο παμε μια βολτα ????
χαχαχα
Σωστο αλλα την νυχτα στην θάλασσα κανεις αλλα πραγματα πονηρα που δεν επιτρεπονται την ΜΕΡΑ!!!!!Ναι οκ,αλλά τότε αντί να μαυρίσεις θα ασπρισεις,φεγγαροθεραπεια και οχι ηλιοθεραπεία !
Αγαπη ........η λέξη αγγαρεια δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου ξέρεις οτι με μεγαλη μου χαρα πάντα σας απαντω !!!!!μονο εσυ ελενα μοναδικη μου αγαπη χαχαχαχ
υγ:
μην κανεις διπλες παραθεσεις σαν αγγαρεια δηχνει
Πες και τα υπολοιπα δεν ειναι κακο , να τα λες ολα οχι τα μισα !!!!!!!!!!! χαχαΜΟΝΟ αγάπη εχω μέσα μου !!!
Η θάλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία με ηρεμεί και με χαλαρώνει !!!!
Φρεσκαρε μου την μνήμη !!!Πες και τα υπολοιπα δεν ειναι κακο , να τα λες ολα οχι τα μισα !!!!!!!!!!! χαχα
Και εγω που νόμιζα ότι είμαι η πιο όμορφη του κόσμου ............δεν την εχω συναντησει, διαβαζω συνεχως κριτικες για το ποσο καλη ειναι μεν στις υπηρεσιες της αλλα το ποσο <ασχημη> ειναι απο τον λαιμο και πανω
εγω παντος με αυτην την τελευταια φωτο την ξεμουνιαζα ανετα ακομα και αν ειχε μαπα γεωργιας βασιλειαδου
πραγματικα οσο και μη ομορφη να ειναι (δεν αναφερω ασχημη για εμενα δεν υπαρχει ασχημη γυναικα)οταν βλεπεις αυτο το κορμι δεν σου ανεβαζει την τεστοστερονη σου?
δεν εισαι?Και εγω που νόμιζα ότι είμαι η πιο όμορφη του κόσμου ............
Αφου ρε κουκλα εισαι.. Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε που ελεγε και μια ψυχη. Ομορφη και χαριτωμενη.Και εγω που νόμιζα ότι είμαι η πιο όμορφη του κόσμου ............
Κάποτε μου είπε ενα αγόρι σε συναντηση μας !!!!❤δεν εισαι?
Υπεκφυγες !! ταχα δεν ξερεις αυτα που κανεις συχνα και ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!Φρεσκαρε μου την μνήμη !!!
Τι κάνω ??Υπεκφυγες !! ταχα δεν ξερεις αυτα που κανεις συχνα και ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!
Μονο μαθηματα και διαβασμα. Επιβεβαιωνω εγω.Τι κάνω ??
Σε γεννικες γραμμές είμαι ήσυχη !!!
Ναι σιγουρα οταν κοιμασαι !! χαχαχαΤι κάνω ??
Ε τότε τι περιμένεις .πάντως αν δεν είναι Στα γούστα σου η Έλενα φεύγει .πάντα Ρωτάει τους καινούργιους πελάτες αν είναι οκ να περάσει .δεν την εχω συναντησει, διαβαζω συνεχως κριτικες για το ποσο καλη ειναι μεν στις υπηρεσιες της αλλα το ποσο <ασχημη> ειναι απο τον λαιμο και πανω
εγω παντος με αυτην την τελευταια φωτο την ξεμουνιαζα ανετα ακομα και αν ειχε μαπα γεωργιας βασιλειαδου
πραγματικα οσο και μη ομορφη να ειναι (δεν αναφερω ασχημη για εμενα δεν υπαρχει ασχημη γυναικα)οταν βλεπεις αυτο το κορμι δεν σου ανεβαζει την τεστοστερονη σου?
Δασκαλε καλοκαιρακι θα χαλαρωσω λίγο με το διάβασμα !!!Μονο μαθηματα και διαβασμα. Επιβεβαιωνω εγω.
ΜπαΤι κάνω ??