Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Σωστός....Είδες τελικά παντού χρειάζεται ένας Μήτσος χαχαχαΧαχαχαχα... Δως της τον Μήτσο να απασχολήσει το γατί της μέχρι να στραγγιξεις τον σουλτάνο και όλα καλά
Σωστός....Είδες τελικά παντού χρειάζεται ένας Μήτσος χαχαχαΧαχαχαχα... Δως της τον Μήτσο να απασχολήσει το γατί της μέχρι να στραγγιξεις τον σουλτάνο και όλα καλά
Ξέρεις τι κάνεις τελικά.. Συσκευασία ταξιδιού και καλά γαμησια.. χαχαχαΣωστός....Είδες τελικά παντού χρειάζεται ένας Μήτσος χαχαχα
Σε αυτή τη δουλειά θέλω να συμμετεχωΓια πείτε μου χαχαχ
Χαχα να ρωτήσουμε τον @erethis72 αν σε θέλει ))) χαχαΣε αυτή τη δουλειά θέλω να συμμετεχω
Τον άλλο μήνα )))
Έλα Αθήνα εσύ για νέο θερμό επισοδειο μιλφαρα μαςφέρε κ την μουναρα @Eva16 μαζί που δεν έρχεται ούτε με ταμα χαχαχαΝαι ναι καλά για να βγει ο Ερντογάν μετά και να πει "τι δουλειά έχει αυτή η τατανα εδώ" , τώρα δεν είμαστε για θερμό επεισόδιο....
Υ.Γ φυσικά....
Αστον αυτον. ΠερισσεύειΧαχα να ρωτήσουμε τον @erethis72 αν σε θέλει ))) χαχα
Ποιος περισσεύει ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑστον αυτον. Περισσεύει
Αιαι κρασαβιτσα μας σε φάω *είναι καλύτερα εκεί πάνω σαν κλίμα ξέρω κ μαρέσει αλλά δύσκολο να έρθω για τώρα.. αχχ εσύ μανάρι μΜωρό μου,έλα εσύ πια εδώ Θεσσαλονίκη. Θα σου αρέσει πάρα πολύ εδώ . Έχουμε βέβαια λίγο κρύο..αλλά δν πειράζει,είπαμε έχω μια πολύ μεγάλη και πολύ ζέστη αγκαλιά να σε ζεστανο .
Ελάτε εσείς εδώ και όλα θα τα φτιάξουμε. Και διαθήκες θα κάνουμε, και Βεντέτες θα ανοίξουμε, καθότι έχουμε και με Κρήτη παρτίδες, αλλά και τις κοριτσάρες στα όπα όπα θα τις έχουμε! Ελάτε μόνο νότια και φέρτε μας την ...ΑΝΟΙΞΗΖωή πάμε Αθήνα να πάρουμε αρκετές διαθήκες.
Μόνο βεντέτες μην ανοίξουμε
Ευάκι για πιο κρύο λες, στην Αθήνα χιονίζει εδώ έχουμε ήλιο χαχαΜωρό μου,έλα εσύ πια εδώ Θεσσαλονίκη. Θα σου αρέσει πάρα πολύ εδώ . Έχουμε βέβαια λίγο κρύο..αλλά δν πειράζει,είπαμε έχω μια πολύ μεγάλη και πολύ ζέστη αγκαλιά να σε ζεστανο .
Πρωτη φορά ακούω άτομο από Ρωσία να λέει έχει κρύο Ελλάδα ....κάτι καυκασιους γείτονες που χα γύριζαν Γενάρη μήνα με τα κοντομανικα....βέβαια επιναν το καλύτερο φάρμακο για το κρύο = βότκαΆστο Κρήτη βεντέτες,δεν λέω. Στον Καύκασο να δεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά για μένα είναι πολύ κρύο η αλήθεια
Πρωτη φορά ακούω άτομο από Ρωσία να λέει έχει κρύο Ελλάδα ....κάτι καυκασιους γείτονες που χα γύριζαν Γενάρη μήνα με τα κοντομανικα....βέβαια επιναν το καλύτερο φάρμακο για το κρύο = βότκα
αν κατεβάσουν δύο μπουκάλια βότκα μετά και στην Σουηδία για ηλιοθεραπεία θα πάνε...
Εσύ φιρί φιρί το πας για διαθήκη χαχα Και τι θα πεις στη δουλειά πάλι καρδιολόγο πας ;!στο τέλος στη σύνταξη θα σε βγάλουν. ΧαχαχαΕλάτε εσείς εδώ και όλα θα τα φτιάξουμε. Και διαθήκες θα κάνουμε, και Βεντέτες θα ανοίξουμε, καθότι έχουμε και με Κρήτη παρτίδες, αλλά και τις κοριτσάρες στα όπα όπα θα τις έχουμε! Ελάτε μόνο νότια και φέρτε μας την ...ΑΝΟΙΞΗ
( Τι γράφω ρε ο π@υστης για να γαμ@σω)
Όντως έχει υγρασία αλλά είναι πιο νορμάλ κρύο από βόρεια Ευρώπη και ΡωσίαΈχει υγρασία εδώ
Ε μαααααααααα!!!! Πρέπει να μετρήσουμε μέχρι την επόμενη επίσκεψη στην πρωτεύουσα πόσες φορές θα παίξει η ερώτηση "Ζωή πότε θα έρθεις Αθήνα;"Ζωή πότε θα έρθεις στη Γαύδο;
Υ.Γ.: Επιβάλλεται και λίγο τρολ...
κανεις λαθος φιλε εχω κατσει στην ουκρανια( μικολαεβ )χειμωνα με -25 και γυρνουσα με ενα μπουφαν και ενα πουλοβερ ...επειδη δεν εχουν υγρασια το κρυο τους ειναι πιο μαλακοΌντως έχει υγρασία αλλά είναι πιο νορμάλ κρύο από βόρεια Ευρώπη και Ρωσία
καλημερα οι ουκρανοι το προφερουν μικολαεβ και εγω νικολαεβ το ελεγα και με διορθωναν συννεχωςΜωρό μου δεν σε διορθωνω σε καμία περίπτωση αλλά όχι Μικολαεβ αλλά Νικολαεβ. Και έχεις δίκιο σε όλα και -25 νανε εκεί με ένα μπουφάν καλά είσαι .
πριν ναι τωρα ουτε για πλακαΠλάκα πλάκα στο Νικολαεβ πηγές; Φαντάζομαι πριν τον πόλεμο ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α ναι;χιχιχ