billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Για δες,και εγώ που νόμιζα ότι οι ΑΝΤΡΕΣ κάνουν έρωτα στις sexy γυναίκες!την ξεμουνιαζα ανετα
Για δες,και εγώ που νόμιζα ότι οι ΑΝΤΡΕΣ κάνουν έρωτα στις sexy γυναίκες!την ξεμουνιαζα ανετα
Γιατι ειναι οι παπαδιες ήσυχες????Καλα σου ειπε ΜΠΑ , για να το λεει η Αντριαννα το 10 το καλο κατι ξερει , δεν εισαι και σιγανοπαπαδια χαχα!!
ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΑ !!!!Για δες,και εγώ που νόμιζα ότι οι ΑΝΤΡΕΣ κάνουν έρωτα στις sexy γυναίκες!
Οι παπαδιες δεν ξέρω,σλλα οι καλόγριες το πάνε το γράμμα!!!Γιατι ειναι οι παπαδιες ήσυχες????
Το πανε και το φερνουν !!!!Οι παπαδιες δεν ξέρω,σλλα οι καλόγριες το πάνε το γράμμα!!!
ο ερωτας ειναι κατι διαφορετικο και θελει ισως και χρονο για να ερθει(δεν μιλαω για 1-2-3 ωρες αλλα χρονο για να οριμασει μεσα σου) οταν μιλανε τα ενστικτα γινεται αυτο που ανεφεραΓια δες,και εγώ που νόμιζα ότι οι ΑΝΤΡΕΣ κάνουν έρωτα στις sexy γυναίκες!
Ε ναι,ο κάθε καβλωμενος της πλατείας Ομονοίας μπορεί να ξεμουνιασει μια γυναίκα!ο ερωτας ειναι κατι διαφορετικο και θελει ισως και χρονο για να ερθει(δεν μιλαω για 1-2-3 ωρες αλλα χρονο για να οριμασει μεσα σου) οταν μιλανε τα ενστικτα γινεται αυτο που ανεφερα
Ησυχες οσο εσυ η οπως εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι ειναι οι παπαδιες ήσυχες????
Και να το απολαυσει εξισου οπως εσυ.Ε ναι,ο κάθε καβλωμενος της πλατείας Ομονοίας μπορεί να ξεμουνιασει μια γυναίκα!
Το δύσκολο είναι,ακόμα και σε επαφή της μιας ώρας να την κάνεις να αισθανθεί όμορφα!
Δεν σε χαλάει νομίζω που η κούκλα μας είναι ατακτουλα!Ησυχες οσο εσυ η οπως εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για ειναι πετυχημενη μια συναντηση αναμεσα σε 2 αγνωστους θα πρεπει ο ενας παντα σε εισαγωγικα ναο ερωτας ειναι κατι διαφορετικο και θελει ισως και χρονο για να ερθει(δεν μιλαω για 1-2-3 ωρες αλλα χρονο για να οριμασει μεσα σου) οταν μιλανε τα ενστικτα γινεται αυτο που ανεφερα
Καλυτερα δεν μπορουσες να το περιγραψεις. Ακριβως εται ειναι.Για ειναι πετυχημενη μια συναντηση αναμεσα σε 2 αγνωστους θα πρεπει ο ενας παντα σε εισαγωγικα να
( ερωτευθει ) τον αλλον εστω και για μια ώρα!!!
Εννοω να γοητευτει να σκεφτεται οτι γουσταρω πολυ .....
Το ξεκαθαριζω για να μην παρεξηγηθω στην λέξη
( Ερωτευθει )!!!!!!!
Πάρε μία καρδουλα ...........❤Καλυτερα δεν μπορουσες να το περιγραψεις. Ακριβως εται ειναι.
Μα εισαιι μοναδικη μου αγαπη χααχχαΚαι εγω που νόμιζα ότι είμαι η πιο όμορφη του κόσμου ............
Ρε μωρο μου τι ησυχη να ειμαι 20 χρονων παιδουλα !!!Ησυχες οσο εσυ η οπως εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν πιστευω να αγαπας και καμία άλλη ????Μα εισαιι μοναδικη μου αγαπη χααχχα
Ποτε χαχαχαχαΡε μωρο μου τι ησυχη να ειμαι 20 χρονων παιδουλα !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πιστευω να αγαπας και καμία άλλη ????
Το ξερω χριστοφορε !!!Ποτε χαχαχαχα
Εσυ εισαι Μαρια η μοναδικη μου αγαπη
Χαχαχα!!!!!!!!! μας επεισες , 20χρονη με παρθενοραφη ???? χαχα!!!!!!!! , να εισαι καλα με κανεις και γελαω !!!!Ρε μωρο μου τι ησυχη να ειμαι 20 χρονων παιδουλα !!!
Δεν πιστευω να αγαπας και καμία άλλη ????