Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
ΚλαίωΕσύ Θα μας δείρεις κιόλας...
ΚλαίωΕσύ Θα μας δείρεις κιόλας...
Είσαι που χάθηκες βρε ψυχή ?
Σήκωσε το ρημάδι που χτυπάει και μας πήρε τα αυτιά!! ΝΤΡΙΝ Και ΝΤΡΙΝ το στανιό μουΟ Μήτσος μου
Μωρό μου εσύ είσαι και θα είσαι η ΕΠΙΣΗΜΗ. η Εva θα είναι για να κάνει τα ρεπό σου!!Ένα πουλάκι με σφύριξε ότι γλυκοκοιταζεις την @Eva16... Οπότε απαιτώ διαζύγιο εδώ και τώρα χαχαχα
Κι αν σε ξεζουμίσει και μήνες στα χέρια της εγώ τι θα απογίνω?Μωρό μου εσύ είσαι και θα είσαι η ΕΠΙΣΗΜΗ. η Εva θα είναι για να κάνει τα ρεπό σου!!
Θα σου αφήσω διαθήκη καλεΚι αν σε ξεζουμίσει και μήνες στα χέρια της εγώ τι θα απογίνω?
Ευάκι έλα που σε θέλω για μία δουλειά.... ΧαχαχαΘα σου αφήσω διαθήκη καλε
Έρχομαι εύκολα να αντικαταστήσω τον πλαστικό με τον δικό μουΟ Μήτσος μου
Ο Μήτσος μου είναι αναντικατάστατος... ))) εσύ πάντως Έλα όποτε θέλεις )))Έρχομαι εύκολα να αντικαταστήσω τον πλαστικό με τον δικό μου
Φίλε εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα, μιλάμε για διαθήκη χαχαχαΔεν υπάρχετε .. κλαίω,....να είστε καλά!!!!!!
Θα τον βάλουμε στην άκρη όμως μην έχουμε κανένα ατύχημα και από μαλλί βγούμε κουρεμένοιΟ Μήτσος μου είναι αναντικατάστατος... ))) εσύ πάντως Έλα όποτε θέλεις )))
Θα τον βάλουμε στην άκρη όμως μην έχουμε κανένα ατύχημα και από μαλλί βγούμε κουρεμένοι
Ναι ναι καλά για να βγει ο Ερντογάν μετά και να πει "τι δουλειά έχει αυτή η τατανα εδώ" , τώρα δεν είμαστε για θερμό επεισόδιο....Ζωή πότε θα έρθεις στη Γαύδο;
Υ.Γ.: Επιβάλλεται και λίγο τρολ...
Θα του τον βάλεις ανάμεσα στις βυζαρες σου και θα χάσει το φως του... Θα αλλάξεις σελίδα στην ελληνική διπλωματίαΝαι ναι καλά για να βγει ο Ερντογάν μετά και να πει "τι δουλειά έχει αυτή η τατανα εδώ" , τώρα δεν είμαστε για θερμό επεισόδιο....
Υ.Γ φυσικά....
Ή να μας τσακώσει η Εμινε και να γίνουν πουτανα όλα... ΧαχαχαΘα του τον βάλεις ανάμεσα στις βυζαρες σου και θα χάσει το φως του... Θα αλλάξεις σελίδα στην ελληνική διπλωματία
Χαχαχαχα... Δως της τον Μήτσο να απασχολήσει το γατί της μέχρι να στραγγιξεις τον σουλτάνο και όλα καλάΉ να μας τσακώσει η Εμινε και να γίνουν πουτανα όλα... Χαχαχα