enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.826
- Πόντοι
- 3.656
εκλεισα 3η δοση με το αγιασμα της φαιζερ αυτη την φορα τρελο κοκτειλ παω να κανω
εκλεισα 3η δοση με το αγιασμα της φαιζερ αυτη την φορα τρελο κοκτειλ παω να κανω
θα του γινει πετρα ο πουτσος του Αθηναιου, ακουει Μπουρλα και σταζει ζουμια η κωλοτρυπα τουεκλεισα 3η δοση με το αγιασμα της φαιζερ αυτη την φορα τρελο κοκτειλ παω να κανω
και τα βιαγκρα η φαιζερ τα βγαζει ισως γιαυτοθα του γινει πετρα ο πουτσος του Αθηναιου, ακουει Μπουρλα και σταζει ζουμια η κωλοτρυπα του
Σε πιάσανε κρυάδες εμβολιασμένε συνρουμίτη; Μήπως σε γυροφέρνουν οι καταραμένοι ιοί;Κρυουλιαρικες καλημέρες ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ
Και γω το μαρτη τέταρτη,εκλεισα 3η δοση με το αγιασμα της φαιζερ αυτη την φορα τρελο κοκτειλ παω να κανω
ΝΑΙ ΡΕ ΑΛΑΝΑΡΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΩΤΉΡΑ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑεκλεισα 3η δοση με το αγιασμα της φαιζερ αυτη την φορα τρελο κοκτειλ παω να κανω
Γαμηκουλας ο μπουρλακαι τα βιαγκρα η φαιζερ τα βγαζει ισως γιαυτο
Στρατάρχα μου οι δηλωσίες Σταλίνες στις οξυδερκείς διαταγές σουΝΑΙ ΡΕ ΑΛΑΝΑΡΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΩΤΉΡΑ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ
ρε sigman το έχεις παρει πατριωτικά με τη μάχη σου απέναντι στα ψέκια αλλά μην τα διαβάζεις όλα κυριολεκτικά, ρίξε μια ματιά σε ποιόν σχολίασα και ποιο είναι το πνεύμα του ποσταρίσματος μου.
Το θεμα ειναι πως τους αφησαν να ξεμπουκαρουν στην ελλαδα χωρις αναγνωριση τιτλου σπουδων. Υστερα απο πανελληνιες εξετασεις στο Δοαταπ πρωην Δικατσα. Οπως γινοταν παλιοτερα δηλαδη.?
οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι με μαστερ και διδακτορικο τι ειδικευση εχουν στον κορονοιο?ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ τα πτυχία της συμφοράς από Βουλγαρία κτλ.
επειδή είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΧΩΡΙΣ να έχουν θέσει
κάποιες προδιαγραφές.
Έτσι κατευθείαν, ΧΩΡΙΣ εξετάσεις σε ΔΟΑΤΑΠ ( πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)
ήρθαν με πτυχία της συμφοράς από Βουλγαρία και Ουγγαρία
έχοντας πληρώσει και καθηγητές για να τους περάσουν,
και τους προσλαμβάνουν σαν ειδικευόμενους ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ !
Έτσι πήραν και τον ΝΤΕΝΕΚΕ τη λούγκρα Hellraiser4Ever !
Το θέμα είναι ότι πρόκειται για ψυχοπαθή γελοίο ΝΤΕΝΕΚΕ,
και θα ΄έχουν πρόβλημα οι ασθενείς.
Το σκέπτεσαι να πέσει κάποιος φίλος σου , συγγενής σου
ή και εσύ στα χέρια του ψυχοπαθή ντενεκέ με το νικ
Hellraiser4Ever ;
Ο ντενεκές αυτός μιλάει και για ...κορωνοϊό
ενώ δεν ξέρει την τύφλα του, και τον έχουν πάρει ...
ειδικευόμενο οφθαλμολογίας !
Ούτως ή άλλως οι ειδικευόμενοι οφθαλμολογίας
ΔΕΝ έχουν γνώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό,
φαντάσου τώρα τον ψυχοπαθή Hellraiser4Ever
με το πτυχίο της συμφοράς να ... παριστάνει ότι
γνωρίζει τα θέματα για τον κορωνοϊό !
Αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται , και
κάνει και τον ... ειδικό στον κορωνοίό !
Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ , η ντενεκεδο-λούγκρα
Hellraiser4Ever
Παθολόγος φίλος μου είπε για τη D ως πρώτη επιλογή. Τη δίνουν σε όλους.
Μία και των 2000 προληπτικά, κα΄θε μέρα με το φαγητό, αρκεί. Έτσι κι αλλιώς είναι απο τις βιταμίνες που η τοξικότητα δε θεωρειται πιθανή με τις δόσεις που λαμβάνει ο συνηθισμένος άνθρωπος. Όχι μόνον για τον κοβίντ. Γενικά για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού.Δημοσίευση του Οκτωβρίου 2021 , μελε΄της ανασκόπησης
της επίδρασης της βιταμίνης D στη νόσηση από covid 19
COVID-19 Mortality Risk Correlates Inversely with Vitamin D3 Status, and a Mortality Rate Close to Zero Could Theoretically Be Achieved at 50 ng/mL 25(OH)D3: Results of a Systematic Review and Meta-Analysis - PubMed
The datasets provide strong evidence that low D3 is a predictor rather than just a side effect of the infection. Despite ongoing vaccinations, we recommend raising serum 25(OH)D levels to above 50 ng/mL to prevent or mitigate new outbreaks due to escape mutations or decreasing antibody activity.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
με βάση την οποία πρέπει
να χορηγούνται μεγάλες δόσεις σε ασθενείς με κορωνοϊό
( αλλά και προληπτικά σε αυτούς που ήρθαν σε επαφή
με φορείς)
συγκεκριμένα δόσεις που να επιτυγχάνουν συγκέντρωση
50 ng βιταμ. D / mL
Με βάση το πιο κάτω άρθρο
100 IU = 2.5 mcgVitamin D: A Rapid Review
What are the lessons that can be learned from the high rate of Vitamin D deficiency through out the world? What are the benefits and limitations of supplements?www.medscape.com
Προκύπτει ότι για ένα άτομο 75 κιλών η δόση πρέπει
να είναι τουλάχιστον 12.000 iu
1 κάψουλα , 3 φορές την ημέρα ,
αφού ο χρόνος ημιζωής της βιταμίνης D είναι 15 ώρες
οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι με μαστερ και διδακτορικο τι ειδικευση εχουν στον κορονοιο?
Με βάση το πιο πάνω άρθρο πρέπει να επιτυγχάνειΜία και των 2000 προληπτικά, κα΄θε μέρα με το φαγητό, αρκεί. Έτσι κι αλλιώς είναι απο τις βιταμίνες που η τοξικότητα δε θεωρειται πιθανή με τις δόσεις που λαμβάνει ο συνηθισμένος άνθρωπος. Όχι μόνον για τον κοβίντ. Γενικά για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού.
Έτσι μου είπε, έτσι λέω. Γιατρός δεν είμαι.
Εμείς μιλούσαμε για προληπτική λήψη. Ενός υγιούς ατόμου που απλώς ψάχνει τρόπους να ενισχύσει την άμυνά του. Με καλές βιοχημικές εξετάσεις. Οι πάσχοντες και τα πιθανά κρούσματα είναι άλλο κεφάλαιο.Με βάση το πιο πάνω άρθρο πρέπει να επιτυγχάνει
κάποιος επίπεδο τουλάχιστον 50ng vit. D / mL
και αυτό απαιτεί για ένα άτομο 75 κιλών τουλάχιστον
12.000 iu την ημέρα , σε τρεις δόσεις των 4000 iu
Αυτό βέβαια για τους πάσχοντες, αλλά και γι' αυτούς
που έχουν έρθει σε επαφή με πάσχοντες, για λίγες ημέρες.
Το πιο πάνω άρθρο είναι ανασκόπηση του Οκτωβρίου 2021
Δείξε στο γνωστό σου ιατρό το άρθρο αυτό
Οι γονείς μου λαμβανουν 4000 iu / ημερα και εχουν επιτυχει το >50 οριο (αποδεδειγμενα με εξετασεις). Μαλλον 12000 iu ισως ειναι υπερβολη(?)Με βάση το πιο πάνω άρθρο πρέπει να επιτυγχάνει
κάποιος επίπεδο τουλάχιστον 50ng vit. D / mL
και αυτό απαιτεί για ένα άτομο 75 κιλών τουλάχιστον
12.000 iu την ημέρα , σε τρεις δόσεις των 4000 iu
Αυτό βέβαια για τους πάσχοντες, αλλά και γι' αυτούς
που έχουν έρθει σε επαφή με πάσχοντες, για λίγες ημέρες.
Το πιο πάνω άρθρο είναι ανασκόπηση του Οκτωβρίου 2021
Δείξε στο γνωστό σου ιατρό το άρθρο αυτό
Καλησπερα σας αγαπητο μελος ,Οι γονείς μου περνουν 4000 iu / ημερα και εχουν επιτυχει το >50 οριο (αποδεδειγμενα με εξετασεις). Μαλλον 12000 iu ισως ειναι υπερβολη(?)
Ευχαριστώ. Τις C και D τις παίρνω έτσι κι αλλιώς, Zinc θα αγοράσωΚαθημερινά και ανεξαρτήτως τιμών που έχουν οι βιοχημικές εξετάσεις, οπωσδήποτε Zinc και βιταμίνες C & D (κατά προτίμηση πόσιμη DELTIUS 10000 IU/ML)
Αντιβίωση έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να αγοράσεις χωρίς συνταγογράφηση.